Gå til innhold

Kjøring uten skilt


Kimannjer

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

hehe, nei. Pluggen er gåen, og tenkte om jeg skulle kjøre ned med andre sykkelen, som ikke er registrert, men er lovlig for og kjøre på vei,og kjøpe ny plugg.

 

Er ekstrem liten skjangs for og bli tatt, da jeg bor på "landet".

 

Er det ikke mere en en bot, eller advarsel hvis jeg er heldig, kanskje jeg skal ta sjangsen.

Lenke til kommentar

Nei det veit jeg, derfor jeg spør hva som skjer hvis jeg blir stoppet. En bot svir men jeg overlever. Værre er det med fratagelse av førekort og værre ting..skal jo kjøre ca 2.5km hver vei, på landet, der jeg aldri har sett politi før i løpet av de 10 år jeg har bodd her. Kan da vel ikke ha sånn uflaks at de kommer akkurat i morgen -.-

Lenke til kommentar

De stenger før andre kommer hjem, og trampsykkelen mangler pedaler, bremser og har bøyd bakfelg:P er jeg ikke flink?^^

 

En ting er å bli tatt av politiet, en annen ting er hvis du skulle kjøre av veien eller kjøre ned noen.. Ingen skilt = ingen forsikringsutbetaling om noe skulle skje. Hilsen gjeldsslave for livet!

 

Nå er det vel nesten ingen som kjører den veien, og i værtfall ikke i jobb tiden, og jeg ser på meg selv som en forsvalig fører, man sjangsen er der, det har du rett i..

Lenke til kommentar
Du kan ikke se på deg selv som en annsvarlig sjåfør om

sykkelen ikke er i forskriftsmessig stand (med kjennemerke).

 

Om det bare er en kort tur på ca. 5km så kan du jo bare gå :)

 

 

Jeg kan jo synes jeg kjører ansvarlig fordi om sykkelen ikke er i forskriftsmessig stand. Jeg behersker kjøretøyet bra og tar hensyn til andre. Jeg selv som mc kjører blir selv skremt over hvordan andre kjører..

 

 

 

Ja jeg kan jo gå..

Endret av Leifhelge123
Lenke til kommentar

Ser desverre ikkje heilt vekk ifrå at du kan få utsettelse på lappen visst du blir stoppa utan skilt. Er usikker på kva som er gjeldande praksis, men visst påstanden om grov uaktsomheit for å kjøyre utan forsikring kjem så kan straffa fort bli meir en ei lita bot.

 

Om ei ulykke skulle oppstå vil det fort kunne bli problematisk for deg utan forsikring sjølv om du ikkje har skuld i ulykka.

Lenke til kommentar

Er vel igrunn ikke noe poeng i å ta risken på at det går bra. Tenk hvis du så blir stoppet, og du får en strengere "straff" en du ventet deg, da vil du kunne angre. 2,000 kr er vel igrunn dumme penger å bare kaste bort, for og ta en tur.

 

Men forstår jeg deg rett, er det snakk om motorsykkel? Hvis det så er bil, kan du jo bare stikke til nærmeste trafikkstasjon og kjøpe sånne røde "flytte" skilt, som koster et par hundre som kun varer i en dag. Da vil du lett gå igjennom en evt, kontroll uten en pirk i margen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...