Gå til innhold

Forumet oppgraderes, planlagt nedetid 18.02 kl. 23:00


Anbefalte innlegg

Hei folkens!

 

Nå er det viktig at alle som vil hjelpe med å terminere bugs/mangler man kommer over lader våpenet og retter skytset med egen tråd i den dedikerte kategorien. Prøv å få en tråd pr. bug/ønske slik at utvikler Mads og co. får det mest mulig oversiktlig. Gjemmer det seg vekk på side 13 i en tråd blir det fort oversett, selv om vi skal prøve å få på plass tråd for alt som nevnes her også :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvorfor er alle gamle quoter endret egentlig?

 

Er nok et eller annet som skjedde under forumoppgraderingen, var jo ikke slik på upgrade.diskusjon.no. Samme feil mener jeg å huske var under forrige oppgradering også (men er noen år siden, kan være jeg husker feil), ble fikset. En oppgradering av denne størrelsen her vil alltid ha noen barnesykdommer, det viktige er å få dem oppdaget og fikset raskt. Her har vi heldigvis brukere i verdensklasse hva bughunt angår, så jeg regner med utvikler Mads og co. går til angrep på det som blir pekt ut :)

Lenke til kommentar

Jeg registrerer at:

Gamle quoter ikke fungerer (veldig dumt. Spesielt siden dette gjelder alle quoter fra før i går kveld, altså i nye debatter.)

De gamle postene må konverteres fra det gamle systemet til det nye. Slikt vil komme etter hvert.

 

Seriøst. Siste innlegg-funksjonen (den firkanten til venstre for en tråd) fungerer ikke, og det må dere fikse ASAP. Hvis jeg ikke er pålogga på et par timer og det er kommet ti sider i en tråd, kan det hende jeg vil lese meg opp på dem. Det blir gjort unødvendig vanskelig nå som du kommer til siste innlegg i tråden. Siste innlegg i tråden er jo sjeldent særlig vanskelig å manøvrere seg til uansett!

Men skulle tro hele livet til enkelte her dreier seg om forumet. Greit nok at ting ikke er som før, men det får finnes grenser.
Lenke til kommentar

Til alle som lurer på hvorfor man fikset noe som fungerte.

 

Svaret er at alt ikke fungerte og at denne versjonen fikser en del ting i tillegg til å gi være et stort steg fremover på mange punkter. Selv om dette akkurat nå overskygges av andre småting. For oss veiledere og moderatorer er bare rapportpanelet denne versjonen tilbyr verdt oppgraderingen, gjør arbeidet lettere og mer effektivt og det tjener brukerne :)

Lenke til kommentar

Jeg kom på en ting til, som flere andre har skrevet, siste nye post

Denne er utrolig viktig for å kunne ha en sjanse til å holde oversikt

Fungerer fint hos meg. Grunnen til at det ikke fungerer tvers over fra IPB2 til 3 er fordi informasjonskapslene er forskjellige.

Snakker om at det fremdeles ikke funker, kommer ikke opp noe gå til nyeste post funksjon på noen av tråden, selv ikke denne, og denne har jeg ikke skrevet i før i dag etter oppgraderingen. Altså, cookies kan det ikke være.

 

Hvis det funker hos deg så kanskje det kommer snart her også :)

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-XHLacM

Hvor er "mine innlegg", "kontaktliste", "instilinger" osv? De ligger ikke i margen til venstre slik de gjorde før. :ohmy:

Gjaldt visst kun de dynamiske skinsene.

Endret av Slettet-XHLacM
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...