Gå til innhold

Kunder på jobben din!


RMNZR

Anbefalte innlegg

Fantastisk tråd!

 

Jeg jobber i en av bankene i Terrasystemet, i en liten filial i en storby. Siden vi kun er en liten filial har vi ikke kasse her, noe alle kundene våre blir gjort oppmerksom på og synes at det er greit.

 

Daglig får vi folk innom som ikke er kunde i banken og som gjerne vil betale en regning eller sette inn penger på kontoen sin.

 

Meg: Hei! Hva kan jeg hjelpe deg med?

Kunde: Hei! Jeg vil betale en regning.

Meg: Den er grei. Har du legitimasjon?

*Kunden gir meg kortet sitt*

M: Jeg ser at du ikke er kunde her, da får jeg ikke tak i kontoen din og kan ikke hjelpe deg.

K: Hva skal jeg gjøre da?

M: Du kan gå til banken din, der hvor du er kunde.

K: Men de har ikke kontor her i byen!

M: Da får du nesten ta kontakt med banken din, eller gå til en større bank hvor de har kasse.

 

Jeg må si at jeg undres over hvor sinte folk kan bli på meg fordi deres egen bank ikke kan hjelpe dem. Det er da vitterlig ikke mitt problem. Tenk om jeg skulle ha gått til Elkjøp og kjøpt en TV, for så å gå til Expert og klage over at jeg er misfornøyd.

 

 

Vi får også en del folk innom som mener helt og holdent at de er kunde her. De påstår de er kunde i "Sparebanken", og de tror meg ikke når jeg forteller dem at "**** Sparebank" ikke er "Sparebank 1". Rart at folk ikke vet hvor de er kunde hen :)

 

 

Jeg husker også i fjor, under vekterstreiken:

K: Minibanken deres er tom for penger

M: Beklager, men pga. vekterstreiken kan vi ikke fylle den opp.

K: Herregud, dere er da en bank! Har dere ikke penger selv om det er vekterstreik?

Hele poenget med vekterstreiken er jo at vekterne ikke kan gi oss penger...

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er ganske morro på jobb om dagene av og til, spesielt når jentene/damene fra SFO-en like ved skal handle. Etter å ha jobbet dagtid noen år, kjenner man de fleste etter å ha sett de mer eller mindre hver dag. Må alltid prøve å flørte litt med noen av de ;) så må alltid slenge ut en liten kommentar. Så også i dag:

 

Jeg: "Er colaen til "Trude"?

SFO-jenta: "Nei, ikke i dag. Hun har med seg selv i dag."

Jeg: "Å ja, da må jeg mobbe henne neste gang hun kommer innom"

 

Noen timer senere kommer hun (Trude) innom:

Jeg: "Du svikta meg tidligere i dag. Og dessuten hørte jeg du hadde cola med deg i dag. Dårlig gjort."

"Trude": "Jo, ja, eh. Jeg var innom en annen prixbutikk før jobb :)

Jeg: "Ja, greit nok det, men den prixbutikken har vi en intern konkuranse mot så det må du ikke gjøre mer" ;)

 

Hun tok det selvsagt med ett smil, og jeg kan ikke vente til torsdagen for å mobbe henne mer.

 

Har også lagt til 2 av de på facebook :)

 

 

 

Og nå begynner snart skolen igjen, og da har vi den gjengen med videregående elever innom. Kommer nok en del mer historier da ;)

 

 

Legger du til kunder på facebook? :dontgetit:

 

Vel, når du ha snakka en del med de i løpet av en god stund, så blir du på en måte kjent med dem, så ikke noe problem det :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest Harley Quinn

Jeg har datet en kunde som ringte meg etter å ha sport meg opp:p

 

Eksen min sjekka jeg opp når han jobba i kassa på Kiwi =D Derfor ironisk at jeg jobber i kassa på Kiwi nå :p

 

Ikke meg, men kollegaen min fikk skikkelig skyllebøtte i dag fordi ei dame spurte om å få tatt ut 1000 kr og fikk to 500 lapper. Cahguarden våres har 5oo/1000 på samme stedet så dytter man inne to 500-lapper så får man de ut igjen ettersom maskinen tar det som er øverst (skal man ha ut 500 og en 1000-lapp ble dytta inn sist, får man to 200-lapper og en 100-lapp istedenfor).

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest Harley Quinn

Var det liksom feil sedler, mente hun? Jeg skjønner meg ikke på kunder som absolutt må bruke butikken som sin personlige minibank når det gjelder større beløp. Trenger du en viss valør, får du stikke i banken så du er sikker på at du får riktig.

