Gå til innhold

Endre install path til WoW-installeren?


Anbefalte innlegg

Installasjonfilen har bestemt seg for at den vil installere spillet på Windows-partisjonen, og der har jeg rett og slett ikke plass.

Jeg har prøvd å endre default for Windows til den andre partisjonen, og å lagre selve installasjonsfilen på den andre partisjonen, men den vil fortsatt installere spillet på Windows-partisjonen.

 

Det er rett og slett ikke mulig å lage nok plass på Windows-partisjonen, så å installere det der og flytte etterpå er ikke et alternativ.

 

Finnes det noen løsning på dette? Har googlet i evigheter, men det har ikke vært til noen hjelp.

 

Takker på forhånd for svar!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har du ikke noe valg i innstallasjonen som sier "Customise innstallation"? Husker ikke helt hvordan det sto men om du har det valget skal det bare være å velge det for deretter å velge hvor du skal innstallere WoW.

 

Du kan forøvrig og innstallere WoW hos en kompis og deretter overføre hele WoW mappa til din PC om det er det som trengse, WoW er laget slik at den trenger ingen register registrering eller noe slikt for å fungere.

Lenke til kommentar

Jeg får bare velge hvilken versjon av WoW jeg vil installere (wotlk osv), og deretter dukker det opp en "progress bar" og en melding om at jeg ikke har nok plass.

 

Av de to partisjonene jeg har, så er det 18gb ledig der jeg VIL at spillet skal installeres, og 500mb på Windows-partisjonen, så jeg antar at den prøver å installere på sistnevnte.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...