Gå til innhold

Den Offisielle Tatovering/Piercing/Etc.-Tråden (tm)


Anbefalte innlegg

 

 

Først: Sterk er du som har klart å slutte :) En dag skal jeg bli like sterk (igjen).

Med de arrene ser det ikke ut til at det skal være så stort problem at blekket flyter ut. Svarer kun med bakgrunn på andre jeg vet som har tatovert over arr som er formet seg opp til over et tiår. Det har gått fint og kun noen få steder det har flytet ut.

Vet du hva du vil ha? Det er uansett alltid lurt å gå til tatovøren og spørre hva hn syntes =)

Takk for det :) Har lyst på "stay strong" og noe design, men vet ikke hva. Har sett på fjær, men det er utrolig mange som har det, så vil heller ha noe mer unikt. Dog vanskelig å finne ut hva :huh:

Sorry for å bryte den positive bølgen her, men stay strong? De arrene er jo bevis på det stikk motsatte. Du skal gå ganske mange år, før du kan si at du "stay strong".

 

Har googlet "stay strong" og det er mange tattoveringer som har fjær rundt. Jeg føler selv at dette sitatet passer bra til meg, og hvem bestemmer hvor mange år det må gå imellom sist jeg kuttet meg før jeg kan si stay strong? Problemet er at jeg ikke aner hva jeg skal ha i tillegg, vil ikke bare ha sitatet :hmm:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...

Jeg tok en medusa piercing for noen dager siden og neste skal være septum. Det jeg lurer på er om jeg kan ta den nå, selv om det ikke er lenge siden jeg tok den i leppa? Har det noe å si?

Kommer ann på kroppen din. Jeg vet med min kropp, siden den heler piercinger så vanvittig dårlig, at å ta flere enn 1 piercing om gangen vil resultere i et ingen av de vil gro. Men om kroppen din klarer flere piercinger samtidig, go for it :)

Lenke til kommentar

Noen som har erfaring med tattoo på skalpen? Må innrømme at jeg ble skikkelig tent på det etter å ha sett bilder av Kelly Osbourne sin i media i dag. Lurer også på hvor langt håret må vokse før man ikke ser tattooen gjennom håret om noen har erfaring med det (avhenger selvfølgelig av hårets tykkelse, men ved normal hårvekst). Det er lite aktuelt om jeg ikke kan være sikker på å dekke den til før jobbintervjuer ved å la håret vokse :tease:

Endret av Æsculap
Lenke til kommentar

En liten historie som kanskje egner seg best i en annen tråd, men tar det her.

 

Fikk en kunde innom idag som visstnok var "tattoo-lærling". Han ville ha en dremel som han skulle bruke som tatoverings-penn.

 

Nå er jeg ikke helt innenfor hvilket utstyr tatovører faktisk bruker, men jeg tørr anta at en dremel ikke er helt innenfor? :p

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Lurte på: Jeg har en piercing i øreflippen og ville gjerne utvide den, så ha en ny vanlig ring eller noe ved siden av. Er det da lurt å utvide først og så sette piercingen ved siden av eller kan jeg sette to piercing i flippen og utvide et av dem ved seiner anledning?

Sdien får nok ikke utvida med det første, men vil ikke vente med å ta det andre hullet om ikke det er nødvendig.

Bare lurte om det er noe problem eller skal gå helt fint.

Lenke til kommentar

Røre så lite som mulig. Det gror bra av seg selv. Vill nok prøvd en spray framfor q-tips.
Så kan du prøve ta vann på en klut og dryppe over så eventuell skorpe blir myk, og prøve ta den litt vekk. Men viktig ikke bruke negler eller skrape.

Etter 3-4 uker så beveger den seg litt av seg selv.
Pass bare på at det ikke kommer skitt og drit der så du slepper betennelse.

Så ordner som regel kroppen det selv sålenge man bare gir den litt tid.

Lenke til kommentar

Ser fint ut!

At ribba er veldig individuelt så å fraråde andre til å gjøre det samme synes jeg blir litt feil. Selv satt jeg 7 timer i strekk uten at det var så alt for ille

 

Happynews! Har fått time hos Nick i oktober så nå blir det snart mer jobbing på farge armen min :D

Endret av Petter
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...