Gå til innhold

Norsk tipping? Tilbakestående idioter eller hva?


Anbefalte innlegg

Hei, leste http://www.dagbladet.no/2009/05/22/nyheter...ipping/6349600/

 

Man setter en øvre grense på 40 000 kr pr dag. 100 000 i uka, 300 000 mnd og 1 MILLION I Året. for å unskylde dette med at man fjerner spillegalskap?

 

Er ikke dette fuckings stupid?

 

Altså, hvis man spiller for 1 million i året, eller 300 000 pr mnd, da er man jo spilleavhengig? hva fuck er vitsen men å lage en grense som er over det spilleavhengige spiller for? hvorfor kan ikke de idiotene fra norsk tipping bare innrømme at det ligger andre kapitalistiske intensjoner bak?

 

 

FUCK YOU, norsk tipping!

post-193042-1242996819_thumb.png

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Latterlig og usosialt å heve aldersgrensen til 18 år på ALLE spill. Å ha 18 års-grense på oddsen synes jeg var strengt nok fra før av, om det ikke skal bli 18 års-grense på å levere en tippekuppong for 4 kr.

Å bruke argumentet at dette vil føre til færre spilleavhengige, er helt latterlig. Nok en gang, ser man at mindretallet ødelegger for et stort flertall. Flertallet klarer å begrense sin egen pengespilling, men fordi noen få personer er avhengige, ødelegger det fro alle.

 

Selg norsk tipping og opphev spillmonopolet. Slutt med formynderiet! :)

Lenke til kommentar

Ja, herregud, akkurat det med aldersgrense blei jeg virkelig provosert over. Sett heller en øvre grense på 30-40,- per kupong for de under 18. Jeg hadde noen kjempetider sammen med fattern da jeg var ung og tippa på Narvesen. Ingen unger som har noe behov for å tippe for mer enn en 50 lapp, men alt under det burde jo gå greit. Begynner å bli ganske lei denne "alt eller ingenting" mentaliteten =/.

Lenke til kommentar
De nevner ikke den virkelige grunnen til beløpsgrensen: de har spill som det er populært å bruke til hvitvasking av penger.

Vil det ikke generellt være særdeles "dårlig butikk" å satse svarte penger hos Norsk Tipping i håp om å vinne en stor-gevinst? Hadde jeg hatt 100-000 eller en mill. svarte penger så skulle jeg alltids greid å få glede av de, uten å gå veien om NT :p

 

Er det i hele tatt noe utbredt problemstilling?

Lenke til kommentar

Finns det BTW noen regler for om du kan spille eller ikke, dersom du er svartelistet på diverse steder?

 

Burde være kontroll på slikt, slik at de som ikke har til å betale regningene sine ikke får tillatelse til å spille.

På den andre side kan jo spill være en mulighet for akkurat den gruppen, så vanskelig blir det jo uansett.

Lenke til kommentar
Slik går det når staten skal ha monopol og kontrollere et marked... overlat det til de private :)
Stemmer det, vi har jo hatt så fine erfaringer med privat «styrte» pengemarkeder den siste tida, så det vil vi vel fortsette med — eller?

 

Men som trådstarter sier, så går ikke beløpsgrensene overens med argumentasjonen. Folk gjennomskuer Norsk Tipping, og det blir bare dumt å kjøre den linja om og om igjen. Sett heller ned de øvre grensene en hel del. Aldersgrense syns jeg er helt OK. Så kan de som ikke er myndige få en myndig person til å kjøpe rekkene til dem for 4 kr.

Endret av Haraldson
Lenke til kommentar
Man setter en øvre grense på 40 000 kr pr dag. 100 000 i uka, 300 000 mnd og 1 MILLION I Året. for å unskylde dette med at man fjerner spillegalskap?

Helt enig, dette er ekstremt latterlig!

 

Hvis de mente noe med å fjerne spillegalskap burde grensene vært ekstremt mye lavere. Da jeg hadde ekstrajobb i tippekiosk for noen år siden var det en betydelig andel sosialklienter o.l. som tippet 'stort' med noen uker mellomrom og gikk og krita tobakk og brus frem til neste utbetaling siden de knapt nok hadde penger igjen etter å ha bommet på Lotto/Fotball nok en gang...

 

At Norsk Tipping ødelegger livskvaliteten til mange titusener spilleglade hvert eneste år er det vel ingen tvil om. Men alikevel pøser de på med millioner til reklame hver eneste måned - og advarer oss om 'de farlige onlinespillene (altså de som ikke driftes av Norsk Tipping) som man kan bli avhengige av...'.

 

Norsk dobbeltmoral av beste merke - så lenge pengene havner i lomma til Norsk Tipping gir de blaffen i enkeltskjebner som de med viten og vilje lokker ut i uføret.

Endret av TubXtra
Lenke til kommentar
fordi poker blir tråkka på mens lotto-avhengighet blir sett på som lørdagskos.

Amen.

 

Går man med pluss i poker så er man tilsynelatende en ytterst skummel og tvilsom fyr - selv om en vesentlig faktor for å vinne i poker over tid er ferdigheter.

 

Vinner man en million i et rent lykkespill som Lotto - som ikke har noe med ferdigheter eller innsats å gjøre og er 100% basert på tilfeldighet - er man derimot en helt her i landet. Sykt.

Endret av TubXtra
Lenke til kommentar
Slik går det når staten skal ha monopol og kontrollere et marked... overlat det til de private :)
Stemmer det, vi har jo hatt så fine erfaringer med privat «styrte» pengemarkeder den siste tida, så det vil vi vel fortsette med — eller?

 

Markedet har ikke fått styre i denne krisen, dessverre.. derfor vil vi ha enda en krise eller en laaaang krise dratt ut over tid, som i Japan (godt eksempel på når staten blander seg i markedet). Siden staten har blandet seg og trykket penger for hare livet vil vi få en ny smell pga. redningspakkene, som minker din kjøpekraft. (les:høy inflasjon) som på 70-tallet... bare denne gangen er det trykket enda mer penger..

Pengemarkedet fungerer helt perfekt, bare synd staten redder alle bankene..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...