Gå til innhold

Den Offisielle Tatovering/Piercing/Etc.-Tråden (tm)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Noen med peiling på hvor en slik tatovering vil ta seg best ut? Vurderer både innsiden og utsiden av underarmen og den typiske plasseringen på overarmen. Vil gjerne også høre noe om hvor folk mener det er best å ta tatovering på Østlandet. Vil være sikker på at jeg ikke ender med noe dårlig arbeid.

 

470317.jpeg

 

Var visst ikke å lett å få fram en liten versjon av bildet,er bare å trykke på det så får man se det i orginal størrelse.

Lenke til kommentar
470317.jpeg

 

Er det en K på det norske enhåndsalfabet?

 

Edit: FOrøvirg har jeg også i det siste tenkt på en tattoo som inneholder hender på en eller annen måte, trenger bare litt tid (MYE tid) på å bygge på ideen.

Endret av Pille_
Lenke til kommentar

Hei, dette spørsmålet stilles sikkert ofte, men, jeg spør igjen. Har lyst på piercing på nesevingen og bor i Trondheim. Er Ragnaråkk et sted å anbefale? Og er det noen som vet hvor mye det vil koste, sånn ca? Jeg har hørt mye forskjellig om både Ragnaråkk og Tattoo World, men jeg blir litt usikker når jeg hører så mye forskjellig.

Takker for alle gode svar, eventuelt linker til hvor jeg finner svar. :!:

 

Hjemmesiden til Ragnaråkk har visst en trojaner, så jeg kommer meg ikke inn dit for å sjekke. :thumbdown:

Lenke til kommentar

Noen som har noen erfaring med Sherbert Cuff på Max tattoo i oslo? eller bare max tattoo i oslo generellt? Var der i dag og hilste på han, og han virket hyggelig og det så ut som han hadde skills på de få tatoveringen jeg så han hadde laget, men er keen på litt mer forsikring, så hvis noen har tatovert seg der, så hadde det vært fett med en liten rapport!

Lenke til kommentar

Hei

 

Dette har sikkert blitt spurt om før, men tråden har blitt såpass stor nå at det er vanskelig å komme igjennom alle sidene..

 

Jeg har tenkt til å ta et bilde av dattera mi på skulderen = velkjent klassiker :p Også en skrift/tekst som en bord rundt..

 

Har noen peiling på hvem her i norge som er flinke til akkurat dette..? Forventer ikke Bob Tyrell-dyktig, men dere skjønner?

Og evt. pris på en slik tatovering?

 

På forhånd takk.. =)

Lenke til kommentar
Hvor i landet befinner du deg? Farge eller sort/hvitt?

Linda Looman i Moss er jo dyktig på portretter.. Hennes galleri er her.

 

edit: sort/grått mente jeg å skrive..

 

Knallbra forslag!!! Hun likte jeg.. Skal ha Sort/grått.. Og befinner meg en halvtime unna Moss ca.. Oppegård/Ski nærmere bestemt.. Så det passet jo også vanvittig bra!! Skal kontakte hun jeg.. =)

Tusen takk!

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9871234

Jeg hadde jo den ene i når vi hang sammen sist, så du ikke det? :p

Men ja, fikk noen tunneler av ei som bor i oppgangen og hadde slutta med strekking, men jeg har i pluggene i dag siden vi skal ta bilder på skolen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...