Gå til innhold

Hvilken Anime/Manga holder du på med nå?


Anbefalte innlegg

  • 2 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Noen som vet om Uchuu Kyoudai kommer til å begynne igjen? begynte seriøst å grine når den stoppa opp. Beste "feel good" serien som har blitt laget.

Vet ikke om det blir noe mer av TV-serien, men de har laget en film som ble lansert August 2014:

 

http://myanimelist.net/anime/22583/Uchuu_Kyoudai:_Number_Zero

 

Har ikke selv sett den, og vet ikke om DVD/Bluray/fansubs er ute enda.

 

Du finner litt mer info her:

 

http://www.animenewsnetwork.com/news/2014-02-08/space-brothers-no.0-anime-film-teaser-previews-origin-story

 

http://wwws.warnerbros.co.jp/uchukyodai-movie/

Endret av Occi
Lenke til kommentar

The Tale of the Princess Kaguya var virkelig bra. Var veldig skeptisk på den visuelle stilen som ble litt for mye barnslig barnebok-stil over i starten, men etter 10 minutter eller noe skjønte jeg hvorfor de gikk for en sånn visuel stil da den funka veldig bra sammen med historien og stemningen i filmen. Herlige farger, nydelig animasjon, en kjempefengende historie og et nydelig soundtrack av Joe Hisaishi. Helt klart helt oppe med de beste filmene fra Ghibli.

 

 

Også blir det The Wind RIses i dag. Gleder meg. Har max trua osv.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Har fortsatt til gode å se Princess Kaguya og Kaze Tachinu, godt å ha noe å se når det blir litt tørt :)

 

Holder for tiden på med Shigatsu wa kimi no uso, som er en nydelig serie så langt, nesten litt Nodame Cantabile-vibe over serien.

 

Fant også en annen serie kalt Parasyte -The Maxim- her om dagen ved en tilfeldighet, utrolig bra serie for folk som liker action/horror opplegg.

 

Ellers så starter jo den nye sesongen av Durarara i dag, som jeg har sett fram til altfor lenge nu, blir skjitbra :w00t:

Lenke til kommentar

Så me!me!me! i dag...

Nå hadde jeg tenkt å linke den, men det står bare watch other episodes :(

 

Cross Ange er årets, og fjorårts trainwreck fra Sunrise. Anbefales å ta en titt på dersom dere liker et plott som er ute av styring og ikke bryr dere for mye om substans.

 

Jeg som ikke hadde tenkt å se på Yuri Kuma fordi jeg trodde det bare skulle være noe ecchigreier.

Bjørner er nå intelligente og spiser mennesker, der menneskeheten har satt opp en vegg for å beskytte seg. Likevel klarer to bjørner, som har menneskelig form å infiltrere veggen og begynner på en skole. Time to eat students. wat

 

Lenke til kommentar
  • 5 uker senere...
  • 2 uker senere...

Ser på Angel Beats om dagen. Vet ikke helt hva jeg synes etter 9 av 13 episoder. Må kanskje få sett hele serien og vurdere hele serien under ett.

 

Forrige uke så jeg ferdig SAO II. Vet heller ikke hva jeg synes om den. Første arcen i sesong 1 står fortsatt som en bra anime, mens resten rett og slett ikke klarer å leve opp.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Har en del manga jeg leser, men de jeg leser med en gang et nytt kapittel blir oversatt er: Haikyuu!!, Yowamushi Pedal, Kimi to Boku og Tokyo Ghoul:Re.

Har lyst til å lese Neon Genesis Evangelion, men vil helst kjøpe den, så venter på at Outland skal få inn de første tre volumene. Må så klart også lese Free!/HighSpeed! mangaen når den kommer ut!^^

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
  • 4 uker senere...
  • 1 måned senere...

i det siste ser jeg den andre sesongen av Knights of Sidonia på Netflix. Så langt synes jeg at det er ikke så godt. Animasjon-stilen har ikke blitt bedre og handlingen er ikke så god heller. Jeg skal trolig gå tilbake og se uchouten kazoku igjen. Den var en virkelig bra serie. Jeg ønsker også å se Littler Buster Refrain so jeg har hørt er veldig bra. 

 

Men hvis du har ikke sett Uchouten kazoku, gå og se det nå! Det er en av de beste som jeg har sett. 

 

Jeg har ikke sett noe fra de siste sesongene. Hva var de beste av dem?

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Jeg driver og graver opp gammel, mørk og voldelig anime fra 80- og 90-tallet som jeg gikk glipp av den gangen, delvis for underholdningens og nostalgiens skyld og delvis for å trene på japansk. Har sett på Midnight Eye Goku og Cyber City Oedo så langt, som begge er regissert av Yoshiaki Kawajiri, en av mine favorittregissører (mannen bak f.eks. Vampire Hunter D: Bloodlust og Ninja Scroll). Andre titler jeg har på listen er Crying Freeman, Genocyber, Biohunter, Baoh, Blood Reign, Violence Jack, Twilight of the Dark Master og Doomed Megalopolis. Andre tips tas imot med glede (trenger ikke å være bra så lenge det ikke er kjedelig).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...