Gå til innhold

Den Offisielle Tatovering/Piercing/Etc.-Tråden (tm)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ok, visste ikke helt hvor jeg skulle putte dette men det ble her!

 

Jeg har 5 hull i det ene øret + 3 i det andre + en i targusen og naturfagslæreren min reagerte på dette. Hun hørte tilfeldigvis da jeg sa at jeg var sulten hele tiden og sa at forklaringen på dette var pga jeg hadde truffet en nerve i øret som gjorde at jeg ble konstant sulten. (Noe jeg er.) Pluss: jeg har tatt alle hull selv, bortsett fra de to nederste i hvert øre. Kan noen avkrefte/bekrefte denne saken?

Lenke til kommentar

Tragus, ikke targus.

 

Nei, det finnes ikke "bli sulten"-nerver. Spis mindre raske karbohydrater (loff med sirup) og mer fiber og proteinrik mat (pumpernickel med eggesalat, varmrøkt makrell og litt finhakket dill), så skal du se at du blir mett i magen din.

Ja, nå ble jeg sulten. :(

 

Edit: Slenger meg forøvrig på det Psilo sier. Det er ca. like stor sjanse for at du traff en "sult-nerve" som at gutter med piercing i venstre (eller var det høyre?) øreflipp treffer en homonerve.

Endret av Eplefe
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-77do0b

Høyre som liksom skal være homosiden.

 

Jeg trodde det var noe som bare ble sagt da man gikk på barneskolen. Selv har jeg valgt å inkludere høyreøret i utvidingen til tross for at jeg er hetero. :p

Lenke til kommentar

Spørs hvor mye du har tattoveringa i sola uten solfaktor, eller sliter på den. Har du tørr hud ser den også mer fadet ut, men det er bare å ta på litt fuktighetskrem så blir fargene sterkere igjen.

 

 

Har ikke hatt tattoveringen i sola uten solfaktor +50 :) Tørr hud har jeg vel heller ikke slitt noe særlig med ettersom den er på armen og skulderbladet. Kan se om jeg får tatt bilder før og etter!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...