Gå til innhold

HTC Desire Bravo (2010) - Hva mer kan vi ønske oss?


Evju

Anbefalte innlegg

Du kan lade det helt ut så langt tekonologien i batteriet tillater deg. Telefonbatteri (og alle endre LiIon-batterier som er er forsvarlig produsert) har en innebygget killswitch som hindrer batteriet i å bli for utladet. Noen ganger kan det til og med være nødvendig å tappe batteriet mer enn telefonen tillater deg (ved å skru den på etter at den skrur seg av av seg selv) for å forhindre at telefonens ladelogikk skrur av telefonen for tidlig (noe som gir dårlig opplevd batterilevetid.) Men det bør gjøres svært sjelden.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei

 

Har spurt om dette før men fikk ingen respons. Ut ifra hva det står på lista mi under "Administrer Applikasjoner" så tar "Kontaktlagringsområde" opp hele 44 mb..!! Jeg har litt over 200 kontakter på min tlf, så her må det være en feil en plass. Hva er den enkleste måten å synkronisere mine kontakter med Google på, slik at jeg slipper å ta opp unødvendig plass på det interne minnet med kontakter?

 

Takk for svar!

Endret av Bj0rken84
Lenke til kommentar

Kan ikke si noe annet en at jeg er STRÅLENDE fornøyd med min HTC, det er den mobilen jeg har hatt lengst, og kommer til å ha den i lang tid.

 

Helt enig! Har alltid hatt toppmodeller, men ofte gått lei og byttet etter max et år. Med Desire ser jeg virkelig ikke noe poeng med å bytte.

 

Skrevet fra Desire btw

Lenke til kommentar

Et spørsmål:

 

Jeg lastet ned en bok fra en tilfeldig nettside, som anbefalte at jeg brukte Aldiko som e-reader for å lese den. Etter å ha installert Aldiko, lastet jeg ned boken. Jeg fikk åpnet den, og kunne lese.

 

MEN: Senere når jeg ville lese, så fant jeg den ikke igjen. Jeg har lett overalt! Hvor kan den ha gjort av seg?

 

(Pålitelig nedlastingsside, altså.)

 

Takker for svar.

Bruker også Aldiko.

Jeg vet ikke hva du har prøvd men...Åpne Aldiko > hjem (huset oppe til venstre) > sd card > finn der du lagra boka lokalt og prøv å åpne den da....

 

Det er det jeg har gjort, men den er ikke å finne. :(

Kan det være at den ble lagret på telefonminnet?

 

Finnes det muligheter for å lage en egen mappe som jeg kan tvinge mobilen til å legge alle nedlastinger i? Det hadde jo vært veldig greit....

Alle mine nedlastninger havner i mappen "Download" på minnekortet. Gjør ikke dine det....? Ellers har jeg laget meg en egen mappe som jeg kaller "eBooks" som jeg lagrer alle bøkene mine i.

 

Jeg fant problemet: Boken hadde blitt lagret på downloads, men som en fil Aldiko ikke skjønte var tekst, og som dermed ikke kom opp da jeg lette etter den.

 

Selv om det er veldig rart at den ble åpnet i Aldiko da jeg leste den første gang....

Lenke til kommentar

Vet ikke om dette er heeelt rett plass men;

På min HTC Desire har jeg roota med LeeDroid, og kjører clockwork recovery.

Har laget en backup av min rom, men når jeg prøver å kjøre restore, så starter mobilen opp, og etter jeg skriver inn pin får jeg masse force close meldinger så booter mobilen opp på nytt. Lite vits med en backup løsning, om den ikke fungerer skikkelig. Noen som vet om det er mulig å fikse dette?

Lenke til kommentar

Noen som har en god guide for rooting av Htc desire med hboot .93 ?

 

Har hatt telefonen på rep og de la inn ny software og nå får jeg ikke rootet. HAr prøvd unrevoked men den får ikke kontakt med telefon. Har lagt inn drivere etter denne guiden og det fungerer som det skal: http://unrevoked.com/rootwiki/doku.php/public/windows_hboot_driver_install

 

HELP!!!

 

Hahahaha, blir litt pist når jeg etter et døgn finner en guide som forteller at jeg må installere Htc Sync også avinstallere den igjen slik at driverne som trengs blir installert. Alle andre guider understreker kun at htc sync må avinstallere.

 

Det var et stykk bortkastet dag...

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+alsdf

Hei

 

Har endelig fått litt penger og er interessert i å bytte ut min Sony Ericsson C510 :thumbdown: med HTC Desire, og har noen spørsmål jeg ønsker besvart :)

 

Jeg lurer først og fremst på om folk mener denne fortsatt henger godt med. Er interessert i å få en god smarttelefon samtidig som jeg ikke vil betale ekstremt mye for den.

 

Hva er et billig og bra abonnement til den, og hvor bør jeg kjøpe mobilen. Bør jeg evt kjøpe pakke med mobil og abonnement? :)

 

På forhånd takk

Lenke til kommentar

HTC Desire er fortsatt en telefon som henger godt med i svingene. Har testet en HTC Desire S, og det er en griselekker telefon, men overgangen fra vanlig Desire er for liten til at det var fristende å kjøpe den...

 

HTC vil dessuten oppdatere programvaren til Gingerbread i løpet av sommeren. Eneste minuset er lite internminne. Dette kan dog løses ved å roote mobilen.

 

Har du ikke lyst til å roote, men fortsatt ha plass til å installere så mange apps du bare klarer, så gå heller for en Desire S. Desire S får du svært billig med abonnement enkelte plasser.

Endret av bushwacker
Lenke til kommentar

1: Får ikke inn MMS

 

Det er en Gingerbread-relatert bug såvidt jeg har forstått. Slett MMS APN (det holder ikke å redigere det som ligger der) og legg inn på nytt med info fra operatør, men la det siste feltet "APN Type" stå blankt selv om instruksjonene fra operatør skriver at det skal stå noe her (Telenor sier "mms" i alle fall). Dette fikset både sending og mottak av MMS for meg på Oxygen 2.0.1.

 

Takk til meg selv for at jeg skrev dette innlegget. Jeg wipet telefonen da jeg gikk over til Oxygen 2.1.2 og glemte selvsagt hvordan jeg skulle fikse MMS :)

Lenke til kommentar

Vet ikke om dette er heeelt rett plass men;

På min HTC Desire har jeg roota med LeeDroid, og kjører clockwork recovery.

Har laget en backup av min rom, men når jeg prøver å kjøre restore, så starter mobilen opp, og etter jeg skriver inn pin får jeg masse force close meldinger så booter mobilen opp på nytt. Lite vits med en backup løsning, om den ikke fungerer skikkelig. Noen som vet om det er mulig å fikse dette?

 

har du prøvd fix permissions? tror det skal være tilgjengelig i recovery.. 2 sek..

 

edit: ja det ligger under advanced, kjør det etter du har gjenopprettet backupen. håper det hjelper =)

Endret av Stagga89
Lenke til kommentar

Js, tar alltid en factory reset eller hva det står før jeg kjører inn restore filen. men stusser på at det er google applikasjoner som krasjer, eller vet jo ikke alt som krasjer da det er mange force closes før den restartes... :S men blir spennende å se neste gang ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...