Gå til innhold

Den store HTC Touch HD samletråden


tommo21

Bruker du noen form for skjermbeskyttelse for å unngå riper?  

231 stemmer

  1. 1. Bruker du medfølgende veske (e.l.) til din HTC Touch HD?

    • Ja
      104
    • Nei
      127
  2. 2. Bruker du skjermbeskytter på din HTC Touch HD?

    • Ja
      139
    • Nei
      92
  3. 3. Hvis nei, opplever du at den blir fort oppripet?

    • Ja
      25
    • Nei
      73
    • Jeg svarte ja på spørsmål 1 og/eller 2, og vet derfor ikke om den blir raskt oppripet
      133


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Manila 2.5 er vel alpha nå, så det er kun test-roms. Kjører den selv nå, og synes det meste går i ok hastighet, men Manila-SMS er dødstregt og buggete. Ellers liker jeg Manila 2.5 veldig godt, den er mye bedre enn Manila 2 som kom som standard med HDen. Ville ha kjørt Miri 6.5 V26.2 hvis jeg skulle ha en standard, stabil 6.5-ROM.

 

Men håper at en ROM blir portet til HD fra HTC Hero med Sense snart, det hadde vært finfint. Da kan HDen min leve leeeenge. ;)

Lenke til kommentar
Hvilken firmware/ROM er det folk flest her bruker nå? Jeg flasha til Miri WM 6.5 23017 :: MANILA 2.5 :: REV6.2 i går, men det går jo trege enn sirup.. Savner egentlig litt fra WM6.1, så om det ikke er noen raske, stabile gode 6.5 formware å anbefale er jeg interessert i å vite hva som er det beste av 6.1 firmware nå?

 

Jeg har prøvd både Miri og Dutty's ROM, men er mest fornøyd med hastighet og stabilitet på EnergyROM Standard (WM6.5 Manila 2.1)

Endret av 4arm
Lenke til kommentar
Stor tråd, så får ikke lest om folk har samme problemet som meg. Men på min HD Touch så hender det av og til at minnekortet ikke blir lest av telefonen. Eg merker dette ved at bildene fra albumet er vekke og eg får ikke tak i musikken lagret på minnebrikken. Løsningen er enten å skru av/på mobilen eller ta ut/inn minnekortet. Noen som har opplevd lignende. Har merket at dette skjer 3 dager etter at eg har gjort de overnevnet tingene.

 

Noen med samme problem? Løsning, (sende den inn til rep)? har ikke installert noen av de nyeste oppdateringene etter april.

Jeg hadde samme problem, eneste løsning var å formatere minnekortet. Da blir alt slettet, så pass på at du får kopiert alt over til en mappe på pc'en din før du gjør det.

Du har sannsynligvis flashet rom, ikke sant? Hvis du flasher rom, må du huske på å ta ut minnekortet før du flasher

 

Takk for svaret, har ikke flashet nei, men nå ser det tilsynelatende ok ut, har nesten gått en uke uten at problemet har oppstått, men kommer nok til å formatere det ja, med engang det kommer tilbake.

Lenke til kommentar

Hey folkens :)

 

Steike så mye peil dere har på disse mobilene da :)

 

Jeg har akkurat kjøpt meg min første Touch HD, brukt, av en kompis som trengte litt cash FORT :) Han har bare hatt den i 6 mndr...

 

Mitt spørsmål er, er det NOE jeg bør gjøre med mobilen, først som sist? oppdatere noe ROM etc, slette noe, legge til noe?

 

Jeg har hatt HTC før, men heeelt tilbake til 8300-tida :) så jeg gleder meg...Jeg ser det finnes mange alternative UI'er, som SPB hvilket jeg synes ser driiiitlekkert ut....Går det greit å legge inn disse?

 

Eller annet jeg BØR gjøre?

 

Hva med f.eks TouchFLO systemet, finnes det oppgraderinger som er bedre enn den som ligger på tlf'en?

Endret av Nezheim
Lenke til kommentar

Er det flere enn meg som har problemer med å installere CoPilot på delux utgaven??

 

Jeg får beskjed om at innstallasjon ikke kunne fullføres, og prøv å bruke autoexec på minnekortet. Men da får jeg samme feil beskjed igjenn ????

 

Noen som kan hjelpe. Jeg har flashet så det er ikke noe på enheten som er feil.

Lenke til kommentar

Hei Folkens!

 

Hmm, jeg er dummere enn jeg trodde :) Jeg klarer IKKE å få min Touch HD til å godta oppsett for WAP, MMS og Internett....

 

Jeg kommer ikke inn på noen internettsider via nettleseren. Er det noen av dere som har peiling på hvordan jeg setter den opp? Jeg bruker Tele2 Kontant akkurat nå en periode.

 

Anyone?

