Gå til innhold

Snustråden v7.0 - the real deal! LES REGLENE I FØRSTEPOST!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har snust av og på i 3 år nå, og føler jeg har såpass kontroll at jeg ikke blir avhengig. (ja, du kan gjerne le :p ) Nå er det i alle fall 7mnd siden sist jeg kjøpte en boks, den varte vel i omtrent 2mnd. Har bestandig kjøpt posjonsnus, men tenkte jeg måtte prøve løs bare for å ha gjort det. Så gikk til innkjøp av en boks General løs for helgen.. Og hellige london for en følelse! :D

Lenke til kommentar

Ok, det har seg sånn at det var en gutt som er to år yngre en meg som spørte om jeg skulle kjøpe snus til han. Han sier at han gir meg 250 kr for to bokser med snus. Jeg er i stuss om jeg skal kjøpe til han fordi han er to år yngre en meg, men jeg tenker jo på pengene så klart. Men hva synes dere?

Lenke til kommentar

Jeg ble kjøpt til da jeg var under 18, så nå gjør jeg opp for det igjen og kjøper til vennene mine som er under 18. De jeg ikke kjøper til er randoms som står utenfor butikken.

 

Har gått i N&J i flere måneder her nå. Hadde et lite avbrekk da 05 og 06 kom.

Lenke til kommentar

Hei, et par spørsmål angående snus.. jeg har ikke snust så altfor lenge, siden før sommerferien engang, går cirka en boks på litt under en uke, og tannkjøttet har allerede trukket seg merkbart opp.. går tannkjøttet tilbake på plass hvis man tar en pause/slutter å snuse?

 

Og, hvor lang tid tar det før man blir ordentlig avhengig, og sliter med å slutte?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...