Gå til innhold

Tempratur i Gran Canaria(Arguineguin) i Mars 2010?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Gran Canaria er såpass nær ekvator at det er varme temperaturer hele året, dvs små temperaturforskjeller med et gjennomsnitt på rundt +23, husker ikke i farta. Mars er en fin månede å reise, kan si ganske trygt at vannet sannsynligvis er varmet til det optimale innen Mars (andre kan vel bekrefte dette?)

 

Ellers kan du oppleve nedbør og overskyet i Mars. Hvis du hadde dratt i Juni (da det som regel ikke kommer nedbør), men da blir det jo kanskje litt varmt og klamt dersom dere har lyst til å gå litt rundt å oppleve* Gran Canaria eller bytur i Las Palmas, og ikke bare bade og sitte på stranda...

Endret av Photôgrapher
Lenke til kommentar

Var i Las Palmas forrige uke og temperaturen varierte fra 19-20 C på kvelden til opp mot 30 C midt på dagen om det var solskinn. Det gikk fint å ligge på stranda bortsett fra at det blåste en del særlig utover ettermiddagene. Vannet sa de lå på rundt 20 C, det gikk greit å ta en svømmetur nå og da, men jeg syntes at det kjentes kaldt ut.

Lenke til kommentar

Ok:) Ja er bare litt kjipt og dra ned der viss det hadde hvert kjøig hele tiden og man ikke fikk solt seg.. Men syns jo over 20grader er varmt.. tror dere man kan sole seg brun der nede på to uker? ( ja er jo spørs om du inviterer deg til og brennes, det gjør ikke jeg..soler meg med hodet for og si det sånn:P )

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...