Gå til innhold

Den Offisielle Tatovering/Piercing/Etc.-Tråden (tm)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest medlem-82119

Angående hun sm stod fram i media med en alvorlig infeksjon i hjemmetattooen, så er hun dessverre ikke et enestående tilfelle...

Det er mange her på hjemplassen hennes som driver med amatørtatovering. Det er også flere som driver hjemmetatovering i større skala enn han som tatoverte hun i saken.

Når jeg ser resultatene så lurer jeg på om de ikke ser at hjemmetatovørene faktisk ikke kan faget?? Ujevne streker og skjoldete flater, i tillegg er ofte tatoveringen helt skjev.

 

Jeg "lurte" meg inn i en lukket facebookgruppe til ei som driver amatørstudio i kjelleren i nærmiljøet her. Det jeg så av tatoveringene hun hadde gjort var så til de grader amatørmessig og uten noe som helst talent for form og farge at jeg orket ikke se på det mer og meldte meg ut av gruppa! Det værste var at vennene hennes hyllet henne for de fiiine tatoveringene hun la ut....

Noe som skremmer meg mer enn de stygge tatoveringene hennes er at hun tatoverer folk som enten er eller har vært i narkomiljøet!

Og med tanke på at en stor del av rusmisbrukere har hepatitt og hun ikke har autoklave eller nok kunnskap om blodsmitte og hygiene, så er jeg redd for at mange kan bli smittet hos henne.

 

Gammel tråd, men når dette rammer en dyremishandler ser jeg på det som karma og en gladnyhet.

Flott med rettferdighet i verden...

Lenke til kommentar
Hva er erfaringene deres med å tattoveres 2-3 dager i strekk? Er snakk om en rimelig stor tattoo over bryst/skulder

 

Altså, du kommer til å bli hoven. Og du kommer ikke til å klare deg lenge den andre dagen med dette, så det er lite vits å prøve.

Det aller beste er å prøve å bli mest mulig ferdig på en dag.

 

Artisten der så teknisk flink ut, men personlig synes jeg at han har litt for kjedelig arbeid. Men har han stilen du ser etter, så... ok. :)

Endret av BertNaked
Lenke til kommentar

Det går sikkert greit å dele opp hvis motivet lar seg dele opp slik.. Ellers så er det faktisk som å grave opp et kjøttsår med en kniv hvis man skal tattovere oppå igjen dagen etter.. Jeg hadde ca 7 timer is trekk på lengste session, og når han begynte å tattovere på det som ble tattovert ca 4-5 timer siden så var det et helvette :p Trodde seriøst jeg kom til å miste armen min..

Lenke til kommentar

Regner med at man kommer til å bli rimelig hoven, derfor jeg ser for meg at man f.eks blir ferdig med hele delen på brystet en dag å så begynner man på skulderen dagen etterpå.

Jeg hadde tenkt det samme som deg, reise til usa/canada for å ta en full sleeve. Planla å ta det over 3 dager, begynne på skuldra og få den helt ferdig, gå ned neste til biceps område og så underarm dag 3.

 

Det går, men hvis du er forberedt så er det mulig. Hvis du har en stor tatovering fra før så vet du litt hva du går til. Hvis det er første gang så er det umulig å si hvordan du vil reagere. Sjekk ut denne sleeven fra Russ Abbott, full sleeve, 24 timer over tre dager..

Spoiler alert; AWESOMENESS

Linken til vimeo funka ikke. men søk på "Russ Abbott's Three Day Sleeve" på vimeo.com så ser du den.

 

Jeg ville også tenkt med litt om, hvis du skal gjøre et stort prosjekt hos han i asia, vet du hvordan han liker å jobbe? Liker han å gjøre en hel del ferdig samme dag, eller liker han å tatovere i layers? F.eks. Liker han å ta outlines en dag, shading neste session og kanskje til og med farger/finishing touches på session 3? Hvis hans arbeidsmetodikk ikke passer til ditt prosjekt så kan det hende han sier ja til å kjøre på for pengens skyld, men du setter han ut av komfort sonen og får en dårlig tatovering.

Min sleeve er hos Johan på Evil Twins i sverige, sjekk min youtube kanal:

https://www.youtube.com/watch?v=_mznKemylSE

Jeg har lagt ut fra 4 sessions, og jeg har vært der 6-7 sessions før vi ble helt ferdig.

Endret av Sylkvass
Lenke til kommentar

Jeg er veldig glad i Hemp Hand Protector fra Body shop. Liker ikke helt lukta, men får veldig gode og myke hender av den. Sliter selv med at jeg sprekker opp mye om vinteren da jeg har en utendørsjobb som og inkluderer en del vann i tillegg til kulda. Men bruker jeg denne jevnlig er det ikke noe problem.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...