Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Har ikke pupper - uaktraktiv?


Gjest Malley

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Sånn uten å ha sett deg men kun hørt beskrivelsen din så tipper jeg du er ei pen jente.Og jeg tipper også att han du snakker om syntes du er flott nok til att han syntes du er flott selv om puppene dine er små.

Du er 20 vent noen år og se om du fortsatt føler de er for små og ta standpunkt til silikon da.

Jeg personlig mener att om det hadde vært ei jeg var intr i som hadde så å si 0 pupper ville jeg fortsatt vært like intr i personen...og personligheten og væremåten er minst like tiltrekkende å sexuelt opphissende som utseende.

Lenke til kommentar
Å ha mindre bryster enn den gjennomsnittlige ungkaren i gata er lite heldig. Ikke bare er det et tegn på dårlig evne til å produsere melk til en potensiell unge (noe som vil bli registrert hos Alfa-hannen, ubevisst dog), det er også lite feminint, som for min del er en ereksjonstopper.

 

Den gjennomsnittlige mannen vil dog ikke bry seg. Faktisk så tror jeg ikke han blir å merke noe. Kvinnen har fra hans side, en gudommelig status, og det kan ikke akkurat tilskrives pga personligheten :!:

 

 

Ja, jeg vet jo at det er lite heldig. Men dessverre så er pupper genbestemt, og jeg kan ikke gjøre så mye med det selv. Det jeg kan gjøre et å ta silikon, men da vil jeg nok føle meg litt fake, selv om jeg bare hadde littegrann for å få en normal størrelse.

 

For å være ærlig; Visst du sliter med selvtillit pga. dette (Uansett om kjæresten din godtar det og ikke bryr seg) ville jeg faktisk vurdert plastiskkirugi. Best for deg siden du sliter med dette mentalt, men visst du ikke gjør det så finn deg en type og kjør på. Tviler han kommer til å lage så big deal av det.

Lenke til kommentar
Jeg vil påstå at hvis noen dumper deg pga brystene dine, så er de ikke mye å samle på. Pupper kommer i store størrelser, små størrelser og mellomstore størrelser :) Vær fornøyd med den kroppen du har. Når du finner den rette vil han hvertfall være det ;)

 

Enig i den, men visst hun føler ubehag uansett hva han mener, så ville jeg tatt plastiskkirugi.

Lenke til kommentar
Gjest majamor
Majamor...Bli vanlig medlem a..hehe.Er enklere å fælge med her da..hehe.

 

Har prøvd å registrere meg, men får aldri den bekreftelsesmailen..

Lenke til kommentar

Pupper bryr jeg meg pent lite om. Det du sier høres utrolig likt ut det samme som eksen min sa. "Puppene mine er så små", "puppene mine består bare av brystvorter". Phuck that. De var store nok for meg.

 

En annen ting. Som en liten sidenotis: p-piller kan gi økt bryststørrelse.

Lenke til kommentar
Gjest Gjest

Personlig liker jeg jenter med pupper!

 

Men, ble sammen en jente med silikonpupper og når jeg tenkte litt over det så tror jeg nesten jeg hadde foretrukket at hun hadde flate pupper. Hun hadde perfekt kropp på alle andre måter, så hvis hun hadde hatt flate pupper, så hadde jeg ikke brydd meg.

 

Jeg har en kompis som virkelig ikke bryr seg om puppene på en jente. Snakker du om fin rumpe så er han helt med! :D

 

Vi gutter er kanskje dumme, men han har nok forstått at du ikke har pupper. Hvis du har lyst å ende til sengs med han så er det forresten ikkenoe som er mer sexy enn en jente som er litt aggressiv i senga. :whistle:

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...