Gå til innhold

jobb for late mennesker?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

For å si det slik;

 

Dersom du søker jobb på dagligvaren er den eneste "late" funksjonen kassearbeid, som egentlig er en veldig liten del av det å jobbe i en butikk. Ellers må du prise, plassere varer, løfte, vaske og annet skitarbeid.

 

Dersom du er lat, men samtidig har et servicehumør, vil jeg anbefale deg å søke jobb i resepsjon, eventuelt ta vekterkurs og søke jobb i bomstasjon.

Lenke til kommentar
Eller lappen, klasse B eller C, taxi eller lastebilkjøring. Sistnevnte er godt betalt.

Lastebilkjøring godt betalt? Ja da har jeg hørt deg også.

Først koster klasse C jævela mye (er du heldig finner du noen som betaler det før deg, mot du binner deg oss dem i x år. Men nav betaler jo å :p ) og før og tjene mye penger så må du jobbe mye overtid og det er ikke noe særlig hvis man er lat. Og kjører man ikke langtransport så må man mye ut og inn av bilen, laste og losse og fylle ut fraktskjema osv. Nei og være sjofør er ikke en jobb før late personer.

 

Men hva med og jobbe før Nav da?

De gjør jo ikke en dritt, og har kort arbeidsdag (først starte man med x kopper kaffe til klokken er 10. Så svarer man på en mail eller to. Så drikke mer kaffe til klokken er 13.00 og så snakker man litt med noen og så er det lunsj og kaffe. og så er klokken blitt 15.00 og du er ferdig :p

Lenke til kommentar

Begynn å blogg...

 

Du kan gjøre slik som alle de andre tullete bloggerne gjør:

 

-Gå inn på VG eller Dagbladet.

-Kopier en artikkel (copy/paste).

-Opprett en blogg.

-Skaff deg reklame på bloggen.

-Paste det du kopierte fra VG/Dagbladet.

-Ping det med Twingly eller hva det nå heter.

 

Se kronene rulle inn, og tenk på alle de herlige menneskene du irriterer ved å copy/paste :p

 

 

 

/Seriøs

 

Du har telefon? Du kan jobbe for en slik sex-hotline på teletorget. En venninne av meg gjorde dette og tjente stort på det. Alt du trenger er å sitte på ræva og dikte opp noe.

Endret av YellowCake
Lenke til kommentar
Vil tro at lastebilsjåfør er noe du kan tjene litt på. Kjøp deg en lastebil, start et enkeltmanssforetak og kjør godstransport. Hvis du kommer deg i gang med det og får kunder, så er det mye penger å hente!

HAHA....en lastebilsjåfør kan ikke tjene no. er bare å glømme, med mindre du eier 30 biler. Først må du jobbe for noen, bli kjent med yrket, ogSÅ kan du begynne å tenke på egen bil. Å eneste som er mulig å overleva med da, er langtransport for et større firma. Egen bil til distribusjon er ikke mulig. Å dem som kjører langtransport å har egen bil, jobber i snitt 330 døgn i året å tjener bitte litt mer enn man gjør i kassa på rimi. Å husk at sertfikat, truck-bevis, adr-bevis osv fort koster 70-80.000 kr, å i tillegg kåster et vogntog rundt 2,5 millioner. Også er sykdom og ferie selvsagt strengt forbudt.

Endret av BECMST
Lenke til kommentar
Kjenner 2 stk som har hver sitt firma, og kjører godstransport.

Den ene har en bil, og den andre personen har et par biler.

Begge ligger på 1 million i lønn.

Nå vet jeg ikke hvor mye de jobber, men ifølge skattelistene så tjente de 1 million hver i fjor.

Også går 700.000 bort i leasing å driftskostnader.....at det finnes en ærlig sjåfør i norge med egen bil som sitter igjen med OVER 400.000 i året, trur jeg INGEN ting på. da har han i tilfelle flere biler og ansatte sjåfører som jobber for seg. å hva er godstransport? endten man kjører grus, u-båt-deler eller palle-laster, så er det gods man kjører rundt med. Er det distribusjon du mener? Langtransport? jevnlastbil med kran?

Lenke til kommentar
Tror nattevakt er tingen for deg. Særlig sovende nattevakt. :p Du må nok minst ha vekterkurs for å kunne håpe på en slik stilling.

ikke nødvendigvis, jeg har jobbet som nattevakt i nesten to år nå, hadde absolutt ingen utdanning innenfor dette yrket.

er du lat så er nattevakt perfekt. (kommer selvsagt an på hvilket arbeidssted det er) :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...