Gå til innhold

Cyrus664

Medlemmer
  • Innlegg

    286
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Cyrus664 sine prestasjoner

17

Nettsamfunnsomdømme

  1. Takk for rask tilbakemelding. Ja jeg mente selvfølgelig at hun skulle settes som medeier
  2. Hei, Jeg har kjøpt ny bil og sa til forhandler at det skal være to eiere på den (meg og samboer). Når jeg sjekket på Statens Vegvesen er det kun jeg som er satt som eier. Er dette en forglemmelse av forhandler eller er det ikke mulig å sette to eiere når bilen blir registrert? Nå må jeg eventuelt legge til medeier og da kommer omregistreringsavgift i tillegg.
  3. Hei, Ja det er egen strømmåler i skapet. Tanken var at vi skulle slippe å ha noe å gjøre med strømmen i kjellerleiligheten. Leieboere ville ha ansvar selv for å tegne avtale, si opp og ny leieboer tegne ny avtale. Men kan ny leieboer da tegne avtale når de flytter inn og si det opp uten at jeg vet? Da ender jeg opp med å betale for deres strømforbruk hvis nettleverandør har plikt til å levere strøm.
  4. Hei, Leide ut en kjellerleilighet hvor strøm var inkludert, men etter at leieboer flyttet ut så pusset vi opp alt og i den forbindelse skilte vi ut strømmen, så hadde en elektriker innom som installerte en ny sikringsskap i kjellerleiligheten. Det jeg syns er rart er at det er bare å skru på alle sikringene i skapet så er det strøm der nede. Jeg trodde det var helt skilt ut og at neste leieboer måtte tegne ny avtale for at de skulle skru på strømmen der nede. Jeg spurte elektriker og han sa det er helt vanlig, men leieboer må uansett tegne avtale når de flytter inn. Men hva hindrer de å si opp avtalen etter én uke, uten at jeg vet om det så ender jeg opp med å betale for deres strømforbruk?
×
×
  • Opprett ny...