Gå til innhold
Spørsmål om hus eller oppussing? Still spørsmål her! ×

Trykk knappen øverst på toalettet - Hvor får jeg ny?


Anbefalte innlegg

Heisann.

 

Jeg har toalett fra Porsgrunn, hvor den trykk knappen på sisterna har blitt ødelagt. Det er en slik oval en med lite vann på ene sia og mer vann på andre siden om dere skjønner. Dette er knappen for å dra opp i doen;)

 

Har noen peiling på hvor jeg kan få tak i en slik en??? Vet dem har hos min lokale rørlegger, men dæven for en pris dem forlangte. Var innom ett par rørleggere nå, og begge skal ha 350 kroner for denne knappen. Synes det var litt drøyt når hele greia bare er en plastikk knapp.

 

Men finnes det noen andre steder, gjerne på nettet hvor jeg kan få tak i en slik?? Litt vanskelig å finne, for jeg vet ikke helt hva jeg skal søke etter. Håper noen har vært borti eller aner hvor jeg får denne litt rimeligere. Tippa på under 100 lappen for en slik jeg.

 

Marius

 

PS! For ordens skyld, dette er vanlig toalett, ikke slik innebygd som henger på veggen og knappen for seg selv. Men knappen er på selve toalettet;)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Ring produsenten?

 

 

tror dem kun selger til grossister eller forhandlere ja...sku vært slik på clas ohlson eller noe, men finner ikke jeg

Det har skjedd flere ganger at produsenten har sendt meg reservedeler på ting som har gått i stykker. Sist var en Oras-kran hvor plasttoppen røk. En hyggelig samtale og to dager senere kom en ny i posten gratis. Tviler på at jeg hadde fått den av entreprenøren som pusset opp i borettslaget. Oras selger vel bare til forhandlere så vist jeg vet.
Lenke til kommentar

Du finner sikkert delen i reservedelekatalogen til Porsgrunn, som er vedlagt.

 

Prisene her samsvarer i alle fall ikke med det de lokale aktørene har av priser. Alt fra 06* til 3* prisøkning er det på de deler jeg har undersøkt pris på hos lokale aktører.

 

I "gamle" dager hadde Prosgrunn god kontakt med kundene, men ut fra info på siden deres, er det mye som tyder på at de rett å slett er blitt for store....

Du kan selvsagt prøve deg med en mail til dem, men jeg tror ikke du burde bli sur om du ikke får svar ;)

 

Skal sies at jeg for noen få år siden fikk en ny del rett fra dem, uten engang å måtte betale frakta. Den kløna av en rørlegger lokalt mente at denne delen ikke var å skaffe, og ville heller prakke på meg en helt ny og komplett innløpsventil - til den nette prislapp av 825.-+mva... Ny dass hadde jo blitt billigere!

 

Edit; vedlegget for stort, men du finner det her;

http://www.porsgrundbad.no/www/nor/idowwwn...iste%202009.pdf

Endret av aquafrank
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...