Gå til innhold

FIFA 10: Den Gigantiske Tråden


Hvilken versjon skal du ha?  

490 stemmer

  1. 1. Velg blant alternativene under

    • PlayStation 2
      6
    • PlayStation 3
      239
    • PlayStation Portable
      1
    • PC
      22
    • Wii
      3
    • DS
      1
    • Xbox 360
      176
    • Mobil
      1
    • Skal ikke kjøpe FIFA10
      41


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-EIV2CS

Vanskeligere med conservative tackle, raskere crosser, vanskeligere å time gjennombrudd, og litt mer bevegelsesfrihet. Største forbedringa var fysikken, men grafikken er jo på samme nivå. Ikke spesielt imponert.

Lenke til kommentar

Meget godt fornøyd med demo hittil, bevegelses mulighetene er sterkt forbedret, det samme med fordel av ballen, lettere å ta frispark, selv om jeg enda ikke har scora på noe slikt enda, jeg har bare ikke helt skjønt hvordan man dribbler skikkelig, dommer er veldi snill på kortutdeling, skulle hatt flere røde selv om jeg bare har blitt tildelt gule, spillet har rett å slett blitt myket opp til di grader.

Lenke til kommentar

Jeg også.

 

Innleggene fungerer bedre, det er også enklere å slå 45 grader langs bakken og score slik.

360 graders dribblingen tar FIFA et steg videre. Det nye fysiske spillet (skulder mot skulder) fungerer også fint. Av det jeg har funnet litt negativt synes jeg det blir alt for mange billige frispark med bruk av press-knappen. En annen ting er at keeperne gjerne går litt for langt ut av seg selv så det blir lett å lobbe over dem. Men synes de har fått bort det meste av irritasjonsmomentene fra FIFA09. Animasjonene er mye forbedret fra 09 og jeg synes grafikken også har fått et kraftig løft.

 

Det beste av alt synes jeg er hvordan spillerne tar med seg ballen/bruker den mest naturlige kroppsdelen i de rette situasjonene. Har et eksempel hvor Essien får ballen i returrommet på 20 meter etter en corner. Han får den i en litt ekkel hodehøyde, men han header ballen i bakken rett foran seg og smeller til nederst i hjørnet. Samme skjedde når jeg jeg slo en høy gjennombruddspassning til Drogba, som dytter ballen fremfor seg på hodet.

 

Bare synd at de ikke inkluderte treningsmodusen i demoen. Hadde vært morsomt å øve masse på frispark med mur etc.

Endret av mnorm
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...