Gå til innhold

Den store lommelykt tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg har en LedLenser H14 hodelykt. Meget bra og følgte også med feste for å bruke den på sykkel. Batteriene har holdt lenge, men har ikke målt levetid, men har overlevd skautur med overnatting samt flere turer på sykkel i vintermørket før jeg innså at det var på tide med bytte når lyset slo seg av og batteriindikatoren indikerte at batteriet var modent for utskiftning :p

Lenke til kommentar

Jeg fikke en gang en lommelykt til jul hvor man kunne sveive ett ratt i 1 minutt så fikk du strøm for 10 minutter eller noe slikt :D Denne lommelykten syntes jeg var fet, men hvorfor produserer de sånne når det finnes lommelykter som kan gå på det samme batteriet i flere dager og når det til og med finnes lommelykter med batterier som kan lades opp. Hva er da vitsen med å lage lommelykter som man må sveive ett ratt med hvert tiende minutt for og få ladd opp!

 

Dette blir jeg ikke helt klok på, men...

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...
  • 2 måneder senere...
  • 3 uker senere...

Ha

Heisann!

Driver og vurderer å kjøpe meg en LED Lenser lommelykt, men hva er egentlig forskjellen på P7, T7 og MT7? Er det noen store forskjeller, eller er de omtrent helt like?

 

Hadde T7 før, grei lykt. men brukte fort batterier. ikkje all verdens lys heller! då ville eg heller satset på m7rx eller noko :)

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Har fått meg ny mobil av slaget Samsung Galaxy Xcover! Er fornøyd med denne og jeg elsker den spesielt på grunn av lommelykt fusjonen på denne. Lommelykten lyser sterkt som bara det og den er kjekk hvis du f eks trenger å låse opp døra når du kommer sent hjem og ikke finner nøkkelhullet og slike ting :)

 

Dessuten så ble den oppladbare lommelykten min ødelagt, men jeg har en mer solid i metall som jeg fikk til jul for en del år siden :) Denne er meget kjekk syntes jeg! Jeg har fått mye nytte av denne metall lommelykten, ja! :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...