Jump to content

aquafrank

Medlemmer
 • Content Count

  304
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by aquafrank

 1. Hei, jeg plages litt med "nye" facebook, og har leita både høyt og lavt uten å finne løsningen. Jeg er medlem i ett ikke ubetydelig antall grupper, med mine mange interesser. Jeg er også med i en rekke salgsgrupper. Tidligere kunne jeg bare søke meg gjennom gruppene med å søke på nettsiden, og kunne annonsere der det var aktuelt. Men nå vises kanskje 15% av gruppene mine i oversikten, og i all hovedsak interessegrupper, og ikke salgsgrupper. Jeg får da ikke annonsert i alle interessante grupper uten å legge inn annonse i en og en gruppe, noe som er gørre, peise kjedelig 😲 Noen som har klart å løse dette?
 2. aquafrank

  Ustabil person i sameie

  Dette høres ut som en kjedelig sak, både for nabolag og ikke minst for ett menneske som ut fra omtale kanskje har det mye jævligere enn alle naboene til sammen. Å gå med konstant følelse av at alle er ute etter en er neppe noe kult - og neppe noe kulere når alle etterhvert viser en både ryggen og fingeren. Når det gjelder helsa til henne - kjønn avslørt flere steder i hovedinnlegget - kan sameiet ikke gjøre noe som helst. Å få legen hennes til å dokumentere at hun er ufarlig - hvordan i heite skal det kunne gjøres uten hennes samtykke om heving av taushetsplikt? Siden hjemmetjenesten er inne i bildet, KAN det være mulig å snakke med enhetsleder for tjenesten, der dere legger fram deres erfaring med henne. De KAN da om de ser det nødvendig snakke med lege, for å vurdere endring av medisiner - om de ser behovet. Rent juridisk er det ikke mye å gjøre bare fordi en nabo er litt utenfor A4-standarden. Om vedkommende bryter med lovverk må de aktuelle lovbruddene anmeldes, men det skjer vel hos dere som i så mange andre saker at det henlegges over en lav sko. Lovbruddene må ligge under straffeloven, hjelper ikke å anmelde "sur stemning". Om nabolaget føler seg truet eller utrygge, KAN det være en tanke å snakke med kommunelegen om dette, da slikt gjerne går på helsa løs. Muligheten for å oppnå store ting der er vel så som så. Det KAN også noen ganger være en ide å snakke med pårørende om slike finnes, de når gjerne lengre fram mentalt enn de fleste andre. Videre KAN det være en ide å ta seg en prat med en jurist om problemene. Kanskje sameiet burde melde seg inn i Huseiernes landsforbund? Det er vel ikke helt usannsynlig at de har hatt lignende saker tidligere. I mellomtiden vil jeg anbefale å ikke kaste bensin på bålet - ikke ekskluder dama selv om hun ikke er helt på samme planet hver dag. Noen ganger kan faktisk vennskapelig støtte være MYE mer effektivt enn å dra inn både lensmann og prest. Siden (evt) mental lidelse ikke smitter er det ikke farlig å strekke ut ei hjelpende hånd, uten å kjenne verken dama eller situasjonen er det vel ikke usannsynlig at hun har hatt - og har det - ganske ræva. Lykke til!!
 3. Startskjermen er allerede full den Er når hun finner noe nytt å bokmerke at "problemene" oppstår - jeg har forøvrig ikke mulighet til å sitte å rydde brettet hennes alt for ofte
 4. Hei, min mor har ett nettbrett hun bruker mye. Oppdaterte Chrome i går, etter litt protester. Vanligvis endrer ikke mye av det synlige seg, men denne gangen gikk det ikke helt som jeg lovet ? Tidligere hadde hun google som startskjerm, der 8 ofte brukte sider lå lett synlig. I tillegg lå de seneste bokmerkene listet nedover siden. Nå kan artikler fra nyhetsbildet vises der bokmerkene lå Sistnevnte er nå borte fra brettet, og det er mildt sagt tungrodd for henne å gå inn på "prikkene", bokmerker, bla seg til bunnen, når det kunne vært der det var. I tillegg sliter jeg med at nettleseren ikke lukker seg når siste fane lukkes. Konstruktive tips mottas med takk!!
×
×
 • Create New...