Gå til innhold

Ryktebørsen - rykter og ønsker, Manchester United


Latias

Anbefalte innlegg

Det var nok bevisst, da dette var mer en generell oppsumering av flere av dine (og andres) tidligere uttalelser om klubbens ungdomsarbeid/kjøpspolitikk. Håper ikke du tolket innlegget som surmaget, men heller et skråblikk på et ellers så delikat emne. Et som ikke er enten-eller, med mange synspunkter.

Endret av The Game
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hehe, då so. Tar det uansett med eit smil, gode diskusjonar er gode diskusjonar og dette er forsåvidt både interessant og viktig. Men du må ikkje sjå på det som at eg er motstandar mot å kjøpe ferdigutvikla spelarar. Ville absolutt sette pris på å få inn ein eller to no som verkeleg kunne forsterke oss. (Men gjerne også på langsiktig basis og ikkje berre nokre få år)

Lenke til kommentar

Bevist eller bevisst, Game? :p

 

Forøvrig en flott "Wall of Text" dere presterte å skape.

 

I utgangspunktet foretrekker jeg å få frem egne spillere, men det vil utvilsomt komme en tid etter SAF og det er vanskelig å tro at det finnes noen som vil kunne bringe frem nye generasjoner slik vi har gjort. Foreløpig stiller jeg meg tvilende til om vi trenger en stjerne, tidligere ønsket jeg det sterkt, men slik ting har utviklet seg nå er det vanskelig å si. Det er mange som har tatt store steg.

Lenke til kommentar

Tror du skjønte hva jeg mente. Å bli rettet på for skrivefeil i denne kategorien var noe nytt.

 

archanios: Jeg har heller aldri hevdet at du er motstander av å kjøpe etablert, jeg hinter bare til at enkelte - inkludert deg selv - fremstår som reserverte og konservative når det gjelder forandringer, særlig på overgansvinduet ettersom klubben har lykkes med den beundringsverdige filosofien under Sir Alex. "Don't fix something that ain't broken." Som presisert ovenfor, dette er ikke svart-hvit for meg heller, men heller en gråsone der det ikke er enten-eller, med mange fordeler og ulemper begge veier. Noen ser ingen skrupler for å kjøpe fritt, mens andre mener det er uhørt. Jeg befinner meg i midten av drakampen og det gjør nok du også basert på ditt siste innlegg, selv om vi muligens trekkes mot ulike retninger.

 

For meg føles det som enkelte har kreert en slags barriere for antall spillerkjøp/prisklasse og dersom klubben bryter denne forsvinner all selvrespekt, klubbkultur og historie rett ut vinduet. Forskjellen på United og City/CFC feks vil uansett være enorm sålenge vi bruker egentjente midler, samtidig som vi har opparbeidet oss statusen som enér på nobelt vis. Det siste avsnittet gjelder ikke deg, bare for å ha nevnt det.

Lenke til kommentar

For å seie det sånn, eg var særs nøgd med at vi kjøpte både Hargreaves og Berba, som vel begge må sjåast på som etablerte spelarar på høgt nivå, til tross for at vi gjerne skulle sett endå litt meir av begge to til tider. (Ingen Berba-kritikk forresten om nokon skulle leite etter sånt.)

 

For min del er det ikkje verken antalet spelarar eller kva pris dei kjem for som er det viktigaste. Det viktigaste vil vere kva den og den spelaren kan tilføre klubben som vi ikkje har frå før, korleis spelaren vil passe inn i klubben og helst også at det er spelarar med ein viss klubbfølelse (kanskje litt rart å nemne det i forhold til potensielle kjøp, men det skadar klubben med spelarar som brukar mesteparten av tida til å ønske seg til alle andre stadar enn Manchester.)

 

Eg er fullstendig klar over at å kjøpe spelarar er heilt essensielt for å halde oss på det nivået eller deromkring som vi har vore dei siste åra. Eg blir nesten som Roman på speed når eg spelar Fm. ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...