Gå til innhold

Metallica eller Miley Cyrus? Hvem vil du helst høre på?


mosle

Valgets kvaler... hvem liker du best?  

472 stemmer

  1. 1. ...altså musikalsk sett.

    • Metallica
      350
    • Miley Cyrus
      122


Anbefalte innlegg

Vel, dette viser jo at Disney er sjukt gode på markedsføring da. Personlig har jeg ikke noe til overs for metallica, men heller de forran Cyrus, men hvis jeg har valget så blir det ingen av dem.

 

Det jeg reagerte på med metallica (det lille jeg har hørt og spilt så ikke skyt meg), var at jeg synes det var veldig repetetivt, for eksempel creeping death, veldig repetetiv, når jeg spilte den var det egentlig det samma riffet veldig mange mange ganger, og det riffet fenget desverre ikke meg.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

La oss prøve å være litt objektive her, selvom det ikke er lett med tanke på at musikksmak er subjektivt.

Ingen vits å slenge ut dritt den ene eller andre veien, da begge har stor suksess. Liker ikke du den ene eller andre så er vel det helt ok - bra man er forskjellige. ;)

 

Blir det for mye drittslenging blir denne bare stengt og de fleste har vel sett hvordan f.eks. PS3 vs X360-diskusjoner går.

Endret av datating
Lenke til kommentar

Likte Death Magnetic jeg... Men selv om jeg ikke hører på Metallica så ofte (var en periode da) sier det jo seg selv hvem som er "størst" av Metallica og Miley når hun er en POP-stjerne, og Metallica spiller trash (metal). Metallica vil huskes og bli spilt på radioen (ikke listepopstasjoner som energy og radio 1) om og om igjen, og folk i alle aldre vil høre på dem og kjenne igjen sanger som Enter Sandman og ikke minst Nothing else matters.

 

Miley vil glemmes når jentegenerasjonen 10-17 år vokser opp og hun ikke lenger har sitt eget show på DISNEY CHANNEL pga de rett og slett ikke kunne vanne ut "Best of both worlds" lengre.

 

Jeg vil tro at de som velger Miley er dem som rett og slett ikke liker eller har hørt om Metallica, eller så klart de som faktisk liker Miley.

Lenke til kommentar
Jeg kunne ikke annet enn stemme på Cyrus, rett og slett fordi Metallica-fanboys er noe av det mest irriterende som finnes.

Det hjelper sikkert på kredibiliteten til undersøkelsen.

 

Kven bryr seg uansett om kven som er mest populær? U2 og Coldplay sel meir musikk enn mange av mine favorittband til saman, eg er like fullt totalt uinteressert i nevnte band. Einaste som er interessant i ein diskusjon som dette er harde fakta, noko som er vanskeleg å hoste opp. Sjølv med statistikk er det umogeleg å samanlikne eit band som har vore aktiv sidan 80-talet med ein som ikkje var født når Metallica starta. Metallica vil sjøvlsagt være totalt overlegne totalt sett. Om me kun skal bruke statistikk frå tida Miley har vore kjend så har Death Magnetic solgt meir enn hennes album, Breakout. Antal tilskodarar på ein konsert blir og vanskeleg dersom ein konsert blir halden i eit begrensa lokale, mens den andre tar til utandørs med neste ubegrensa plass.

 

Når det gjeld antal fans så er det godt mogeleg at Hannah har fleire sidan ho appellerer til dei fleste barn i verda.

Endret av Zeph
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...