Gå til innhold

Svineinfluensa påvist i Norge!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

ikke vær redd for denne sykdommen da. media har ikke noe annet og skrive om disse dagene så de gjør dette til en BIG DEAL. nå må alle bruke munnbind fordi EN person i norge har fått det påvist, ikke rart at man blir sykt hvis man tenker heletiden på den. svineinfluensa ja den er farlig men vi har medisiner som dreper dem og de skal lage en vaksine mot den også som kommer i løpet av året. og det med mexaico er at man vet jo ikke hvem som har drept alle de som har død der nå. siden det er jo landet som har grense til USA og flere dop konger bruker jo dette landet som et lager. det jo mange som blir drept fordi narko eller mafia kan være innblandet i det.

 

bare ta det med ro, hvis man tenker på at man blir sykt så blir man det. og media idag er jo den rene skremmde maskinen.

Lenke til kommentar
Det er da mange mange flere som dør av helt vanlig influensa (og sikker mange andre almindelige sykdommer) en av svineinfluensa. Personlig så bryr det meg midt i ryggen, liksom alt det andre som media blåser opp.

 

Nettopp. Vanlig influensa tar laaaangt flere liv hvert eneste år. Røyking også. Får det førstesideoppslag verden rundt? Nope.

 

Ikke bra å la seg styre sånn av sensasjonskåte medier.

Lenke til kommentar

Debatten ble noe het i de sene nattetimer. Med henhold til § 1 så vel som § 2 i retningslinjene forsvant ’15 ’ innlegg. Vi holder oss for gode til personangrep på forumet. Brukere av forumet bes om å holde en høflig tone. Er man usikker på intensjonen ved en tråd eller innlegg som sådan, skal man rapportere Kommenter og still spørsmål ved tematikken, men da på en saklig og skikkelig måte.

 

Ønsker du å diskutere en bestemt sak som ikke er direkte relatert til tråden, oppretter du en egen tråd i korrekt kategori.

 

Eventuelle reaksjoner på moderering skal gjøres via "Personlig Melding".

 

:)

Lenke til kommentar

Er faktisk ikke så veldig imponert over denne H1N1 influensan. De som har død, er personer som er syke eller har dårlig imunforsvar, og antakelig ville død av en vanlig influensa også. Det vi glemmer oppi dette er at over 1000 mennesker dør hvert år av vanlig influensa i norge. Klart, vi må jo ta våre forhåndsregler, og holde vanlig hygiene, men ikke bli desperate helelr da!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...