Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

29 åring sammen med 17 åring, hva er deres tanker?


Anbefalte innlegg

Hei.

 

Som tittelen sier så er da en av mine beste kompiser blitt sammen med ei 17årig gammel jente, kompisen min ble 29 den 21 Desember, og hun ble 17 i November.

 

Han har lenge gått å vært HELT på felgen etter henne, eg prøvde å støtte opp om han så godt eg kunne, for både eg og alle rundt han visste at hun aldri kom til å finne sammen med han, hun har meget strenge foreldre blandt annet.

 

Men så snakket eg å kompisen min på msn for noen mnd tilbake og da ble det sagt (fra hans side) noen heller ikke så velvalgte ord til meg om at eg ikke visste hva kjærlighet var og at eg aldri hadde vært skikkelig forelsket osv osv, eg var da nettopp blitt singel etter ett 4 år langt samboerskap.

 

Etter den tid fikk eg nok av både han og henne ( eg kjenner henne også, da vi tre kommer fra samme lille bygd) eg fjernet og blokket begge fra MSN, Fjesbok osv. For eg orker rett å slett ikke mer av de to.

 

Altså hallo..han er 29 og hun er akuratt blitt 17. Så fra MITT ståsted og mine verdier så er ikke det der greit i det hele tatt. Men eg har besluttet å la de to bare dure på og så skal eg sitte på sidelinjen og følge med uten å være innvolvert i det hele tatt.

 

Men eg lurer litt på hva dere tenker om dette, er dette forholdet "riktig"? Eg tenker at det nok ikke er rett av meg å kutte kontakten med begge to, men det har vært mye, for mye på meg og eg makter ikke kontakt med de mer.

 

Takker for alle svar, om det måtte være kjeft på meg eller hva som helst, vil bare ha deres synspunkter :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er enig i ditt syn. Dette er litt gale. Men å blokkere, og ikke vil være "kompis" lenger er å gå litt langt.

 

Jeg ville heller snakket sikkelig med han om henne. Jeg tror ikke han er sikkelig forelsket, men heller i rusen av sex med ei ung jente. Når den tiden har gått, vil han sikkert fort merke at de har lite felles å snakke om. Og hun er helt sikkert altfor umoden....men nå kjenner jeg ikke kameraten din. Mulig han er også umoden og ei dame på 17år er riktig for hans nivå?

Lenke til kommentar
Kan fort si det at han har ikke bil, ikke lappen og har ALDRI hatt dame før. Aldri kysset, aldri hatt sex. Så EG mener at han er desperat, men han mener tdet er ekte kjærlighet, det gjør meg veldig oppgitt.
29 år og aldri kysset?

 

Da får du nesten unne han denne jenta, hehe.

 

 

Det er slike gutter unge jenter tar pga. alderen.

Han har jo ikke bil eller det der, da.

Lenke til kommentar
Kan fort si det at han har ikke bil, ikke lappen og har ALDRI hatt dame før. Aldri kysset, aldri hatt sex. Så EG mener at han er desperat, men han mener tdet er ekte kjærlighet, det gjør meg veldig oppgitt.

 

Oh, da så. Måten han oppfører seg er da helt klassisk for første dame oppførsel. Er lite du kan si til han da. Bare la han kjøre på, og det beste du kan gjøre (dersom du er virkelig en venn) er å støtte han....han vil trenge deg dagen det blir slutt.

Lenke til kommentar

Jeg foreslår at du ikke legger deg så mye oppi damevalget hans. Har noen kompiser som har damer som ikke alle synes passer helt, men jeg tenker så om så. Så lenge kompisen min er happy så er det greit, det er han som skal være sammen med henne og ikke jeg.

 

At han ikke kan og oppføre seg ovenfor deg er en annen ting.

Lenke til kommentar

I så måte er han egentlig desperat, han snakket mye om at han aldri var kysset, at noen aldri hadde sagt at de var glad i han osv osv, så eg frykter nå at han kastet seg over denne jenta KUN fordi hun var/er venn med han. Det begynte som venner...og hun var ikke intr i han utover det å være venner, det sa hun til han og til andre.

 

Men han har ikke gitt seg og eg vet ikke, men kan virke som hun tilslutt "knakk"...men desperat er han det er det ingen tvil om.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...