Gå til innhold

Diskusjon om Battlefield 3


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Blitt helt hekta på metro rush. Har en fast server som bare kjører det mapet. No rpg/m320/mortar. Så spiller ikke så my B2K nei.

 

Tror ikke det. Men du kan jo søke etter 1 ticket, eller 2000 ;)

 

Hvilken server da?

 

 

 

http://battlelog.bat...-ngz-server-de/

 

Hardcore og for mange spillere for min del (på et så lite kart ihvertfall) men takk likevel thumbup.gif

 

edit: Skrivefeil

Endret av Kjetil..
Lenke til kommentar

Er det virkelig ingen måte å filtrere vekk servere ved hjelp av minimum/maksimum antall tickets? Hater virkelig å joine 300ish ticket server, går over så jævla fort. De beste gamene er der man joiner et dårlig lag, men sammen klarer å snu det i siste liten, det rekker man ikke på en low ticket server...

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg klaga langt bak i denne tråden da jeg har hatt masse problemer med BF3. I går fikk jeg meg SSD disk og for morro skyld byttet jeg RAMbrikker (selv om de jeg alltid har brukt aldri feilet med memtest85+). Og gjett hva? Maskinen har blitt dønn stabil og jeg kan nå kose meg med spill uten noen som helst problemer! BF3 kjører nå som en drøm! :D:w00t::new_woot:

Lenke til kommentar

Møtte denne fyren i kveld. Det holder med en spiller av dette kaliberet, så er hele runden ødelagt for resten av spillerne...

 

 

Sakset dette fra forumet i battlelog:

 

 

 

 

 

 

Regarding Cheaters/Stat Padding/Hacks

 

 

Hey folks,

 

There is an increase in individuals posting usernames of Cheaters/Stat Padders or Hackers or anything else relating to such activitys within this area.

 

Please do not post such stuff within this area, however as stated plenty of times by the moderation team -- please use the following routes of reporting in order for the team to deal with these individuals (if found guilty) at a much swifter and precise pace.

 

Available routes to report:

 

GetSatisfaction - http://getsatisfacti...n_these_hackers [getsatisfaction.com]

 

Via Profile - Visit the users battlelog profile, click the report "exclamation" mark symbol at the top-right of their page, and fill it in with the reason for reporting them. (direct report)

 

Via EA Support - You can use the Feedback & Support yellow box at the left side of this screen to contact EA Support in regards to reporting individuals. (last resort)

 

 

Thanks guys!

 

T. 

Endret av insolvent
Lenke til kommentar

hvordan får dere så høy SPM? Ligger rett under 300 jeg :(

Operation metro rush eller grand bazaar rush.

 

Generelt veldig aggressiv spilling.

 

Hvilke våpen og hvordan gameplay? (attack, defence?), Class?

 

Eller spiller dere på PC eller hva?

 

Generelt aggressiv spilling er nok å treffe spikeren på hodet. Jeg har drøye 500 SPM, gått litt ned i det siste siden jeg har loka fryktelig. Spiller på PC ja, men jeg spiller uhyre sjelden Rush, uhyre sjelden Metro og nesten alltid med enten 32 eller custom (40-50) players. Har spilt 90% Conquest Large og jeg spiller nesten utelukkende i squad sammen med minst én kompis på Skype og det hjelper fryktelig mye. Det eneste vi gjør er å gå etter objective hele tiden og alltid være i front enten til fots eller vehicle. Aldri recon og vi surrer aldri med tulleting som ikke betyr noe for objectives.

Endret av Feh
Lenke til kommentar

-snip-

 

722 her :whistle:

 

735 her :whistle:

 

next!

 

Slapp av, jeg tar deg snart, SPM min går kun en retning ;)

 

Du spiller på metro, nuff said. ;)

 

IMO så er metro det kjedeligste mappet, så vidt mulig å spille i rush men conquest er helt katastrofe. Men om det bare er poeng man vil ha så er det veien å gå.

 

Jeg har tilbrakt maaange timer på andre brett også, men mest metro ja.

 

Jeg spiller mye conquest(large), mange synes sikkert metroen er kjedelig, men når man blir god er det vanvittig morsomt for min del. Brettet har for meg erstattet Karkand.

 

Boooo, jeg har bare 714 i SPM, men har spilt mye med Jets, Heli og andre svære maps også, ser at jeg har ca. 22 timer i vehicles.

 

Er veldig enig i at Metro er den nye Karkand, spesielt da man klarer å lure seg bak enemy lines.

 

Vet ikke om jeg har vist denne før, men http://youtu.be/UE1EybD8sUs

Lenke til kommentar

Ikke jeg heller.. 16% accuracy er ca det samme jeg har. 7,8 KD, ganske høy, men han har sikkert campa mye med LMG. Eneste jeg kan si om han er at han tydeligvis har campa mye som assault også, med høy score for healing og revives. Er nok derfor han har så syk Score-Per-Minute.

 

Du får ikke en killstreak på 185 kills uten å enten cheate, eller å booste som en helt. Begge deler som er ulovlig i følge DICE. Du kunne kanskje klart det med ekstrem tålmodighet dersom killstreaken kan gå over flere games (det vet jeg ikke), men i ett og samme game. NEI!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...