Gå til innhold

Ja gled dere, nå som verden skal lide hardt og brutalt.


Anbefalte innlegg

Gled deg over den globale økonomiske nedgangen, gled deg når du ser at verden lider slik som den nå har begynnt å gjøre. Tiden er inne folkens, for at denne "lidelses" prosessen skulle starte. Len deg tilbake, gled dere, ja fryd dere. Så sant dere tar tilflukt i sannheten, visst ikke så gru dere mer enn noe menneske har gjort før dere.

 

Det selvrådige i mennesket ønsker ofte å være sentrum, det kan føre til kriser, når en hel menneskehet går i samme felle fører det til en global krise for verdens samfunn. Men sørg ikke nå som konsekvensens time såvidt såvidt har begynt. Fordi lidelsen skal vekke oss. Så rop ut, halleluja dere. Vi skal få se sannheten i øynene. Alt det vi eier har vi nemlig bare til låns, som en skodde som bare sees en liten stund. Tiden har kommet mine gode landsmenn, da lidelsens ovn begynner å åpne seg over oss. Til det beste for oss.

 

Snart skal du se at både hovmod og selvsikkerheten forsvinner, ja du har kanskje allerede lagt merke til at USA`s sitt samfunns selvsikkerhet skranter en smule i disse tider. Men gled deg, fordi det gjelder ikke kun USA, det gjelder hele verden, ja inkludert vårt eget land. Halleluja dere. Måtte vi bli hardt og brutalt rammet, og glede oss i frydesrus.

 

Vi skal alle snart bli klar over hvor lite vi formår, ja dere hørte riktig. Hvis ikke Gud gir oss alt, er vi ingenting. Skaperen vet hva han gjør når han fører verden inn i lidelsens ovn. Ja nå gapskratter du kanskje, slik at selv kråkene utenfor begynner å gapskratte i kor sammen med deg. Kjære landsmenn, Gud vil ha oss til å spørre etter de sanne verdier, som verken ulykke, sykdom, kriser eller død kan gjøre ende på. Han vil berge oss fra fortapelsen, når han skal adskille det gode og det onde, engang for alltid. Han rydder opp i "rotet", det er intet mindre enn fantastisk. Lovpris han, din allmektige skaper.

 

Du velger kanskje å gapskratte videre, men ikke fortvil, fordi lidelsens ovn har bare såvidt begynt å åpne seg over verden. Du skal rope ut, midt i verdens forvirrelse, at den Allmektige Gud er vår Herre, i Jesu navn dere. Han som frelser oss, når vi tar vår tilflukt til vår allmektige superhelt.

 

HA HA HA, sier du kanskje fortsatt, du skal få se at en forferdelig forvirrelse og lidelse skal overta jorden. Og det skal skje forholdsvis raskt. Da skal du glede og fryde deg, midt i det hele, fordi Gud skal rense oss og prøve oss i lidelsens ovn. Tar du da tilfukt til han slik at du kan få glede og fryde deg? Eller velger du at elendigheten skal spise deg levende, menst kråkene gapskratter videre.

 

Valget er ditt. Vårt samfunn i denne "endetiden" er advart, fra Bibelens profeter. Snart skal en ny fredsepoke komme over jorden, men ikke før en stor lidelsestid skal få jordens mange samfunner til å skjelve. Store deler av verdensbefolkningen skal si hallo til døden pga. den. Gud vil berge deg fra forvirrelsen. Harde trengselstider over jordens samfunner må til for å omvende deg til han. Det gode og det onde skal adskilles, engang for alltid, hvilken side velger du? Lidelse, eller vin og dans med selveste superhelten Jesus, din egen frelser? Jeg velger vin og dans med superhelten, ja halleluja dere.

 

I menst store deler av verdens samfunnet er på vei til det mørkeste helvete, så skal du få hoppe på himmeltoget helt gratis, og glede deg midt i trengselstiden, ja selv forferdelige kriger skal komme over jordens samfunn snart, som du knapt kan forestille deg. Men ikke vær redd, ikke fortvil, når du sitter på 1.klasse på himmeltoget. Da du har vunnet ALT. Du har fått valget, du er heldig.

 

Gud ønsker at rusten og slagget skal fjernes i fra mennesker på denne jorden. Det er en hard prosess gitt. Slagget og rusten er alt det selvrådige hos oss. Og det er det mye av i verden. Nå trenger verden hjelp, den blir derfor ført inn i lidelsensovn, for at DU skal omvende deg å tilbe din skaper, den allmektige Gud. Du skal gi Jesus all ære, og opphøye han alene. Du skal søke han og tilbe han. Du skal få en glede, som ingen i vårt samfunn kan ta fra deg, en trygghet absolutt ingenting kan ta i fra deg. Selv ikke når det ser ut som verden skal forgå av elendighet, og grusomme kriger som skal ryste jorden. Fordi du har vunnet ALT allerede, du har beseiret ALT, I Jesu navn. Den eneste superhelten som finnest. Halleluja dere.

 

Nå hvisker kråkene i kor inn i øret ditt, at du er alt for elendig, ubrukelig, full av feil, synder, at du lever i ett samfunn der du umulig kan følge sannheten og at du bare kan gi opp. Og at det hele bare er tull uansett. Så hvisk tilbake til kråkene, at det gir du blanke blaffen i, fordi nåden til Gud er større enn alt. Han forkaster deg ikke. Fordi nåden har ikke grunnlag hos oss, men alene i Han. Alt du trenger å gjøre, er å ta tilflukt hos den eneste som kan redde oss fra denne grusomme forvirrelsen som skal komme over jorden. JA RIKTIG, han heter Jesus Kristus, SUPERSTAR. Du har en fantastisk fremtid i møte, visst du stoler på sannheten.

