Gå til innhold

Breaking Bad - Alle sesonger (USA-sendetid)


Anbefalte innlegg

Jeg skjønner ikke helt!!! Hvorfor var det walt som forgiftet ungen? Hva var tanken hans med det?? Når han ligger på gulvet å blir truet av Jesse med pistol så har han jo en meget logisk forklaring på hvordan Gus har forgiftet ungen?

Fordi Walt var avhengig av Jesses støtte for å kunne ta Gus. Jesse var åpenbart ikke klar for å drepe Gus, så Walt fant en måte å motivere han på. Plantegiften var vel heller ikke like farlig som ricin, selv om den også var potensielt dødelig. Vet ikke om Walt ville gjort det samme hvis han var sikker på at ungen ville dø.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Takk takk, skjønner det nå!

 

Litt usikker, men Walt har igjen bevist at han gjør de mest usle ting får å redde seg selv. Enda ett eksempel er jo når han sender nabo kjerringa inn i huset hans før han går inn, hun kunne jo blitt drept.. Den nabo kjerringa er forresten spilt av moren til Vince Gilligan :)

 

Gleder meg til neste sesong! Men hvordan skla de klare å toppe dette, uten att serien taper seg?

Lenke til kommentar

Gode poeng kjempikerjon. Walt har mistet omtrent all moral virker det som, eller så har han alltid manglet noe og fikk nå endelig rom for å bli seg selv. Selvom det virker som han har medfølelse for familien så har han fortsatt gjordt mye jævlig uten at han viser noe anger, særlig i senere episoder. Det virker som han på innsiden vet at han burde føle anger eller tristhet for eksempel da han lot kjøresten til jessie dø, men så virker det som han egentlig bare bryr seg om å passe på seg selv. Han er egentlig den verste badguyen i hele serien.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Bare jeg som hater Skylar?

 

Sett ferdig sesong 1 og ser på sesong 2, og ho der dama er så egosentrisk at jeg holder på å klaske til data skjermen... Jeg mener WOW. :angry:

 

Resten av serien ser egentlig veldig bra ut, litt treg, kunne vært mer action av og til, men det funker. Og Walt senior, faen for en kul type. :cool:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...