Gå til innhold

Prosjekt "Verdens ende"


Anbefalte innlegg

seriøst ... satt du å limte hele 20000 fyrstikker med LIMPISTOL! ( sorry caps :p;) )

 

Hadde det vært meg så hadde jeg nok valgt noe helt annet ... Cota hele sida med noe fliselim eller noe i den dur å så starta å legge på alle fyrsikkene ... ser bare for meg ... *skvise* litt lime ... 2-3 fyrstikker ... for å så gjennta "God only knows how many times" ... du skal jaggu ha kudos for at du hadde den tolmodigheten til at du fullførte det :yes:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du kunne jo muligens putta et par fisker i dammen? :D

 

Ble veldig stilig :) men eneste jeg syns mangler litt er noe mer grønt gress lengst bak der, en slags jevn gressbakke som hadde gått over til sand med gresstuster. Hadde sett bedre ut da tror jeg.

 

Men det er nå min mening. Bra uansett, selv om bruksområdet sikkert kan diskuteres noe :D

Lenke til kommentar

Kult kabinett. Eneste som er litt kjipt er måten vannet samler seg i en "traktform" på grunn av overflatespenningen. Jeg ville prøvd å ta en bittebitte-veldig-liten dråpe med zalo eller annen såpe i vannet og se om ikke du fikk en bedre flyt over skjermen etterpå. Det skal bare en minimal mengde til for å bryte overflatespenningen, og forhåpentligvis begynner det ikke å skumme...

Endret av Foleson
Lenke til kommentar

Ser du har jobbet endel med denne case mod'en, men, ser ikke helt poenget med den. Jeg er imponert over resultatet men det blir litt som å gå på kunstutstilling for å se hvor hardt kunstneren har jobbet, uten att man liker resultatet?

 

En tommel opp for bra jobb, en tommel ned for meningsløs casemod.

 

Dark Blade er en (legendarisk) case jeg likte både på grunn av alt arbeidet og resultatet. Men det er sjelden det dukker opp så innfløkte og bra mods.

Lenke til kommentar

Tja, det finnes riktig nok mye rart her i verden man neppe kan sette noen materealistisk eller spesifikk praktisk grunn til at ett eller annen ble gjort eller finnes. I tidenes løp er det gjort utrolig mye i tidenes løp bare for å bevise at det kan gjøres, uten noen videre grunn. Bare det å presse en eller annen udefinerbar grense er i seg selv en grunn.

 

Jeg ser så klart at det ikke kan omtales som å presse en teknisk grense når det kommer til dette kabinettet, men det at jeg selv og forhåpentligvis har lært mye om matrialbruk ol, utnyttet eller bringet inspirasjon er verd mye. Prosjektet ble utført slik det er gjort fordi jeg hadde lyst, jeg ville gjøre noe praktisk med fingrene, jeg ville bevise for meg selv at dette var noe jeg kunne klare. Tidsfordriv er et lite argument, men utforingen av prosjektet har sjeldent blitt prioritert fremfor jobb, venner eller lignende.

 

 

bIsk0p: Jeg skal prøve å få laget en liten filmsnutt. Det viste seg dessverre at jeg ikke hadde tettet steinmassen skikkelig, en lekkasje oppstod noe som gjorde at et felt på omtrent 3 x 10 cm løsnet i den nederste vanngropen. Småskalatestene jeg gjorde med materialet på plexiplater ble utført med totalt 5 lag lakk som membran. Det viser seg nok at ett ekstra lag eller to ikke hadde skadet - husk dette om noen andre skal gjøre noe lignende i fremtiden.

 

Vannet trengte heldigvis ikke igjennom noen av skjøtene rundt plexiglasset, så det er kun snakk om skader på steinmassen. Det som gjør ting ekstra kjedelig er at jeg ikke har mer igjen av den gylne steinmassen, kun grå. Før jeg får sakset sammen en film, må jeg få reparert dette - noe som bestyr at mer steinmasse må bestilles fra England.

 

Når det gjelder skjermen så fungerer den fortsatt like dårlig, jeg har aldri bilde i mer enn 2 sekunder før skjermen begynner å søke etter en ny bildekilde. Jeg fant også ut at skjermen trolig er latterlig mye eldre enn hva jeg først trodde - kanskje så mye som 10 år. Hadde jeg vært klar over dette tidligere ville jeg definitivt valgt en annen skjerm, det er nok alderen som gjør at ting halter.

Endret av Nilsen
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...