Gå til innhold

Forza vs GT


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Civic er identisk fra 91 til 95. Fire av årsmodellene er i GT4 (jeg sa fem, men husket feil, beklager). Fra tidligere i tråden:

 

Honda Civic SiR-II (EG). 91, 92, 93 og 95-modellen:

 

179.jpg180.jpg

181.jpg182.jpg

 

Alle fire har naturligvis like mange hester (167), like mye dreiemoment (115,72), osv, osv. Er værre for andre merker/modeller: "Gamle" Honda NSX? 6 like med samme specs (01, 93, 95, 96, 99 og 01-modellene) Den nye NSXen? 7 forskjellige, samme specs. Nissan Skyline GT-R? 25 biler(!!) med begrenset variasjon.

 

GT4 grenser fra "stor variasjon" som er en positiv ting, til bare tåpelig fyll.

Endret av thklinge
Lenke til kommentar

Personlig så er da antall biler noe jeg bryr meg mindre om, så lenge variasjonen er stor nok :). Antallet biler tror jeg er et av de minst brukte argumentene rundt hvorfor velge spill x framfor spill y.

 

Spillbarhet, baner, og grafikk er det som teller. Den som venter får se.

Lenke til kommentar
Nei, og det har jeg sagt tidligere også, jeg bare synes det er dårlig gjort å juge på tallene. Falsk markedsføring osv...

 

Å stakkars små spillselskaper. Nå er det vel ikke akkurat juging, bare oppblåsing av fakta, og dette er vel ikke akkurat noe nytt blant disse spillselskapene. Noen spesiell grunn til at du synes dette er så fælt?

Lenke til kommentar

Ja, jeg forventer jo å få kjøre 600 forskjellige biler når de sier jeg skal få det. 5 identiske NSXer, 4 identiske Civic, osv osv så det er langt fra 600 forskjellige biler i spillet. Klart det er en skuffelse. Det er som at Valve lover 20 multiplayermaps i Left 4 Dead også er det bare 10 når du kommer hjem og putter inn plata. Falsk markedsføring er det, og en skuffelse for spilleren.

 

Godt mulig at spillet likevel blir bra og at det er et stort mangfold i antall biler, men jeg håper de slutter med å skryte på seg.

Lenke til kommentar
Godt mulig at spillet likevel blir bra og at det er et stort mangfold i antall biler, men jeg håper de slutter med å skryte på seg.

 

Kan du nevne ett spillselskap som ikke skryter på seg under reklamering av sitt spill?

 

Og har du for vane å måtte kjøre alle 600 bilene om de er i spillet?

Endret av archongamer
Lenke til kommentar
Ja, jeg forventer jo å få kjøre 600 forskjellige biler når de sier jeg skal få det. 5 identiske NSXer, 4 identiske Civic, osv osv så det er langt fra 600 forskjellige biler i spillet. Klart det er en skuffelse. Det er som at Valve lover 20 multiplayermaps i Left 4 Dead også er det bare 10 når du kommer hjem og putter inn plata. Falsk markedsføring er det, og en skuffelse for spilleren.

 

Godt mulig at spillet likevel blir bra og at det er et stort mangfold i antall biler, men jeg håper de slutter med å skryte på seg.

 

Hvert eneste spillselskap skryter på seg alt mulige greier som vi kan diskutere er etisk riktig eller ikke. Så hvorfor er ikke du i de trådene og redder verden?

 

Valve f.eks. skrøyt på seg en masse dlc til Left 4 dead, uten at jeg er videre imponert over det som er kommet.

Bungie skrøyt noe grumsomt over grafikken til Halo 3, og diverse gameplay videoer var jo 10 ganger bedre enn det som viste seg å være virkelig. Forza 1,2,3, Gran Turismo 5 Prologue har vi sett mange bilder av før de ble lansert, med 16xAA og annet finpuss på bildene, uten at det ser like bra ut når du sitter hjemme å spiller. Tipper du kan komme med uansett spillselskap eller spill så skal jeg finne noe vi kan sette etisk fingeren på.

 

Så synes faktisk ikke at det er spesielt stygt av PD å si at spillet har f.eks. 700 biler, når det faktisk er 700 biler å velge mellom. Selv om at noen kan være tilsynelatende like. Men f.eks. de 40 skylinene i gt4 så er det stor forskjell på mange av de.

 

For å være enig med deg så kan vi vel si at "vi håper at alle spillselskaper slutter å skryte på seg."

 

Så får du heller være såpass ærlig at du innrømmer at den eneste grunnen til at du synes at det er dumt at PD skryter på seg 800 biler er at du har en liten fanboy inne i deg som skriker, Forza/MS ruler og Sony/PD suger.

