Gå til innhold

Mafia-Legenden(Prosjekt i php)


Gjest medlem-160666

Anbefalte innlegg

Gjest medlem-160666

Heisann, jeg og ##fjernet## søker flere folk som kan hjelpe oss i prosjektet: Mafia-Legenden. Mafia-Legenden er et nytt tekstbasert spill som vi har tenkt til å gjøre helt ferdig før vi legger det ut. Og vi vil gjerne ha det så proft som mulig og vi satser 110% på spillet! Så vi legger det ikke ned om 1 eller 2år. Vi har tenkt å lage scriptet fra bunnen.

 

Vi er 2stk: ##fjernet##(Meg,Dekker utgiftene),##fjernet##(Designer,Programmerer)

 

Vi trenger 2stk til i utgangspunktet som kan php,c+++,Koding for å si det lett. Programeringen foregår i php så php kunnskaper vile vært bra. Men har du allt er det en pluss! Vi ønsker noen som tar insiativ til prosjektet og liker å kode wink.gif.

 

Vi deler inntekten vi vil eventuelt få inn. Og vi avtaler hvordan over en prat wink.gif

 

Ta kontakt på msn for spørsmål og svar

 

Msn: ##fjernet##

 

PS: Folk over 15år++ helst, vi vil ikke ha noen som begynner å oppføre seg helt barnselig!

Endret av medlem-160666
Fjernet navn
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
PS: Folk over 15år++ helst, vi vil ikke ha noen som begynner å oppføre seg helt barnselig!

Så ironisk at du er under 15 år selv da :green: Nei, seriøst, ikke er det rett kategori (dette er mer en stillingsannonse enn akkurat noe konkret spørsmål ang. programmering i PHP) og konseptet er oppbrukt for å si det meget mildt. Med mindre du har et unik konsept på lager rundt mafiaspill, noe som skiller seg kraftig fra de allerede etablerte, har jeg en sterk anelse om at dette blir mer eller mindre å kaste bort tiden.

Lenke til kommentar

Lapskaus er vell egentlig et kompliment, blir vell mer som.. Ostekake, med en blanding av kjøttdeig og taco krydder, rørt rundt i en gryte med gullerøtter og en lett viagra mix med et snev av blodfortynnende.

 

Men for og være seriøs, så kan du bare gi opp. - Tenk deg om, eneste grunnen for at du har lyst på eget "mafia" spill er for at du kan gjøre deg selv "don mafia master" og herske over alle brukerne, med andre ord: du vil være sjefen over alle sjefer.

 

GI OPP! - det er meget mye bortkastet tid, som du eller kan bruke til og lære deg php, og lage en gjestebok med Mysql database.

 

- Fredrik

 

PS.: Sier det ikke for og være slem, bare at du er som alle andre mafiagutta her, og vi gir dere det samme svaret hver gang!

Lenke til kommentar

Syntes dere er veldig negative. Gi folka en sjanse, kanskje de gjør det bra!

 

Høres ut som et...velbrukt konsept, men allikevel, shut the hell up guys.

 

Jeg er ikke typen som klarer å kode sammen med noen, må skrive alt selv, ellers føler jeg at jeg mister all kontroll. Men for all del, glhf!

Lenke til kommentar
Syntes dere er veldig negative. Gi folka en sjanse, kanskje de gjør det bra!

 

Høres ut som et...velbrukt konsept, men allikevel, shut the hell up guys.

 

Jeg er ikke typen som klarer å kode sammen med noen, må skrive alt selv, ellers føler jeg at jeg mister all kontroll. Men for all del, glhf!

 

En annen ting som er vanlig blandt disse er å kopiere og redigere brukte koder, så å bygge noe fra bunnen av er mye mer lærerikt. (selvsagt er dette en fordom).

 

Hva med å lage et sims-aktig prosjekt, starte en karriere og bli mektig, så kan dere blande inn mafiavirksomhet, imperium eller korrupsjon, det er bare et eksempel, dere har en hjerne; bruk den kreative delen og lag noe nyskapende som kan virkes fristende. ;)

Lenke til kommentar

Hva kan du selv?

Eller forventer du at andre skal gjøre jobben for deg?

 

Det er mye jobb bak et sånt så du burde tenke nøye gjennom om du orker dette.

 

Samt at mafiaspill er fyfy her på forumet (som du kanskje har skjønt)

Anbefaler å finne på noe spessielt og unikt, og presentere en ide framfor å bare si at du trenger utvikelre for et mafia spill, mulig det blir bedre respons da.

Lenke til kommentar

Fordi vi er lei av at folk som er uten kunskap innen php oppfører seg som verdens beste og kommer for å ha hjelp til et mafia spill. Søk på mafia her på php forumet så skjønner du det kanskje.

 

Helt siden norwegian mafia og nordicmafia kom så har det vært sånne forespørsler.