 

Det er lite kult å undervurdere universets skaper. Så hopp på vinnerlaget, før det er for sent. Det skal skje fort i det siste tider, advarer Bibelen jordens samfunn. Alt av profetier sier at vi er inne i det siste tider, det er umulig å missforstå. Spennende er det vel ikke?. Ja det er det, så absolutt. Nyt det og gled deg. Du lever i en utrolig tidsepoke, der endetiden skal gå i oppfyllelse. Du er midt oppi det. Vårt samfunn er midt opp i det. WOW, kult, det er rå kult! Gratulerer.

 

Haaalleuja. Stem i dere. Kom igjen nå, rop ut. Halleluja dere! Måtte Gud velsigne oss alle sammen. Ja halleluja dere.

Endret av Zeph
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Gud skapte altså finanskrisen som er en konsekvens av verktøy mennesket har skapt gjennom evolusjon i samfundet? Nåh...

 

HA HA HA, sier du kanskje fortsatt, du skal få se at en forferdelig forvirrelse og lidelse skal overta jorden

Skal vi vedde en hundrings? Andre som er med?

Endret av Sarion
Lenke til kommentar

Må innrømme at det å være sakelig til et slikt innlegg er litt vanskelig :p

Du skriver i slutten av innlegget ditt at det er "Det er lite kult å undervurdere universets skaper" Tror du virkelig at Gud har skapt universet, og at darwins teori er tull. Ikke et eneste snev av sannhet i seg.

 

Og hvis gud eksisterer, hvordan kan ha latt 6 millioner jøder dø i konsetrasjonleirer? Hvordan kan han la Israel holde på med Dette?( NB! Ekstremt sterkt bilde)

 

La gå, Gud kan ikke passe på oss alltid. Men kan da virkelig la uskyldige dø på den måten?

Så da, til det som har med innlegget ditt og gjøre. Vi har overlevd noen kriser før, f.eks krakket på børsen i New York i 1929. Vi har overlevd klimaforandringer før(Jeg sier ikke at vi kan fortsette med de samme utslippene som før). Ta isbjørnbestanden som eksempel, mange eksperter sier at den er på sterk nedgangen, men det er ikke mange år siden den kun var på 1/3 av dagens nivå. Er dette da ikke bare en naturlig nedgang?

 

Det jeg mener er: Vi mennesker overlever nok denne krisen også, og jeg har da virkelig tenkt og være på "vinnerlaget". Bare mitt vinnerlag består av erfaring og kunnskap!

Lenke til kommentar
Vi mennesker overlever nok denne krisen også...

 

Denne krisen har bare såvidt såvidt begynt, og den er bare en liten del av maaange kriser som skal få verden til å skjelve som den aldri har gjort før. Det skal bli så gale til slutt, at hadde ikke Gud forkortet trengselstiden som skal komme over jorden. Så hadde ingen "klart seg". Vi snakker om en trengselstid som verden aldri har sett maken til før. Den blir så voldsom, at det vi nå såvidt begynner å se rundt om i verden kan kalles totalt smårusk iforhold. Men likevel en aller så liten begynnelse, lidelses ovnen har såvidt såvidt begynt å åpne seg. Kanskje det er smart å gjøre seg klar til fortsettelsen?

Endret av IDF
Lenke til kommentar
Jeg beklager om jeg har missoppfattet intensjonen med denne tråden, men kunne trådstarter redegjøre for hva vedkommende vil med denne tråden? En generell misnøye for menneskeheten? En betraktning av samfunnet? En protestering? Er litt forvirret.

 

:)

 

Gud vil berge oss, selv om det betyr at han må kjøre verden rett inn i lidelsensovn. Slik at mennesket mister sin hovmod og selvsikkerhet, som ofte fører dem helt den galne veien. Halleluja dere, syng i.

Lenke til kommentar
Jeg, for min del, håper at AIDS snart kan fullføre sin gudsgitte misjon - å utrydde kristendommen....

Hør nå på paven, dere barn av Gud....

 

Gud velsigne deg min landsmann. Måtte du få se lyset fra Herren, skinne så hardt at du må bruke stav en hel dag. Halleluja.

 

Paven? nei. Paven klarer vi oss fint uten. Han er bare ett syndig menneske, slik som vi alle andre er. Det sier han taler direkte med Gud ansikt til ansikt, nei for noe rot. Ett syndig menneske kan umulig tale direkte med Gud "ansikt til ansikt". Det er ikke noe å diskutere engang. Han er ett menneske, slik som alle oss andre. Å opphøye paven, er tull. Sorry, mr. Pave, its game over. Uansett det finner nok katolikkene ut av, før eller siden, uansett. Sannheten kommer alltid for en dag, ingen grunn til bekymring der. Gud har kontrollen...imotsettning til Paven.

Lenke til kommentar
Vi mennesker overlever nok denne krisen også...

 

Denne krisen har bare såvidt såvidt begynt, og den er bare en liten del av maaange kriser som skal få verden til å skjelve som den aldri har gjort før. Det skal bli så gale til slutt, at hadde ikke Gud forkortet trengselstiden som skal komme over jorden. Så hadde ingen "klart seg". Vi snakker om en trengselstid som verden aldri har sett maken til før. Den blir så voldsom, at det vi nå såvidt begynner å se rundt om i verden kan kalles totalt smårusk iforhold. Men likevel en aller så liten begynnelse, lidelses ovnen har såvidt såvidt begynt å åpne seg. Kanskje det er smart å gjøre seg klar til fortsettelsen?

 

Vi får ta det som det kommer, foreløbig er det eneste jeg har merket til krisen at(.........)

Tja, for og være helt ærlig, ingen verdens ting!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...