Gå til innhold

Sony Ericsson Satio - nærmer seg nå!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Jeg er i hvert fall skuffet over samtalekvaliteten på min Satio. En ting er at lyden høres litt fjern ut, omtrent som om den jeg prater med har satt på høyttaleren på mobilen sin og lagt den ved siden av seg. Ikke kjempe ille altså, men litt fjern lyd.

En annen ting er at det ikke er mulig å justere lydnivået så høyt som jeg vil. Lyden er helt super til vanlige samtaler, men hvis jeg for eksempel er på et sted hvor det spilles høy musikk i bakgrunnen synes jeg det er for dårlig at man ikke kan få høyere lyd under samtaler :thumbup:

Dette er jo et vesentlig minus, for det er vel først og fremst en telefon vi snakker om? At kameraet er bra er greit nok, og "kjekt å ha", men det er altså en telefon! Heller ikke mulighet til å fintune lyden i musikkspilleren ... Hallo, hva skjer med Sony Ericsson? Lyd med stor L har jo vært varemerket? :hmm:

 

Nei, nå mista jeg lysten på denne mobilen. Har prøvd Samsung S8000 Jet, funka ikke den heller, solgte den etter en måned. Tror kanskje jeg holder meg til min gode, gamle Nokia N82, eventuelt satse på en Sony Ericsson W995? Den siste "skikkelige" SE-telefon? :roll:

 

Skuffa over tilbakemeldingene og testene hittil (Mobilen.no), kanskje kan amobils test sukre pillen litt?

Lenke til kommentar

Må si meg enig angående det med kvaliteten på telefonsamtaler. Har fått høre at jeg selv høres klart og tydelig, men det jeg selv hører gjennom Satio er en noe sær lyd og burde vært bedre.

Med det sagt så er den mer enn bra nok til normalt bruk (ihvertfal utover hva jeg har merket meg). Stort sett har jeg aldri hørt hva folk har sagt om jeg har snakket i telefonen på fest, så det utgjør ingen forskjell for meg, jeg går alltid til et sted det er stille om situasjonen skulle oppstå.

 

Kan ikke si jeg satt med no kjempeinntrykk av telefonen etter å ha lest på mobilen og diverse andre kommentarer rundt omkring, men jeg ble heldigvis positivt overrasket når jeg fikk telefonen selv.

Jeg så helt klart for meg at telefonene skulle være større, men ble positivt overasket over hvor "liten" den er, men dette har jo helt klart med personlige forventninger og preferanser å gjøre. Det samme gjelder design, jeg syntes den ser veldig bra ut, selvom andre vil si seg uenige. Personlige preferanser teller også inn når det blir snakk om byggekvalitet. Jeg satt med inntrykk av at den ikke skulle være spesielt bra, men jeg syntes den virker veldig bra og kameradekselet er "tungt" og virker solid i motsetning til hvordan det var hos blandt annet k800i som var min forrige telefon.

 

Skjermrespons\trykkfølsomheten er hakket bak Iphone som er meget bra, men jeg var selv svært skeptisk til bruk av touchmobil, men er også her positivt overasket over hvor bra det er og skriving av meldinger med fullt tastatur går knirkefritt etter et par ganger og med et betydelig høyt tempo. Kontrast, farger og skjermkvalitet er en fryd å se på.

 

Menyene er som kjent ikke helt typisk Ericsson, men ligner mer på nokia sine menyer og er helt fine. Themaer etc kan også byttes og snarveier kan gjennom det forandres til en viss grad, helt fint.

 

Det negative jeg anser med telefonen er at det tar noe lang tid fra man trykker på et program til det åpnes, det "lukker". Men anser det samtidig ikke som noe problem så lenge det faktisk ikke lugger når man er inne i program, at det ikke lugger når man feks skriver en sms etc noe det ikke gjør.

 

Kamera er det ingenting å utsette på og det infrir til forventningene. Wi-fi fungerer knirkefritt og kommunikasjon mellom pc og mobil går også raskt uten problemer.

