Gå til innhold

Kunder på jobben din!


RMNZR

Anbefalte innlegg

... Ingen er pliktig til i én betaling å ta imot mer enn femogtyve mynter av hver enhet. ...

 

Hahah. Tok imot ca 300 stk jeg, var i rettferdighetens navn et par kronestykker der også.

 

 

Nuvel, skal jeg være helt ærlig, så kunne jeg også kommet med et slikt "sleivspark" selv, *nettopp* for å vise min misnøye med en butikk hvor denne "Vensafe" stadig ikke fungerer.

Er lite morsomt når man skal ha noe i den der drittmaskinen som "aldri" fungerer, har kjøpt kort, får det ikke til å fungere, kommer tilbake i kassen og informerer (høflig) om at "out of service" er eneste man kan få "kjøpe", for deretter å få et surt "du-får-vente-til-jeg-har-ekspedert-køen" før kassapersonen finner det for godt å skaffe tilveie assistanse.

 

Det er overhodet ikke butikkens ansatte sin feil at vensafe er et håpløst opplegg. Det er heller ikke vår feil at vi er NØDT til å låse varene inn i den. Så et "sleivspark" er nettopp hva en slik bevisst handling ville være, for de du rammer (de kasseansatte og de bak deg i køen) har ingen mulighet til å forbedre situasjonen.

 

Nå er det riktignok stor forskjell på butikkansatte, men jeg personlig er ALDRI sur, selv ikke etter å ha telt mynter i hundre år, jeg visste at vensafen ikke funket og beklagde dette til kunden med en gang, og det at jeg valgte å ekspedere to kunder før jeg forlot min post var et sjeldent unntak og var kun fordi de hadde måttet vente mye lengre pga henne, enn det hun ble nødt til å vente pga dem.

 

 

 

Også grr. Alle de nedlatende kundene da gitt. Er det virkelig så lowlife å jobbe i butikk? Hadde en dame her en dag som overrakk et Icakort (rabattkort som de ansatte får) før hun skulle betale. Siden jeg visste at hun ikke var ansatt på vår butikk, spurte jeg hyggelig: "Åja, er du på Maxi du da eller?". Fikk et lite hyggelig sarkastisk øyebryn og en nedlatende kommentar om at "herregud, nei, jeg er i regnskaphovedkontoret."

Takk for den.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tell opp en stabel på 10-20 mynter, så lager du bare x antall stabler, akkurat som du ville gjort med pokerchips. Tar jo ikke mer enn toppen 2 minutter å telle 312 femtiøringer så lenge de ikke er mikset med andre valører og du må sortere dem ;)

 

I dag, fem minutter etter at butikken har stengt, kommer en kunde inn på vareutleveringen og skal hente en vaskemaskin, dagens siste kunde. Vaskemaskinen står nederst i en stabel på 5 (fem!) i høyden. Siden jeg ikke har truckførerlappen kauker jeg på min kollega som skal plukke den frem med klemtrucken. Han flytter litt på tårnet, som plutselig raser. 4 knuste vaskemaskiner markerte slutten på en ellers ok dag :)

 

Glad jeg ikke skal på jobb på mandag, når saligheten skal ryddes opp.

Endret av srbz
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Snakker om kjipe kolègaer.

Ringte en som ville ha meg ned til jobb fredagskveld for å åpne døra så en kunde fikk henta noe som var glemt igjen.

Jeg sa det blir å koste rundt 800 kroner (2 timer oppmøte og overtid).

"Det var nå faen til Service!" og slengte på røret. :)

 

Av en eller annen grunn er de som kommer daltendte 15 minutter etter stengetid og "skal bare.." de minst takknemlige av alle. Uansett om jeg velger å hjelpe og yte knall service. :wallbash:

Lenke til kommentar
Også grr. Alle de nedlatende kundene da gitt. Er det virkelig så lowlife å jobbe i butikk? Hadde en dame her en dag som overrakk et Icakort (rabattkort som de ansatte får) før hun skulle betale. Siden jeg visste at hun ikke var ansatt på vår butikk, spurte jeg hyggelig: "Åja, er du på Maxi du da eller?". Fikk et lite hyggelig sarkastisk øyebryn og en nedlatende kommentar om at "herregud, nei, jeg er i regnskaphovedkontoret."

