Gå til innhold

Diskusjon om Battlefield 3


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Oisann! Faen heller. Først nå oppdaget jeg at jeg ikke var innlogget i Origin, men bare på nettsiden Battlelog. For de som bare får "Joining server..." må huske å logge seg inn på Origin. :thumbup:

 

 

Hehe, hjalp ikke meg stort :p Nå står det Joining Server, men nå går hvertfall det "hjulet" rundt og rundt.. Skjer fortsatt ikkenoe... Origin popper opp, og jeg venter, skjer ikkeno. hvis jeg trykker på battlefield 3 så popper jeg bare tilbake til ny web-browser :S

Lenke til kommentar

Jeg har bare kommet inn to ganger, i dag tidlig. Krasjet etter få sekunder hver gang. Nå har jeg gitt opp å prøve å komme inn på en server. Står å laster lenge, men ikke noe mer. Noen servere som ikke er fulle gir meg beskjed om at de er fulle og. Jaja, var nesten i dag. Satser på suksess i morgen!

Lenke til kommentar

Ser at noen spurte om SLI støttes i Betaen, og svaret var nei. Hva vil de si at det kommer til å skape problemer når man spiller eller er det så enkelt at det blir bare ene kortet som blir aktivert under spillet? Regner med at Fullversjonen støtter dette siden eg kobler sammen to grafikkort i løpet av noen dager.,

Lenke til kommentar

Hvordan fikser jeg veteran-status? Jeg har BF2, men registrerte aldri med GameSpy, jeg har BF2142, men husker ikke mail eller brukernavn. Har også Vietnam, men når jeg skal regge CD-keyen som "bevis" på at jeg har spillet inne hos EA, får jeg en error om at de har problemer for tiden.

 

Har BC2, men får ikke alpha key : (

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...