Gå til innhold

ArmA II: Generell diskusjon


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kjøpte i går på nexway eller hva det het. Fungerte greit, selv om det er litt amatørmessig at man må laste ned 12 separate filer. Spillet fungerer utmerket og viktigste kriterie for meg var at det var der det var billigst av de stedene jeg hadde funnet.

 

EDIT: Krever en del hardware dette, laster ned nye patchen og siste driveren til skjermkortet atm, så får vi se om det fungerer bedre. Er absolutt spillbart, men skulle ønske jeg kunne øke viewdistance en kilometer eller 2.

Endret av SWAT dude...
Lenke til kommentar

Liten mini first look on:-)

 

Fikk mitt nye grafikkort igår og plukket opp TrackIR5 pakken min idag, og hva kan jeg si annet en...wow! Jeg var 100% sikker på at TrackIR ville være best først og fremst på Flightsims o.l. Satt å storkoste meg meg litt tidligere med FSX, men jeg kan med hånden på hjertet si at dette fungerte ENDA bedre i Arma2. Har kun spillt gjennom all treningen og første missionet i kampanjen og så langt har dette spillet overgått forventingene mine. Ser anmeldelsen på Gamer.no faktisk mener at dette ikke er top notch grafisk, men jeg kan ikke forstå hvordan det kan gjøres bedre med tanke på størrelsen, view-distance mm. Foreløpig har jeg ikke kommet over noen bugs(dvs, en fyr jeg reddet sto feil vei når han takket sin redningsmann, men det er nå ikke verre enn å løpe foran ham:-))

 

Man får faktisk litt følelse av å være tilbake i grønt(slik jeg husker det:-)). Elsker lydene av utsyret ditt som klirrer når du løper, headboben, voiceactingen, grafikk...you name it!

 

Ligger an til å nå min Alltime Topp3 liste foreløpig, men som sagt, er veldig tidlig i spillet. 10/10 til nå hvertfall:-)

 

Kudos til både BI og NaturalPoint for implementeringen av TrackIR også...kan vise seg å være den beste investeringen jeg har gjort, sånn rent gamermessig:-)

 

Lite tips; igår når jeg testet spillet så slet jeg litt med en litt rar framerate, dvs frameraten var fin, men den stoppet/spolte litt og jeg kunne ikke forstå hvorfor. Skrudde av Gadgets i Windows og det har vært smooth sailing siden det.

Lenke til kommentar

Fikk tak i dette via Nexway i dag, og er fornøyd.

 

Det eneste jeg sliter med er at når jeg snur på hodet så føles det som om det er etterslep. Er usikker på om dette er pga dårlig FPS eller hva det skyldes?

 

Skal det være litt sånn drunk-effect når man snur på seg, eller?

Endret av dimdal
Lenke til kommentar

Satt opp lenge i går og spilte multiplayer. For det meste COOP Domination. Går ut på at man får flere oppdrag f.eks byer å ta over. Det var veldig elskbart og tiden fløy forbi. Mange newbies som spiller (meg f.eks) men de fleste forsvant ut på kvelden. Det ble OFP-stemning til meg igjen hvertfall.

Lenke til kommentar

Kjøpte spillet med Paypal på nexway, men klarte å lukke vinduet. Transaksjonen gikk igjennom, men hvordan får jeg lastet ned spillet nå?

 

Edit: Har fått kvittering fra både Paypal og Nexway, men ingen link eller noe til å laste ned.

 

EDIT2: LØST! Mail nummer 2 fra nexway gikk rett i "Søppel" av en eller annen grunn!

 

:!:

Endret av langtongting
Lenke til kommentar

Fikk spillt litt MP istad, satans artig. Men syntes det er ganske så uoversiktlig.

På vei når jeg og 3 andre skulle ta over en basse greide en på mitt eget lag å skyte meg i beinet så jeg måtte krabbe i 15min, fikk tatt et par stykker mens jeg krabba rundt der og tok over basen, dette spillet er sikkert helvetes gøy vis vi blir noen folk som kan møtes på teamspeak og spille på lag.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...