Gå til innhold

Fotokonkurranse v.6 Runde 2: Mat


IceFox

Avstemning v.6 runde 2, mat  

90 stemmer

  1. 1. Hvilket bilde vil du gi din stemme?

    • Eat it raw
      16
    • Italiensk
      26
    • Fullkommen frokost
      6
    • Jafs
      10
    • Limonade
      6
    • Lykkelige bananer
      4
    • Romantisk middag for èn
      1
    • Sjokolade
      12
    • Food love
      9


Anbefalte innlegg

I andre runde av v.6 er temaet:

 

Mat

 

Bildene må være tatt i tidsrommet mandag 13. oktober - søndag 26. oktober 22.00.

Bildene blir deretter lagt ut med poll for avstemmingen fram til torsdag 30. oktober kl 21:00.

 

Jeg beklager at jeg har vært sen med nytt emne, men dere får uansett bedre tid denne gangen.

 

Nye deltagere bør spesielt lese reglene, og forstå dem.

 

Innleveringsfrist: søndag 26. oktober kl 22.00.

 

Regler du MÅ lese og forstå før du kan delta:

1. Du kan kun benytte ett bilde i konkurransen. Du må være fotografen bak bildet og det må være tatt i den aktuelle tidsperioden.

2. Du står fritt til å tolke temaet.

3. Stemmefisking er ikke tillatt.

4. Bildets lengste side skal ikke være mer enn 1280 piksler og filstørrelsen maksimalt 450kb

5. Bilder som har signatur, bilder som er postet tidligere, eller som blir postet i bildekritikken eller andre steder på diskusjon.no mens konkurransen pågår, vil bli diskvalifisert.

6. Brukernavnene til de som kommer på de 3 første plassene vil bli offentliggjort.

7. Deltagerene gir Akam.no rett til å publisere bildet i den hensikt å promotere fotokonkurransen, samt legge det inn i galleriet på Akam.no.

 

Regler du må lese og forstå dersom du vinner (det kan være lurt å se gjennom disse før du sender inn et bidrag, sånn at du vet hva du forplikter deg til):

 

8. Vinneren av konkurransen velger tema for neste runde og kungjør dette innen 24 timer etter at vinneren er kungjort. Dersom flere skulle stå med like mange stemmer, vil arrangør av inneværende runde avgjøre hvem som skal arrangere neste runde dersom vinnerne ikke blir enige seg imellom. Dersom nytt tema ikke er kungjort innen 24 timer, skal den som kom på 2. plass komme med nytt tema.

9. Når arrangøren har opprettet tråd med kungjøring av tema for ny runde, skal moderator varsles om at den nye tråden skal stickyes, og den gamle unstickyes. Faaeri og Aetitus i Akam-redaksjonen skal varsles om vinneren av forrige runde, og med link til den nye tråden, slik at de kan oppdatere Akam.no-forsiden.

10. Innleveringsfrist for bidrag er kl. 22 tredje søndag etter at temaet er kungjort. Bidragene skal publiseres i konkurransetråden så fort som praktisk mulig og ikke mer enn 24 timer etter innleveringsfristen. Dersom dette ikke er praktisk mulig er det arrangørens ansvar å sørge for at en annen overtar ansvaret for publiseringen.

11. Avstemning pågår til kl. 21 påfølgende torsdag.

 

 

 

Administrative regler, som du egentlig ikke trenger å bry deg om:

12. 1. plass premieres med 4 poeng, 2. plass med 2 og 3. plass med 1 poeng i sammendraget.

13. Etter 13 runder utropes en samlet vinner, og en ny "hovedrunde" begynner.

14. Ved poenglikhet i sammendraget er det den med flest seire, deretter andreplasser osv. som vinner sammenlagt.

 

Bildene sendes til meg som PM sammen med bildets tittel, dato og klokkeslett for når bildet er tatt og helst EXIF. Alle som leverer vil få en bekreftelse på PM om at bildet er mottatt. Har du levert bilde, men ikke fått bekreftelse når konkurransen nærmer seg slutten, ta kontakt så vi kan få ordnet opp tidsnok.

 

Lykke til!

 

Eat it Raw

post-108702-1225055584_thumb.jpg

 

Italiensk

post-108702-1225055673_thumb.jpg

 

Fullkommen frokost

post-108702-1225055622_thumb.jpg

 

Jafs

post-108702-1225055632_thumb.jpg

 

Limonade

post-108702-1225055649_thumb.jpg

 

Lykkelige bananer

post-108702-1225055659_thumb.jpg

 

Romantisk middag for én

post-108702-1225055683_thumb.jpg

 

Sjokolade

post-108702-1225055698_thumb.jpg

 

Food love

post-108702-1225055610_thumb.jpg

Endret av Juliess
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...