 

Jepp, hun ville ha en 1000 lapp og kun det! To 500-lapper var ikke bra nok!

Lenke til kommentar

Forstod ho ikke at det ikke var du som bestemte det?

Glad vi gir tilbake manuelt i kassa vår jeg.

Men noen ganger blir jeg gale av folk som absolutt skal betale med kontanter, spesielt når det er lang kø og sier "vent litt så skal jeg se om jeg finner 1 krone til så jeg får tilbake en rund sum... (ja det er sikkert fint for de, men når de bruker 1-2 min på det og det står 10stk bak som venter er det irritabelt :p

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Takk til deg med full handlevogn for at du slapp meg med en pose potetgull og brus før deg! Det setter jeg stor pris på! ;)

 

I mitt nærområde så er det en Meny, Rimi og 2 Rema 1000 butikker, med andre ord så har jeg nok av steder å velge i mellom når jeg skal handle, men det er alltid en person i en av de 4 butikkene butikkene som skiller seg ut. Ho er alltid hyggelig og sier gjerne noen ord før neste kunde ekspederes. Koslig :wee:

Slikt setter ihvertfall jeg pris på, og dermed så ender jeg opp med å handle i den butikken når jeg kan :)

 

Du bor ikke i Dröbak, vel?

Njet :)

Bor i Fredrikstad.

Lenke til kommentar
Trenger du en viss valør, får du stikke i banken så du er sikker på at du får riktig.

 

Mjæ. Mange banker har ikke kontanter lengre... Nordea-filialen min kunne ikke gi meg penger igår f.eks. Henviste meg til minibank, og siden jeg skulle ha mer enn 10 000 måtte de oppgradere kortet mitt til en høyere beløpsgrense per dag. Tungvint...

Lenke til kommentar

Legger du til kunder på facebook? :dontgetit:

 

Vel, når du ha snakka en del med de i løpet av en god stund, så blir du på en måte kjent med dem, så ikke noe problem det :)

 

 

Jeg har både lagt til og blitt lagt til av kunder. Mulig det er forskjell på store og små byer? Jeg har faktisk fått venner på den måten. Når man møter noen og snakker med dem mange ganger i uka, kanskje flere ganger om dagen, blir man jo litt kompis.

 

 

 

Jeg undrer meg på... 1 tusenlapp holder jo bare til du skal bruke den første gang, og vips så sitter du med mindre lapper likavæl. Sånn sett totalt irrelevant for meg hva jeg får av sedler.

 

Mulig hun har noen form for OCD som ikke takler femhundrelapper.

 

Eller så var det presang til bursdag/konfirmasjon/bryllup e.l.? Synes ikke det er rart når kunder spesifikt spør om å få en FIN lapp i en bestemt størrelse. Har også opplevd at de dropper å ta ut hvis jeg ikke kan oppfylle ønsket, jeg har alltid tenkt at det da skulle vært gave. Hvis det bare var OCD hadde jeg blitt litt snurt :p Såklart alle helst vil ha fine sedler, akkurat som alle helst vil jobbe bare dagtid og ikke i helgene og i jul/påske. Men det går jo ikke alltid.

 

 

I dag byttet jeg en gammel komposittflaske (gass) med en ny en for en kunde. Det er litt styr; da må vi ut av stasjonen og låse opp et skap med vanskelig lås, bytte flaske og låse inn den andre et annet sted osv. Etter at kunden hadde blitt med inn og betalt, så han ordentlig på meg og sa "Takk for hjelpen! :)"

Ååå, ble så glad inni meg. Da gikk det opp for meg hvor sjelden folk faktisk TAKKER, hvor sjelden folk viser takknemlighet; de fleste bare bjeffer ut et tillært "takk hade" og går. Og det gikk først i dag opp for meg at det faktisk sårer meg bittelitt for hver gang, særlig når jeg selv gjør en innsats for kunden. Fra nå av skal jeg ALLTID passe på å virkelig takke skikkelig når jeg får hjelp i en butikk. Made my day, faktisk :love:

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Hadde en stamkunde innom mens jeg la opp flere bananer. Går forbi mens han sier: Nå må du ikke gå bananas...Ellers så har du han fra sogn og fjordane som forteller meg om karrieren som gårdseier og hvordan epler blir produsert i utlandet og hvordan det ikke er lov å gjøre på samme måten her i landet.

 

Senest i dag ga han meg en leksjon på hva du bør gjøre for at grønsaker skal se bedre ut :p Egentlig litt greit. lærte noe nytt i dag også heh.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...