Gå til innhold

Den store Android-tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ja da var jeg tilbake på Android, etter nesten 1 år med iPhone 5 :)

 

Ett spørsmål; I Chrome i iOS er det en smooth overgang til fullskjerm om man trykker på en YouTube video på f.eks dette forumet. Nå på Z1 er det helt Nille, og trykker man på videoen begynner den å spille av i vinduformat, uavhengig om man vrir og vender på telefonen. Altså det virker helt elendig.

 

Løsning?

Lenke til kommentar

Hva skjer med at Android enda IKKE greier å vise kontakt bilder skikkelig, etter man ha synket eksisterende kontakter med facebook? Ser jo helt forjævlig ut når noen ringer :p Er det en omvei rundt dette?

 

Jeg bruker "Übersync". Det lar deg velge hvilken kvalitet du synkroniserer kontaktbilder med selv, samt en hel del andre ting. Anbefales.

Lenke til kommentar

Hallo. Er helt ny bruker på Android og trenger litt hjelp. Er ute etter å ha forskjellige ringe toner på forskjellige kontakter. Kunne tenkt meg en ringetone til kollegaer og en annen til ukjente nr pluss en egen til kona. Finner ikke ut dette på Sony Experia Z1 min. noen som kan hjelpe ?

 

Vet at mann kan legge til ringetone til hver enkelt kontakt, men jeg leter etter en mulighet til og legge en ringetone til hele "mappen" med f. eks kollegaer og en annen til familie.

 

 

Takk

Endret av Morelia_ss
Lenke til kommentar

Noen som vet om en god måte å overføre musikk fra macbooken min til android mobilen? Telefonen dukker ikke opp i Finder, har LG G2. Det er ikke mulig å koble den til som masselagringsenhet. Hjææælp!

Kabel bruker de færreste lengre.

Installere ES file explorer på Android så kan du kople opp til pc/mac over LAN. Åpne delt smb share via ES fileexplorer og kopiere frem og tilbake så mye du orker uten å kople til med usb kabel.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...