Gå til innhold

"Hva slags telefon har du" tråden


Nopros

Anbefalte innlegg

Dette er en tråd hvor man kan si hva slags telefon man har, når man fikk den, hvor mye den kostet, hvor du kjøpte den, hva slags telefon du hadde før det osv. :)

 

Min LG KU990i viewty fikk jeg for 2 dager siden, bestilte den på Telenor sine hjemmesider den kostet 1 kr med abonementet Djuice Nonstop. Telefonen jeg hadde før det var en Sony Ericsson jeg lånte av faren til en venn. Gammel modell måtte ha en mellomtelefon mens jeg ventet på å kjøpe ny. Selv om LG`en min var den første touch telefonen min gikk overgangen fra tastatur fint.

 

Ja, hva slags telefon har du?

Endret av Nopros
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

HTC Touch HD - AKA FELLES NAVN: BlackStone - AKA ZIBIRI: The BlackBeauty.

 

 

Dette er en windows mobile 6.1 PDA telefon som jeg kjøpte på www.komplett.no for kroner 6000,-. Kjøpte den i mai i år.

 

Før det hadde jeg en sony ericson w600 ett eller annet. Den kasta jeg i bakken etter at den frøys 100 ganger. Så klart landa den i en vannpytt...og dekselet fløy av gårde.

Endret av zibiri
Lenke til kommentar

Jeg har en Sony Ericsson K660i. Jeg har hatt den i et år og en måned. Aner ikke hva den kostet, men den har kostet meg mye siden det. :p Lurer på om jeg kjøpte den i en slags mobilbutikk i Arendal.

Før hadde jeg en K750i. Har også hatt en siemens og nokia, men for meg så virker alt unntatt Sony Ericsson merkelig.

 

Glemte helt å nevne Siemens C45, en skikkelig robust plastikk-maskin. Den tålte alt fra å bli kastet i bakken uendelig mange ganger til å bli vasket! TO GANGER! :thumbs:

Endret av Wiciwato
Lenke til kommentar
Har også hatt en siemens og nokia, men for meg så virker alt unntatt Sony Ericsson merkelig.

Enig, jeg klarer ikke menysystemet og oppsettet til Nokia

 

Glemte helt å nevne Siemens C45, en skikkelig robust plastikk-maskin. Den tålte alt fra å bli kastet i bakken uendelig mange ganger til å bli vasket! TO GANGER! :thumbs:

 

Sony ericsson K310i er også en slik telefon min første. Den tålte og bli kastet ned fra gymtaket (Ca 3 meter) Hadde den i oppvaskmaskina et par ganger au :D

Endret av Nopros
Lenke til kommentar

Svart iPhone 3GS 32GB.

 

Skulle egentlig vente litt med å skaffe meg den da den gamle hvite 3G 16GB'n fikk duge noen dager til, slik at det verste lanserings ståket kunne legge seg.

Meeeen så var man altså tilfeldigvis innom Elkjøp i sekstida på kvelden på lanseringsdagen.

 

Jeg skulle egentlig spørre når de fikk inn neste ladning telefoner, men du verden, de hadde faktisk igjen 2 stk svarte 32GB fra Netcom.

Da ble det kjøp for den nette sum av 3495,- med iConnect.

 

Ikke nok med det, da vi fjorten dager senere var innom, spurte vi om de fulgte prisene på Netcom sine sider. Ja sa de, og jeg fikk refundert 500,- tvert :)

Lenke til kommentar

Vannskadet LG KC910 som jeg fikk av en kompis for 1300,-. Telefonen funker helt fint, utenom at vannskadeindikatoren sier at den har vært utsatt for fukt. Han hadde mistet den på en hyttetur i vinter, også fikk han en ny KC910. Så fant han igjen den gamle, og den fikk jeg kjøpe.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...