Takk for den.

"Åja, så du ble satt til å taste inn tall i et regnskapsprogram fordi du ikke kunne brukes i kontakt med kundene våre?"

  • Liker 5
Lenke til kommentar

Kan jo hende at det bare kom ut litt feil :ph34r:

Er vel heller ikke drømme jobben å jobbe på Maxi uansett?

Nei, men folk som er "høyt på strå" i firmaet burde behandle de ansatte på gulvet med respekt uansett. Firmaet som en helhet tjener på at de ansatte føler seg verdsatt. Ser muligheten for at det kunne kommet ut feil ja.

Endret av A-Jay
  • Liker 2
Lenke til kommentar

DragonsHeaven: Ja her generaliserer vi fælt ja.

Har opplevd utrolig dårlig kundeservice fra el-kjøp ansatte (bla blitt beskyldt for å ha hoppe tau med en pc lader når ledningen tok fyr). Men det finnes også utrolig hyggelige ansatte der, som egentlig gjelder alle butikker uansett. Noen er bedre enn andre.

 

BTW, tidliger expert ansatt *plystre*

Lenke til kommentar

Fantastisk!

Jeg kjører alltid haikere dit de skal. Jeg er glad for å se at flere gjør det samme.

 

Som barn/ungdom hendte det at jeg måtte haike til skoloen fordi bussen va for tidlig eller sykelen ikke virket. Men å faktisk få haik er nærmest umulig. Så jeg endte opp med å gå.

 

 

Jeg fatter ikke hva som foregår i skallen på folk som kan kjøre forbi en skoleelev, og ikke plukke ham opp. Selv hjelper jeg ALLE, inkludert innvandrere midt på natten. Alle er like, og alle trenger transport.

 

 

En gang jeg jobbet på bensinstasjon kom det noen som hadde en dau bil. De spurte om vi hadde startkabler.

Jeg endte opp med å kjøre min egen bil med mine private startkabler en kilometer, og hjelpe bilen i gang.

Langt utenfor bensinstasjonens ansvarsområde. Men det koster så lite å være snill.

 

Jeg forstår ikke folk som er så psykisk kalde, at de kan kjøre forbi en 13-åring med skolesekk klokken 07:30 om morgenen.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Morsom opplevelse på matbutikken i går...

 

*snip*

Det var veldig snilt av deg :thumbup:

Jobber ikke i butikk selv, men har et service yrke. Alltid hyggelig å gjøre det lille ekstra (i ditt tilfelle mer enn det) og gjøre en kunde fornøyd. Det er bra for oss og dem, vi får fornøyde kunder som kommer tilbake igjen og igjen. Og dagene går bedre når man ser at folk setter pris på en. Ikke alltid, finnes mindre hyggelig mennesker, men de er heldigvis i mindretall :)

Endret av Uderzo
Lenke til kommentar

Man stikker ut tommelen. Er ikke det å spørre?

Det kalles haiking.

 

Altså, jeg stod i en busslomme, og stakk ut tommelen til alt som hadde 4 hjul. Og det var god sikt, så alle kunne se meg i tide til å stoppe.

 

De gadd bare ikke.

 

En sjelden gang fikk jeg haik, blant annet i den røde Golfen til en middelaldrende kvinne. Men det hører til sjeldenhetene.

 

Selv plukker jeg alltid opp alle haikere, selv om de skal i motsatt retning. Jeg tar det som en tur, og er glad for muligheten til å hjelpe.

 

Morsomt at 90% av dem har vært fulle eller høye. Men ingen av dem var farlige.

Endret av Mannen med ljåen
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...