Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Kjøp av Ferrari 348


Ulrik91

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Godt du sa! for det hadde jeg ingen anelse om. Da ser jeg nærmere på dette i morra. Skal også ta en ringerunde til forsikringsselskap i morra.

 

haha! bare mobb i vei dere :p men tar meg ikke så veldig nær av det ^^

 

Syntes det er greit å kjøpe en slik bil i din alder hvis du har råd til det.

Faktisk smartere enn å tyne et lån på en leilighet og stille den som sikkerhet.

Er ingen Ferarrientusiast, men bilen er jo veldig morsom.

Bedre å ha eid en slik en gang og vite hvordan det er. Av erfaring fra å ha eid sportsbil selv så er det spesielt. Men for meg ble jeg mer enn fornøyd etter 2 år.

Veldig morsomt i begynnelsen, men når jeg ble vant til det forsvant "spenningen" og det ble mer en belastning å ha en dyr bil som man var redd for å få en ripe på.

 

Og du får sikkert ikke lov av dame senere. He he.

 

Vil anbefale deg å bruke en slik bil til kun fornøyelse, ikke langturer og vinterkjøring.

Hold deg unna parkeringsplasser og slikt. Se opp for fartsdumper og hull i veien.

Utrolig mange som ser med fingrene og misunnelige folk som slår dørene sine bevist inni.

Du må bare belage deg på å bli sett på som en bortskjemt drittunge og få mange håpløse blikk.

Holder du km. nede og bilen like pen får du pengene tilbake nesten uansett alder på bil.

Pass godt på interiør ikke fyll bilen med tullete kompiser som søler og trykker på kanpper.

Forferdelig irriterende å ha f.eks. riper etter knapper på f.eks. jeans i skinnsetene etter en feit tulling som vrir seg rundt i setet. Hold bilen unna fulle folk.

La ALDRI noen andre kjøre bilen. (da kan du banne på at en feil dukker opp)

Installer tracker i bilen, da får du rimeligere forsikring og bilen er lettere å finne hvis den blir stjålet.

Ta bilen til lakkbehandling f.eks. DITEC.

Hold fartsgrensen (så godt det lar seg gjøre).

Du kommer til å finne de dårlige sidene ved denne bilen svært ubehagelige ved høye hastigheter. Maks fart er vel 275 på denne og 0-100 på 5,4. (moderat sportsbil)

Har hørt at 348 er noe vanskelig å håndtere selv med midtmontert motor.

Test denne bilen både vådt og tørt på en åpen plass før du gir noe serlig gass på veien.

Dekk har utrolig mye å si på en slik bil. Hvis du mister veigrepet skal du ha is i magen og litt rutine for å hente den inn. Sett den tidlig til vinterlagring ikke vent til den første snøen. Ha bilen lagret tørt og oppvarment, ikke i vanlig garasje. (pakniger, interiør etc. er ikke laget for norske forhold)

 

Lykke til med drømmebilen og gled deg til kjøreturene i solskinn.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+3165

Haha, billigste "kjøttdeig", billigste "cola". Er ikke snakk om gilde og CocaCola når det kommer til Kiwi, her er det First Price.

 

First Price/Euroshopper:

Føres av Kiwi

Billig

Dårlig kvalitet

...

Du er på dypt vann nå. Hvem tror du produserer First Price mat? First Price fabrikken? Alt kjøtt kommer fra Gilde, alt kylling fra Prior, osten produseres av Tine, denne lista er lang. Kiwi tjener minimalt (vist noe i det hele) på og selge First Price produkter, dette fordi det er de samme produktene som merkevare, med et annet merke som ikke gir samme "trygghet" og kan derfor ikke selges til like høy pris. Kiwi er dessuten tilknyttet Norgesgruppen, og de fleste dagligvare butikkene innenfor denen kjeden selger First Price produkter.

Rema har dessuten også sine billige produkter, bare alt ikke har samme navn, Grans, Norsk Kylling osv. Disse er ikke kjent for så særlig god kvalitet de heller: http://www.dagligvarehandelen.com/xp/pub/venstre1/siste/kyllinger_levert_til_rema_-_noe_av_det_verste_vi_har_sett

 

Du vett ikke hvilket produkter som representerte hverken Kiwi og Rema, så og si at det ikke er Coca Cola eller gilde blir for dumt.

Lenke til kommentar

Jeg må innrømme at jeg ikke har konsentrasjon akkuratt nå til å lese gjennom de lengre postene (når jeg ser min røde skjønnhet i vinduet bak lapptoppen.)

Men det jeg mener er at kiwi selv har satt opp en garanti og når de SELV ikke klarer å holde frukt og grønt-disken fritt for dårlige varer er det greit at jeg (eller hvem som helst) gjør jobben. Godene dette fører meg seg for kiwi er jo det faktum at dere HAR og FÅR de butikkene med minst dårlig frukt og grønt. Når jeg går inn på Rema eller Rimi og titter bort på F&G, begynenr jeg og grine...for jeg kunne kjøpt en splitter ny lamborgini om de også hadde hatt en slik garanti. Derfor syns jeg det er patetisk av de folka bak kassa og for det første, være frekke, for det andre, kverulere og for det tredje syte og klage. Om ikke butikksjefen klarer å administrere butikkarbeidernes tid nok til å bruke 20-30 min på å finne dårlig frukt og grønt synes jeg ikke synd på ham!

 

brb, kjøretur...

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+3165

Om ikke butikksjefen klarer å administrere butikkarbeidernes tid nok til å bruke 20-30 min på å finne dårlig frukt og grønt synes jeg ikke synd på ham!

Du har aldri jobba i butikk, har du?

Btw hadde du brukt 15 timer i uka i et år hadde du tjent LANGT mye mer.

Så jeg ser nesten ikke helt vitsen x]

 

Kiwi har mye bedre F&G avdelinger enn de fleste, men det skal jeg LOVE deg ikke er fordi sånn som deg kommer og klager på 1 drue i en hel pakke med 40 stykk opp i.

Lenke til kommentar

Om ikke butikksjefen klarer å administrere butikkarbeidernes tid nok til å bruke 20-30 min på å finne dårlig frukt og grønt synes jeg ikke synd på ham!

Du har aldri jobba i butikk, har du?

Btw hadde du brukt 15 timer i uka i et år hadde du tjent LANGT mye mer.

Så jeg ser nesten ikke helt vitsen x]

 

Kiwi har mye bedre F&G avdelinger enn de fleste, men det skal jeg LOVE deg ikke er fordi sånn som deg kommer og klager på 1 drue i en hel pakke med 40 stykk opp i.

å? Hvorfor har de det da?

om du tar infoen din fra ta så må jeg rette deg litt.. 15 timer i uka holdt jeg på i min beste mnd. hvor jeg tjente 30k. Match det med en annen jobb.

Og jo, jeg jobber i butikk nå.

 

Men jeg er helt enig de over. Dette er ikke trådens mening. Jeg er mer enn villig til å dra diskusjonen videre i en annen tråd som du lager om du vil.

 

----------

 

Etter en laaaaang dag med kjøring er jeg dritt sliten! Har opplevd veldig mye og det tar nok litt tid før jeg skjønner at det er virkleig enda :p

Tusen takk til alle dere som har hjulpet meg med sakelige innspill! Det har vært en veldig stor motivasjonsfaktor!!

 

Bilder kommer ;) Dagbladet tok noen spenstige som jeg venter på skal dukke opp i mailinnboksen. Jeg har også en kamerat som er hobbyfotograf som kommer til å knipse litt i løpet av uka :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...