Gå til innhold

Ønsker datavennlig abonnement fra Onecall!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hei

Dette var skuffende ja. Hadde også forventet at onecall kom med et ubegrenset bruk abonnement på data. Kommer Onecall til å tilby dette i nær fremtid? Hva med fastpris på samtaler som mtu, talkmore og Tele 2 tilbyr? vil dere komme med et lignende tilbud hos dere til storbrukere?

Lenke til kommentar

Er det en korrekt antagelse å tro at kapasiteten i de forskjellige 3G-/EDGE-nettene er for dårlig; slik at om man innførte gode fastpriser og alle dermed hoppa fra DSL til "mobilt bredbånd", ville kapasiteten bli sprengt?

 

Tilbudet er i det minste bra for de som bruker OneCall fra før, og bruker wap/epost hver dag... men ikke noe aktuelt for meg ettersom jeg så etter en erstatning for kabelmodem-forbindelsen min...

Lenke til kommentar
De tre pakkene er:

Datapakke 1 – 50/50 – 50 MB data (GPRS/Edge/3G) for kr 50,- pr mnd

Datapakke 2 – 100/100 – 100 MB data (GPRS/Edge/3G) for kr 100,- pr mnd

Datapakke 3 – 200/200 – 200 MB data (GPRS/Edge/3G) for kr 200,- pr mnd

Helt greie pakker. Dessverre er det mange som etterlyser en fastpris for kveld/helg samt en månedlig fastpris. For min bruk passer dette ganske så bra sammen med OneCall Faktura: 120ringeminutter+50MB for 50kr/mnd pluss oppstart.

 

Dere skal forøvrig ha skryt for å kalle det pakkepris fremfor fastpris.

Lenke til kommentar
Hei folkens

 

Nå må dere ikke forveksle dette med mobil bredbånd. Datapakkene vi nå har lansert er for de som bruker mobilen til å lese e-post, nyheter osv.

Om ikke lenge (før jul) kommer vi med en bra løsning på mobilt bredbånd til de som har andre behov.

 

Håper det var oppklarende.

 

Ok, det bra og høre. Håper også dette kan legges til som en tillegstjeneste til eksisterende abonnement. Men hva med fastpris på tale og sms/mms? Network norway har jo dette som er eid av Onecall.

Lenke til kommentar

Problemet med å tilby gratis (eller tilnærmet) dataaksess for en billig penge er flerdelt, men en kort oppsummering er:

Begrenset total kapasitet

Dyrt å bygge ut

Marginalkosten er >0

I motsetning til voice finnes ingen termineringsavgift der mindre aktører får fordeler i forhold til større aktører

 

Til sammen gjør disse punktene visstnok det foreløpig ikke lønnsomt å tilby fastpriser på datatrafikk, hverken for store eller små aktører. Mener å ha sett tall som indikerer at abonnement som gir fri databruk for 500 spenn ikke lønner seg, men at de brukes for å få lojale kunder.

Lenke til kommentar

4 kr og disse pakkene, er et kjempe bra tilbud for oss som ikke ønsker å betale for fri bruk !

Eneste som kunne slått dette tilbudet er selvsagt at det ikke var disse pakkene i det hele tatt, men at surfeprisen var 1 kr/mb (slik som i pakkene), hele tiden.

Men er nok ikke nok penger å tjene på dette for OneCall.

 

Men allikevel, bra initiativ OneCall, dette er rette veien !! :new_woot:

Lenke til kommentar

Spørsmål vedr. One Call og disse datapakkene: hvordan er det forventet at folk skal kunne nyte godt av dem når dekningen her i Oslo veksler frem og tilbake som en jojo? 10-15 ganger om dagen titter jeg ned på min iPhone og ser "No network", og da må jeg skru den av og på eller vente en god stund før jeg har dekning igjen. Dette skjedde aldri tidligere, og har kun startet å skje etter at One Call startet å roame med Telenor istedet for NetCom.

 

Forklaring?

Lenke til kommentar

Desse datapakkane er eit bra tilbod dersom ein stort sett berre brukar mobilt internett til mobilsurfing og nesten ikkje på PC. Eg ser fram til lanseringa av mobilt breiband løysingar som høver meir til PC-bruk. Elles håpar eg at det vil la seg gjere å kombinere desse løysingane, f.eks. fastpris kveld/helg med ein datapakke på f.eks. 50 MB for bruk på dagtid. I så fall vil eg vurdere å seie "ha det" til Telenor.

Lenke til kommentar

Ble umiddelbart skuffet over at det ikke var mobilt bredbånd-tilbud, men er glad for at dette også er på vei. MB-prisen på pakketilbudene kunne gjerne ha gått nedover etter hvert som man kjøpte større pakker.

 

@Thomas: Hvordan fungerer kjøp av slike avtaler i praksis? Dvs, må man ha inngått avtalen før starten av måneden? Kan man kjøpe midt i? Kan man endre pakkeløsning midt i en måned?

Lenke til kommentar

Man skal ikke laste ned vg.no's forside mange ganger før man er oppe i 50MB. For meg som surfer masse med mobilen kan 50MB lett gå på en liten uke, og disse tilbudene kommer da til kort. Det blir interessant å se hvilke fastprisavtaler Onecall vil tilby, men det er faktisk mulig jeg bytter over til Telenor før den tid.

Lenke til kommentar

Med Opera Mini og høy kvalitet på bildene, så kommer VG-forsiden på 407 kB nå. Det vil si at du kan laste forsiden 125 ganger med den billigste pakken. Endrer du kvaliteten til "medium", som i alle fall holder for meg, så kommer den på 368kB, som gir 139 lastinger. Lav bildekvalitet gir 240 kB - eller 213 visninger. Skrur man av bildevisning, og kun leser innholdet, så får man 36 kB, som da gir 1422 visninger (46 daglig).

 

Men med en gang man begynner med integrerte browsere, som laster ned fulle sider, streamer flashvideoer osv, så løper speedometeret løpsk, og selv 200 MB-pakken kan bli for liten. VG-forsiden kom på over 1,5 MB nå når jeg lastet den inn med integrert browser og alt innhold. Ved innlasting av alle bilder, men uten flashinnhold, så blir det rett i underkant av 1,5 MB.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...