b-real Skrevet 10. desember 2009 Skrevet 10. desember 2009 (endret) Negerkyss: 3dl havregryn (STORE!) 1dl sukker 1ss vaniljesukker 2ss kakao 100g margarin. Ikke bruk FOR mye smør,gjerne i godt underkant av 100g. 1ss med sterk kaffe. Ha i halvparten av havregryn og resten og rør så smørret blandes med resten med en miksmaster eller tilsvarende i en kort kort stund, beste resultatet blir gjort for hånd egentlig. Bland inn resten av havregrynene og bland de sammen forsiktig. Så lager du små kuler i hendene av deigen og ruller de i sukker eller kokosmasse og når du er ferdig så legger du de i fryseren. Dobbelt posjon anbefales egentlig for de er sterkt avhengighetskapende og en blir ofte gående i fryseren for å hente. Enjoy! Endret 16. november 2013 av b-real
Bytex Skrevet 8. mai 2010 Skrevet 8. mai 2010 Er dette det samme som Negerboller? http://www.dagbladet.no/2010/05/08/nyheter/utenriks/tog/rasisme/diskriminering/11636197/
Gavekort Skrevet 8. mai 2010 Skrevet 8. mai 2010 Morsomt at denne stod usvart inntil en småepisk bump.
L4r5 Skrevet 8. mai 2010 Skrevet 8. mai 2010 Morsomt at denne stod usvart inntil en småepisk bump. Tråden ble lenket til i en annen tråd og jeg så ikke datoen den var postet.
Gavekort Skrevet 8. mai 2010 Skrevet 8. mai 2010 Jeg skylder ikke på noen jeg. Synes det bare er morsomt å pirke. Jeg skylder ikke på noen jeg. Synes det bare er morsomt å pirke.
jahas Skrevet 8. mai 2010 Skrevet 8. mai 2010 Her må moderatorer ta afære. Kan ikke akseptere slik bumping.
Bytex Skrevet 8. mai 2010 Skrevet 8. mai 2010 Synes den passer bra siden jeg leste Negerbolle-saken på dagbladet i dag.
b-real Skrevet 8. mai 2010 Forfatter Skrevet 8. mai 2010 Er dette det samme som Negerboller? http://www.dagbladet...ering/11636197/ Nei, ikke i det hele tatt. De du linket til har sånn "fyll" inni og de er ikke lik i det hele tatt.bruker du smeltet/flytende smør?Smørret skal ikke smeltes. Smørret bør stå i romtemperatur så det er mykt når du rører det inn. Lenge skal de ligge i fryseren?Til de blir "harde", hvor lenge det er kan jeg ikke uttale meg om
Gjest medlem-1432 Skrevet 8. mai 2010 Skrevet 8. mai 2010 Dette så latterlig enkelt ut, så det må prøves Men er det meningen man skal spise dem frosne, halvfrosne eller tinte?
b-real Skrevet 8. mai 2010 Forfatter Skrevet 8. mai 2010 Dette så latterlig enkelt ut, så det må prøves Men er det meningen man skal spise dem frosne, halvfrosne eller tinte? Jeg liker de fråsne og jeg ser ikke helt poenget med å spise de tint,de blir aldri helt bunnfrosne egentlig så det trenger du ikke å bekymre deg over egentlig og de blir akkurat passe når du putter de i munne
Akidon Skrevet 8. mai 2010 Skrevet 8. mai 2010 Har laget sånne før. Har aldri frosset de. Smakte godt de også. o0
Gjest medlem-1432 Skrevet 10. mai 2010 Skrevet 10. mai 2010 De står nå i fryseren Men de var ganske klissete, så var ikke så lett og rulle dem i hop. Måtte heller klappe dem i form med hjelp av masse sukker.
Gjest medlem-1432 Skrevet 10. mai 2010 Skrevet 10. mai 2010 Dom: Litt skuffet. Dem smakte alt for mye smør.
Svampebob Skrevet 10. mai 2010 Skrevet 10. mai 2010 Synd jeg ikke har fryser Driver å prøve å lage diverse mat retter nå.
b-real Skrevet 11. mai 2010 Forfatter Skrevet 11. mai 2010 De står nå i fryseren Men de var ganske klissete, så var ikke så lett og rulle dem i hop. Måtte heller klappe dem i form med hjelp av masse sukker. Dom: Litt skuffet. Dem smakte alt for mye smør. Man blir klissete på hendene og en skal kanskje helst bruke litt i underkant av 100g smør. Jeg har laget det så mange ganger at det går litt på "litt av det og litt av det" metoden.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå