Jump to content

TubXtra

Medlemmer
 • Content Count

  115
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. I steden for å uttrykke din anti-amerikanisme så kunne du lest og fått med deg hva dette handler om. Tror du virkelig noen andre enn en amerikaner ville ha gått til et slikt søksmål? Det tror ikke jeg. Om du hadde lest diskusjonen tidligere, så hadde du ikke slengt inn den kommentaren der. Den typen søksmål og klager er helt vanlig i Europa. Jasså? Det er første gang jeg hører at en misfornøyd kunde krever at salg av et forbrukerprodukt må stoppes på grunn av feil som oppstår *etter* at garantitiden har utløpt. Derav 'only in America' - landet der man med stort hell kan saksøke serveringssteder hvis de serverer for varm kaffe.
 2. I steden for å uttrykke din anti-amerikanisme så kunne du lest og fått med deg hva dette handler om. Tror du virkelig noen andre enn en amerikaner ville ha gått til et slikt søksmål? Det tror ikke jeg.
 3. Jeg har fremdeles min lanseringsmaskin Har utrolig nok aldri hatt noen problemer med spillkonsoller (men DVD-spillere, forsterkere, TV'er, bærbare PC'er osv. har jeg derimot hatt trøbbel med....). Det ville ikke falle meg inn å nekte Dell å selge maskiner slik mannen i saken vil bare fordi jeg har hatt feil på min (og kjenner flere andre med akkurat samme problem, så min 'Dell-feil' er ikke unik - tvert i mot).
 4. Det har nok med rettigheter/pris å gjøre. Regner med at Spotify måtte ha betalt en del mer til artistene for å få lov til dette - det åpner jo også for at folk mye lettere kopierer videre. Personlig gjør det meg ingenting at Spotify er avhengig av streaming; jeg er alltid på nett uansett (og det er noe som stadig flere og flere vil bli i tiden fremover). Dessuten er det deilig å ikke bruke diskplass til å lagre musikk (bortsett fra Spotify-cachen som man jo kan definere selv).
 5. Er gutt/mann og fornøyd med det. Men tanken på å gå på by'n med en 200-lapp og fremdeles ha vekslepenger igjen etter at man har tatt drosje hjem (god og full) er jo litt besnærende - for det er det en del jenter som gjør. For en mann ryker det fort en tusenlapp på tilsvarende festligheter. For ikke å snakke om hvor stor sparekonto jeg ville hatt hvis jeg hadde klart å spare opp like mye som en mann bruker på byen i løpet av en tiårsperiode
 6. Ironisk nok så er det ofte de som fester mye (og gjerne røyker i tillegg) som også går mye på treningsstudio for å holde kroppen 'fin'. Man kan ikke få alt - du må nok fire litt på kravene når du treffer noen du liker godt. Men viktigst av alt: Ikke stress med det - da havner du bare i forhold som ikke varer.
 7. Kan du ikke kompensere det ved å fininnstille fjernkontrollen? Eller drar den til høyre uansett?
 8. La oss håpe Apple ikke forlanger at iTunes skal være en eksklusiv mobilplattform for Spotify for å slippe dem til. Da blir jeg mer enn bare litt sur...
 9. Du har vel ikke noe krav på det, men har du gjort en bra jobb og det er en type stilling som fungerer uten å måtte jobbe fulltid så burde vel arbeidsgiver være interessert i det istedet for å miste deg helt
 10. Smak og behag selvfølgelig
 11. Å høre lyder og stemmer er ikke så uvanlig; det anslås at 4-5 prosent av alle gjør det til tider Men når det tar over hele livet så bør man selvfølgelig gjøre noe med det - hva med å bytte psykiater?
 12. Jeg tror det hadde tatt seg opp om du hadde økt kontrasten en del
 13. Jepp, jeg og. Det er da laaaaangt flere S60-telefoner der ute enn iPhone. Lurer litt på om mobilutgaven blir separat priset eller om den går under premiumabonnementet. Kan ikke helt se for meg at Apple vil godkjenne en så opplagt iTunes-konkurrent uten å få en del av kaka selv. Må innrømme at iPhone sitt klippekort på omtale i medier irriterer meg en del når det finnes så mange alternativer med samme muligheter.
 14. Nå påstår han faktisk selv i et avisinnlegg at de familieeide selskapene har bidratt med 2,2 MILLIARDER i skatt bare de 3 siste årene... Men dette er selvfølgelig småpenger for et land som er så heldig å ha funnet olje og ikke trenger å ta ta så nøye på hvordan det offentlige skal finansieres; populært kalt SV-land
×
×
 • Create New...