Gå til innhold

Diskusjon om Battlefield 3


Anbefalte innlegg

Har egentlig kjørt veldig lite fly, men har begynt å få teken på det nå! :D

 

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/21149449/1/352385868/

 

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/21151661/1/352385868/

 

Må si meg godt fornøyd med de to rundene der! :D

Sitter du nesten bare i kjøretøy eller? :p

 

Blir mye kjøretøy på meg ja! :p

Endret av aleksanderro
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Liker ikke folk som bare må ha kompisen sin med seg i helien, står der på bakken og skriker hopp ut. Da får jeg bare lyst til å sitte der til runden er over...

Skriv "brb gotta masturbate" i chatten. Dersom idioten velger å sitte der, så ALT-TABer du deg bare ut og finner på noe annet (som f. eks..). Aldri la sånne folk få viljen sin.

 

Skulle idioten mot formodning fremdeles sitte der etter fire minutter, spør du i chatten om han fortsatt er der. Dersom han eller kompisen svarer, så spør du om de vet om noen gode pornosider (spør gjerne om noe fetisj-greier som f.eks. wetting). Med litt flaks så kan du holde på slik til runden er over.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-IBL5Pam9QB

Jeg liker ikke folk som oppfører seg som drittunger og nekter å gå ut av helikopteret, når han blir informert om at jeg og kompisen min sambarbeider.

 

Selvfølgelig, det er førstemann til mølla. De som faktisk tar helikopteret først må for all del bare kjøre av gårde. Men når jeg eller den jeg spiller med setter seg i helikopteret først, og det kommer en random fyr og setter seg i gunner position, da er det jævlig barnslig å nekte å gå ut når man blir høflig bedt om det.

 

"Nei da så, da skal jeg være en sur drittsekk og bare sitte her helt til jeg får viljen min" Barnehagementalitet.

 

Utrolig nok har de fleste i det siste hoppet ut uten å krangle, og da har vi selvfølgelig takket tilbake.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Liker ikke folk som bare må ha kompisen sin med seg i helien, står der på bakken og skriker hopp ut. Da får jeg bare lyst til å sitte der til runden er over...

 

Er bare irriterende å ha randoms med når man har en kompis man spiller med. Spesielt når man sitter på teamspeak og sammarbeider og gruser det andre laget når man har heliet.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-IBL5Pam9QB

Mitt inntrykk er at de færreste spør pent, noe som er helt greit. De fleste begynner med GTFO CUNT, og da fortjener de ikke noe som helst.

 

Så klart, folk som oppfører seg sånn har jeg lite til overs for.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hva er egentlig det der skill greiene som er på battlelog, har 1046 ser jeg, og ligger på 324 plass i verden. :p

 

Du får høyere skill etter hvilket skill-nivå det er på de du spiller mot (dreper), altså vil 1046 si at du i det siste har spilt mot (og drept) mange gode spillere. Denne vil variere, tror den regnes som ett gjennomsnitt av dine siste kamper eller noe lignende. Uansett er 1046 meget imponerende, mange sliter med og holde seg over 0 (altså de har -70 feks i skill), ihvertfall ifølge EA sine forum. En god spiller ligger vel rundt 300-700 etter hvordan formen er over de siste rundene (etter min erfaring).

 

 

 

Jeg liker ikke folk som oppfører seg som drittunger og nekter å gå ut av helikopteret, når han blir informert om at jeg og kompisen min sambarbeider.

 

+1, hvorfor skal man ikke kunne fly med kompisen? Må du absolutt ta den gunner/driver posisjon når du ser at dette er to forberedte individer som prøver å hjelpe laget så godt de kan? Like irriterende som når Recons ikke finner bil å bare stikker av i tanks (og dør) eller bruker en jet som transportmiddel. Ofte har man også stått to stykker i kø ved helikopteret (venter på spawn) når det kommer en artigkar som absolutt skal presse seg inn i helikopteret.

 

Selv ber jeg pent den andre om han//hun orker å forlate helikopteret slik at jeg om min kompis kan bruke dette slik vi hadde planlagt, fungerer ikke dette blir han nødt til å fly alene eller finne seg noen andre å fly med. Nesten alle som forstår Engelsk hopper ut :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det skill nivå greiene er totalt bugga hos meg. Går fra -700 til +700 mellom et par kamper. Noe som igjen tilsier at man ikke kan regne hvor god en spiller er utifra det da den innimellom løper helt løpsk.

 

Angående dette med helikopter mener jeg det blir for dumt at man skal bli sur på en anen person som skal fly helikopteret. Hater folk som kommer i chatten med påstander om at de bare må ha helikopteret for den og den grunnen. Hvordan vet du om personen du snakker til ikke har en venn som snart skal spawne etter at han har dødd? Idiotisk og egoistisk holdning akkurat det der. Man kan ikke bli sur på andre som har lyst til å gjøre en god jobb i helikopteret. Så akkurat det argumentet der går begge veier. Hvorfor skal ikke alle få ha en mulighet for å fly helikopteret? De var tross alt der før deg.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...