Lenke til kommentar
hei.

 

sliter litt med lyden på telefonen. hører den fint når den ringer, men når det kommer melding lager den ikke lyd. sjekka alle instillingene men blir ikke noe klokere.

noen tips?

Settings, sound & notifications, notifications, event: Messaging: new text message, huk av på "play sound" eller spill lyd på norsk, og velg deretter den tonen du vil.

Fungerer ikke dette så aner ikke jeg, men kan huske at jeg hadde dette problemet for en stund siden, det kan jo hende at det står et sted i denne tråden, men er ikke sikker.

Endret av chapen
Lenke til kommentar

Hey, trenger litt hjelp med flashing her. Skal flashe min kamerats HTC Touch HD til en nyere custom rom. Jeg har i utgangspunktet grei erfaring med flashing av ting men trenger bare noe startup hjelp.

 

(1)Jeg følger dummies guiden til XDA-developers men jeg skjønner ikke om jeg skal bruke USPL eller HSPL?

(2)HSPL virket mest solid synes jeg men telefonen kjørte 1.54.0000 i utgangspunktet og det var de tallene som stod i USPL delen av guiden, hva betyr disse?

 

(3)Det stod noe om at man måtte ha en 1.56+ kompitabel rom for at det skulle funke, men jeg skjønte ikke hvilke som var det. Kan noen linke meg RETT til en slik rom som passer i guiden.

 

Målet er å flashe til den energyrom'en som ble linket til over her, da jeg synes den var pen. Men først må jeg vel ha inn HSPL?

(4)Og når jeg har fulgt guiden og fått inn HSPL er det vell null stress å legge inn energyrom? Right??

 

Blir litt mye på en gang og del gjerne svaret opp i punkter. Takker:D

Lenke til kommentar

Følg denne, så går alt fint.

 

Når det gjelder det å flashe er det flere veier til målet. Jeg har kun brukt en men vet at den virker og da er det greit for min del. Drawbacket med denne metoden er at du må kjøre USPL GUI 2.5 FØR hver flashing og dersom du skal flashe ofte blir du vel lei akkurat det. Men uansett dette gjør jobben. Se read-me filene slik at du er sikker på korrekte drivere etc.

 

Du trenger 2 ting FØR du går igang med flashing.

  1. Innstaller først Microsoft .Net Framework 3.5 på pc'n.
  2. Last ned og gjør klarUSPL GUI v 2.5 Application husk å lese Read-me filene.

Flashing av HTC:

 

**NB: Ta ut minnekortet FØR du flasher og sett det inn igjen etterpå!

 

1: Koble til mobilen til pc.

2: Vær sikker på at mobilen er koblet til via Activesync.

3: Sørg for at du endrer instillinger på activesync slik at usb-connection ikke er lov.

4: Slå av telefonen.

5: Hold inne volum LAV knapp mens du slår på mobil slik at mobilen starter i bootloader. Du skal se at telefonen starter med 3 farger på skjermen.

6: Kjør USPL GUI v 2.5 slik at mobilen er i hacket-state, da tillater den endringer.

7 Kjør valgte rom [en .exe fil i mappa til den Rommen du skal bruke og den filen kjører du på pc'n med HD'n koble til] og enjoy!

 

Ellers fungerer den Energy rom'en veldig bra. Anbefaler at du velger Manila 2.1 hvis du vil ha TF3D. 2.5 og 2.6 er vel bare i beta og alpha-stadiet, og jeg opplevde 2.5 som veldig tregt da jeg brukte Miris rom i noen få dager. Meldingsdelen var nesten ubrukelig.

Lenke til kommentar

Velger du USPL endrer du ikke noe permanent slik du gjør med HSPL, og du må derfor kjøre det programmet før hver flashing. Skulle det skje noe med telefonen kan det kanskje være greit at man ikke har tukla med SPL'en. Bruker man HSPL kan man flashe en usignert rom som om den var signert (av HTC).

 

Dog, er det noen som ikke har opplevd at telefonen noen ganger blir varm og at batteritiden kortes ved å bruke uorginal rom?

Endret av >Jonas<
Lenke til kommentar

Største forskjellen er at Touch HD går på Windows Mobile, mens Hero går på det relativt nye Android. Mange misliker sterkt WinMo - selv har jeg ingen problemer med det på min Touch HD. Jeg tipper WinMo foreløpig har et større utvalg apps som du kan installere på enheten din. Utrolig mye bra programvare jeg har på telefonen min nå. Jeg liker ikke formen/designet på Hero, men tror Android blir spennende fremover. Så aller helst ville jeg kanskje hatt en Hero i Touch HD-design... :cool:

 

Du må nesten prøve de to for å få en formening om hva du liker best. Anbefalinger herfra gir nok ikke så mye.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...