Er enig at det er enkelte her som tar helt av og gjør for mye ut av det, men hvis du vil ha respekt så burde man ikke komme med at de vil ha et mafia spill og KREVER hjelp, og når de får hjelp så er de sure fordi de ikke skjønner hjelpen

 

Dette var ikke rettet mot trådstarter men en del andre som er her.

Folk som har fulgt med vet nok hvem noen av de jeg mener er

 

EDIT:

Bra forslag forresten, hvis noen hadde kommet med noe sånt så hadde det vært noe helt annet.

Folkan her er rett og slett lei mafia spill, men du må for all del hjelpe han, la ikke meg stoppe deg, og hvis trådstarter oppfører seg anderledes enn de fleste andre mafia gutta så vil han få en god del hjelp fra andre også.

Endret av AlecTBM
Lenke til kommentar

Fristenede og bli med, men tar vel litt mye tid. Dessuten vet jeg ikke hvor store krav til PHP kunnskaper dere krever, pluss at jeg er under 15 år. Gleder meg til resultat :D

 

Får og være ærlig, så driver jeg og noen venner med et tekstbasert spill i PHP faktisk :p Men tror ikke det blir noe, da de andre ikke jobber noe.

Endret av Rockie
Lenke til kommentar

Hvorfor trenger folk å kunne C++ for å lage et tekstbasert Browser spill?

 

Og hvorfor skal folk lage koden for deg?

 

L2 read on www.tizag.net og spør heller om du trenger hjelp.

 

En til ting.

 

Hvor mye lønn tenkte du å gi programmereren?

Du må huske på at dette er en jobb for noen.

 

GG KKTNXBAI.

 

mvh

Dryper.

Lenke til kommentar

Have fun. Dediker livet deres til spillet. Jeg er selv Administrator på et annet tekstbasert Mafiaspill og har gode kjennskaper til personen som lager det + at jeg hjelper han noe, og jeg kan si det sånn: Dersom dere av en eller annen syk grunn klarer å lage et populært spill, vil dere måtte holde på 24/7 både før OG etter, da det er bugs fra helvette som dukker opp med jevne mellomrom klare til å ta dere godt og hardt bakfra.

 

Sier ikke at det er en dum idee, men det er et helvette å holde ved like, takle spillere som er missfornøyde med funksjoner osv.

 

Anbefaler å revurdere ideen og heller prøve noe nytt. Lag heller noen pro hjemmesider/evnt prøv å få kodejobber for andre spill i starten, for å lage et helt nytt spill fra bunnen av er ikke lett.

 

 

-Kent

Lenke til kommentar

Jeg er tydeligvis ikke alene om å være drittlei folk som spør etter mafia kodere...

 

Det forslage lengre oppe her om noe tekstbasert Sims aktig, hvor man bygger seg et hus, får seg naboer, mate hund/katt/fisk/rott -en, gjør en innsats på jobb osv. er jeg helt med på!

Om det hadde blitt en god og oversiktlig gui, lite bugs og generelt sett god gameplay skal dere ikke se bort fra at jeg kunne lagt ned noen timer på å spille det, eventuelt bidratt med betatesting.

 

De som administrator hadde selfølgelig hatt de sværeste jobbene, som f.eks administrerende direktør i Stathoil(ja, det skal være skrivefeil der ;)), sværeste huset, og den flotteste kona ;)

 

Hvis dette blir en realitet, husk å få med ting som arbeidsledighet, narkohandel, bankran, svindel... i tillegg til alle slags værdags ting.

 

Har selv hold på med PHP på hobbynivå i fire år, og jeg vet at dette er fult mulig å få til :)

 

Lykke til, og husk: mafia-spill er det faktisk nok av.

Endret av Goggen90
Lenke til kommentar
...da det er bugs fra helvette som dukker opp med jevne mellomrom klare til å ta dere godt og hardt bakfra.

 

 

Dette med bugs kommer nå strengt tatt an på... koden... men likevel :p

Jeg bare sier at det ikke nødvendigvis er ett helvete i ettertid med vedlikehold om man har vært nøye, selv om ett og annet nesten garantert vil dukke opp.

 

 

 

Og ja, mafiaspill har vi mer enn nok av.

Lenke til kommentar

Den beste løsningen når det er flere som står bak et spill er at en koder det (PHP, javascript osv), en lager design og en lager grafikk. På denne måten er det minst mulig innblanding som kan ødelegge. Dersom det er stor forskjell på PHP-ferdighetene kan det hende at den ene skriver alt den andre skreiv mye bedre og derved wasted flere timer arbeid. Ergelig.

Lenke til kommentar

Dere som bare skal klage over andre og hva de gjør, kan like så godt bare holde seg unna. Hvis man har lyst og lage et Mafia spill så må man jo få det.

 

Det er ikke sagt at de har tenkt og gjøre så mye ut av det heller, men kansje mer som et hobbyprosjekt. Det må være lov synes jeg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...