 

Selv har jeg en fanboy inne i meg som sier GT5 kommer til å rule. Får håpe jeg ikke blir skuffet :)

Lenke til kommentar

Er nok ikke så mye fanboy som du tror. Det har vært spekulert i mye fantastisk omkring GT5 og jeg har igrunn vært forberedt på å kjøpe en PS3 om GT5 ble så bra som ryktene tilsier (jada, jeg vet at GT5P er ute, men jeg betaler ikke for en demo). En ekstra bonus er å kunne spille Buzz, som er det eneste spillet jeg savner på PC/360.

Men så gikk årene og GT5 er enda ikke her, og det ser ikke ut til at det kommer i 2009 heller. Mulig min motvilje bunner i at PD viser sine fans lite respekt og til stadighet snakker tøv. Eksempel: GT5P får skade som DLC (1,5 år siden, hvor blir det av?), GT5 er straks ferdig (Yeah right, de har ikke demonstert en spillbar build engang), Det blir 800 biler (I GT5PSP: Joda, lista kan være lang men med masse duplikater), osv.

 

Skal man se på hovedkonkurrenten så har ikke MS eller Turn 10 sagt et eneste ord offentlig omkring Forza 3. Det har vært noen smålekkasjer fra andre selskaper som har utført arbeid i tilknytning til FM3 men ingenting offisielt før E3. Da kommer de ut med røykmaskin og Audi R8, de gir konkrete specs på hvordan spillet blir, de har en konkret utgivelsesdato og har en ferdig beta-build som alle som er på E3 kan spille. Føler det er mye mer respektfullt ovenfor fansen enn å rope "ulv ulv". Nå kan det selvfølgelig være masse duplikater blant de 400 bilene T10 sier det skal være i FM3 og om det stemmer håper jeg naturligvis T10 og MS Game Studios måtte brenne i hel="(¤) sammen med PD, DDE og Celine Dion...

Lenke til kommentar

Nå har GT alltid reklamert med X antall biler, ikke X antall forskjellige biler. For en bilinteresert kan jeg tippe at det vi ser på som 4 like biler er stor forskjell mellom for dem, om du har hørt en bilentusiast snakke om biler så skjønner du godt hva jeg mener.

 

Jeg begynner å bli litt smålei av av utalelsene til enkelte her, jeg skjønner godt at man har en forkjærlighet for en konsoll men det er og verd å ta av seg skyggelappene og se seg litt rundt, det skader ikke. At man snur og vender på ting for å bevist fremheve sine foretrekninger er første steg på veien til å være fanboy. Takk Gud for at jeg ikke har skyggelapper på øynene mine, slipper å bekymre meg "hvem er best" og kan konsentrere meg om det som virkelig betyr noe; spillene.

Endret av Bear^
Lenke til kommentar

Ja, du kommer i allefall til å gå glipp av mange spill med dine etiske regler. Angående ingen GT5 build. GT5 prologue er jo en slags build. De har også vist på forskjellige messer osv at de har mange mange baner og biler som ikke er med på prologuen. Denne "demoen" som du nekter å betale for har vel også solgt mellom 3-3,5 millioner. Det er jo bare litt mindre enn f.eks. forza 2 har solgt per i dag. Hva betyr dette? Jo at de fleste av gran turismo fansen er veldig uenig med deg. Men de er vel bare blinde fanboys uansett?

Lenke til kommentar
Du bomma litt ved og si at du ikke tror gt5 kommer i år, faktisk så er det ferdig lagd alt sammen. De har bare kose dager på jobben og ser om de finner bugs eller noen små justeringer i detaljene i grafikken...nesten som de siste dagene på skolen hvor det bare er slækking og du enkelte dager heller blir hjemme og sover :)

Intervju med sjefen kom just check out :)http://www.gtplanet.net/we-can-release-gra...enever-we-want/

 

Uff da, du er ikke litt godtroendes når du trur at slik faktisk er tilfellet.

 

Jeg mener, sunn fornuft trenger man jo ikke.

Lenke til kommentar

Hvis GT5 ikke klarer å forbedre seg bemerkelsesverdig fysikkmessig fra GT5P så er valget lett, Forza 3.

 

GT5P sin fysikk er hårreisende dårlig når vi snakker om et spill hvor man ser "the real driving simulator" på coveret, for det blir bare jug.

 

Det at FM nå også kjører på med fysikk på dekkene skaper jo enda en ny diskusjon. Dette blir den samme diskusjonen man hadde i "gamle dager" da man trudde at GT5 skulle komme ut iløpet av xxx tid.

Det var altså skademodell eller ikke. Vell, nå er det "dekkfysikk eller ikke".

 

Dette er en av mine favoritt årsaker til at jeg elsker Live for Speed. Det finnes ingen andre simulatorer som har et så bra dialog mellom veitype og fører som det LFS har, så hvis Forza klarer å kjøre på med et like så bra dekkfysikk del som LFS, så er jeg hvertfall frelst.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...