 

Hvilke kvaliteter man anser som viktig når man velger telefon vil i høyeste grad være en følge av personlige preferanser og jeg personlig er veldig fornøyd og angrer ikke på at jeg ventet.

Lenke til kommentar

Kan flere av dere som har denne telefonen gi tilbakemeldinger på hva dere synes om lyden i innkommende samtaler? Er det slik som noen her har skrevet, at den lyden er mindre bra? Og musikkspilleren, fungerer den "bra nok" uten equalizer?

 

Vurderer å kjøpe denne mobilen, men lydkvalitet er etter min mening det aller viktigste i en telefon ...

Lenke til kommentar

Heisann.... jeg fikk denne på fredag... og jeg syns den er som sagt en kjempe mobil men savner at det ikke er smileys på denne. At det er noe tungvint med meldinger, at en må touche en del ganger for å bli ferdig med å sende sms/mms osv.

 

Lyden i samtale hos meg er bra eller slik jeg er vane med en mobil skal være. Hører motparteren bra og de hører meg bra, ikke fått hørt noe klager til nå.

 

Lyden i mp3-spiller syns jeg er nå ok men savner jeg ikke kan velge forskjellige equlaizer slik det er på andre SE mobiler. Syns det er merkelig det ikke er.

 

Har merket et minus angående ordlisten. Jeg har satt tlf til NORSK på alt... men ordlisten er bare noe herk. Har andre opplevd det? Med dette mener jeg at den ikke kan ordinære norske ord som jeg skriver, jeg må liksom stave/ legge inn ordene. Helt enkle vanlige norske ord er det som mange av det ikke er i ordlisten. Så min konklusjon angående ordlisten på SE satio er dårlig. Men håper andre kan komme med sine erfaringer osv.

 

Og hvor finnes det programmer og hva anbefales til denne mobilen???

Lenke til kommentar

Har hatt satio en ukes tid nå.Er helt enig at ordlisten er mildt sagt dårlig.Men dette vil jo fylle seg opp etter en stund selv om dette er litt iriterende.

Lydmessig er jeg strålende fornøyd,ikke noe å utsette på den.klart og tydlig begge veger..

 

Litt uvant med touch da dette er min første men det går bedre og bedre.

 

Kamera er definitivt det råeste jeg har opplevd på mobil før..bra både i lys og mørke..

 

Har igjen en god del å sette meg inn i , så jeg får heller komme tilbake med mere synspunkter etterhvert..:-D .

Lenke til kommentar

Jeg vurderer denne veldig nå.. jeg har hatt C905 og var kjempefornøyd med den. Men gikk over til iPhone 3Gs da den kom. Jeg bruker nettleser mye, mail og facebook som eneste unerholdnings app. på den. Ser at den som ble linket til her, var "ribbet FB mobile" og ikke i nærheten av iPhone appen :)

 

Men... er dette noe som kan "måle" seg mot iPhone? Ser at trykkfølsomheten ikke er like bra? Men sånn ellers ? Har veldig lyst på denne pga kamera ! Hvordan er det å få tak i apps til S60? Jeg hadde N95 8GB, og den var det vanskelig å finne gode bloggprogrammer til feks syns jeg

Lenke til kommentar

Noen andre som har merket dårlig batteri på sin? Lader min hver natt nå og i går tok jeg 2 samtaler på ca 20-30 minutter tilsammen, sendt ca 15 sms og surfet litt på kvelden. Da var den død. Den går kjempefort fra ganske bra grønn til helt tom (blinker rødt). Er liksom ingenting i midten med litt batteri. Er det bare mitt batteri som suger?

Lenke til kommentar

Har dårlig batt jeg og Er veldig irriterende. Vurderer å klage/heve kjøpet. Ligger langt under det man burde forvente. Ellers er jo tlf ren "porno"

 

Batteritiden har tatt seg opp veldig, så "klagen" var kom nokk litt for tidlig..Kjempefornøyd :-)

Endret av Draft
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...