Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Bajsa på draget


Gjest epicguest

Anbefalte innlegg

Gjest epicguest

Ja, da skal jeg dele min lille historie om hva som skjedde i helgen jeg, med dere.

 

På Fredagskvelden var det en venninne av meg og noen kompiser som hadde party. Jeg kom ganske så sent, så alle som var der var ekstremt dritings allerede, så jeg tok et par bonskier sprit og drakk masse øl, som desverre ble litt for mye.. Alle som sagt var jo dritings, så alle jentene ville danse med meg, både stygge og pene. Det var en jente som var ekstra hypp på meg, men hun var ekstremt stygg som faen. Så jeg bestemte der og da, at hun skulle jeg faen ikke rote med. Ettersom jeg kvelte nedpå, skjedde det ting. De stygge jentene ble bare penere og penere, og etterhvert befant jeg meg utpå terrassen mens jeg klinte med den stygge jenta jeg tidligere hadde bestemt meg for å holde meg unna. Hun var en forferdelig kliner, men alle bonskiene jeg tidligere hadde tatt, fikk meg lett til å glemme det, og nå så hun nesten ut som en supermodell i mine øyne. Kliningen ble bare heftigere og heftigere, og til slutt begynte jenta å dra meg med henne. Hun gikk opp en trapp, og inn på et rom. Og med var jeg. Vi lå i sengen å klinte, i mange minutter, før jeg til slutt spurte henne om vi skulle fortsette. Og da kom hun med denne replikken: "Ja! Vanligvis har jeg ikke sex når jeg er dritings, men du er faen meg bare så deilig!" Ettersom hun var en modell i mine øyne på denne tiden, var jeg kjøpt og betalt.

 

Hun kledde av seg, og jeg begynte forsiktig å beføle meg nedover mot brystene hennes, jeg slikket brystvortene hennes, og samtidig så strøk jeg henne forsiktig på musa. Etter en liten stund, begynte hun å bevege seg mot meg. Hun rev av meg buksa, og begynte vilt å suge meg. Dette var litt merkelig, fordi jeg slet skikkelig med å få ereksjon, selv om hun så ut som en supermodell. Hun var ganske forferdelig å suge, bare så det er sagt. Etter et par minutter, eller noe sånt, så starter jeg å slikke henne, mens jeg forsiktig stappet en finger inn. Hun stønnet som faen, og etter en liten stund, kjørte jeg penisen min inn i henne, uten kondom. Vi holdt på en ganske god stund, det føltes som jeg aldri skulle komme. Jeg fikk det bare ikke til, det virker nesten som en eller annen del av meg fortsatt visste at jenta som jeg trodde var valgt på øverste hylle, egentlig var en langt nede i kjelleren. Og, da skjedde det verste som kunne skje. Bestevenninna hennes kom inn i rommet. Hun fikk sjokk, og beklaget seg og lukket døren. Vi stoppet opp med en gang med det vi holdt på med. Jeg, som følte meg ganske så snytt, spurte om jeg fikk komme henne i ansiktet, og det gikk hun med på. Jeg som har en ganske så stor fetisj for akkurat dette, var i himmelen i 3 sekunder, da jeg sprutet henne i munnen, og så henne slikke meg rein.

 

Når vi var ferdige sa hun til meg: "Fy faen, du er god å pule!" Fikk ganske mye selvtillit av det. Ettersom at det var en supermodell som hadde sagt det til meg da xD

 

Etter denne hendelsen, tok jeg taxi hjem.

 

Helgen gikk, og jeg kom på skolen.

 

Hele klassen lo av meg. Alle visste at jeg hadde pult den stygge jenta. Venninna hennes hadde sladret til noe som føltes som hele verden, siden alle jeg kjente visste om det. Men, det er ikke over. En jente kom bort til meg, og spurte: "Visste du ar jenta du har pult har unge?" Jeg bare: "hva faen?!"

 

Joda. Jenten jeg hadde pult, når hun var 15 år fikk hun en unge. Er det mulig.

 

Så nå går hele klassen min å kaller meg for milfhunter. Jeg prøver å ta dette humoristisk, og svarer tilbake med: "Pass på, så jeg ikke tar moren din!"

 

Men jeg vet ikke hvor lenge jeg kan klare dette....

 

Så. Nå har jeg delt min lille hemmelighet med dere.

 

Takk for meg.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ajaj det der hørtes skikkelig kjipt ut. Av og til er det bedre å klare seg uten kos eller "ordne det selv". En skikkelig fyllehistorie det her. Om det er noen trøst så tror jeg slike fyllehistorier blir bedre i fremtiden, altså at det er greit å ha slike opplevelser med seg. Det er bedre å leve et liv med noen kjipe opplevelser som dette enn å gå glipp av det. Jeg har selv klint med mange stygge jenter på fest, men aldri gått så langt som deg. Overlev den første tia, så kan du le av det om noen år.

Lenke til kommentar
Gjest Epicguest

Haha, ingenting mer jeg kan gjøre enn å overse det/prøve å glemme det, så får jeg bare vente til vennene mine kommer over det også. Og gjør de ikke det, så har jeg ingen grunn for å kalle de venner lengre :p

Lenke til kommentar
De fleste har vel gått på noen smeller her og der.

Men skal nevnes at det var unødvendig mye skildret til å være i lønsjpausen min.

akkurat passelig skildret :)

 

Til å være dagens første tråd som jeg leser, så var dette fornøyelig lesing. 5 stjerner fra meg.

 

Denne MILF-historien kommer du til å få høre mye og lenge om :)

 

Gratulerer med ligget ditt.

Lenke til kommentar
Rart du husket så mange detaljer.

 

er nesten som jeg skulle sagt det selv. ;) til å være så hengedrita som trådstarter gir inntrykk av selv skjønner jeg ikke at han husker så mye. skjønner egentlig helle rikke hvordan han klarte å gjennomføre samleie siden han var så pass full.

 

Jeg tror egentlig dette bare er oppi hodet ti trådstarter, men det trenger selvfølgelig ikke være tilfelle. Det er noen som husker det meste selv om de har hatt høy promille. Sist jeg var passe full husket jeg ikke noe særlig dagen etterpå, bare noen småting innimellom.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...