Gå til innhold

FM09: Football Manager 2009


Anbefalte innlegg

For en sesong! :D

 

Vant akkurat CL, etter først å ha slått Barca 5-1 på Anfield og 5-2 sammenlagt i semien. Møtte Milan i finalen, og scoret kampens eneste mål i det 94. minutt! :D

 

PL endte godt, etter tidenes dramatiske avslutning, der jeg slo Arsenal med 2 poeng. Jeg klarte faktisk hele 98 poeng! Det vcar 45 poeng foran Manchester United :D Slapp inn utrolige 10 mål, noe jeg er sterkt imponert over, men scoret bare skuffende 69...

 

I tillegg vant jeg Charity Shield og FA-cupen. Mål for neste sesong er å få inn Adebayor, og klare over 100 poeng i Premier League, samt vinne CL, og få managerjobb for et landslag.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Fy faen nå klikka jeg altså! Spiller mot Inter i kvartfinalen i CL på Anfield. De har 1-0 og gå på fra hjemmekampen i Italia. Jeg starter bra og får et mål ganske kjapt. Så, hva skjer? Jo, jeg har full kontroll og får et halvdårlig tilbakespill til Reina, og hva gjør han? Jo, han skyter faktisk ballen rett i Zlatan, så ballen spretter i han og rett i mål! Fy faen da holdt jeg på å ødelegge hånda. Men jeg kommer tilbake og scorer et til, men det er jo ikke nok siden de har et bortemål, så jeg presser på alt jeg kan for å få et mål til, og det får jeg søren meg også, og jeg er i skyene. Men hva skjer på overtid da? Jo, Reina spiller ballen til Agger som er helt alene og bare kan spille ballen til hvem som helst, men hvem kommer? Jo, Zlatan kommer og plukker lett ballen fra Agger og plasserer den i mål bak Reina. Fy faen at det er mulig altså! Ryker ut av CL på grunn av to idiotiske tabber! Agger og Reina har jo vært stødige som fjell hele sesongen! :(

 

Edit: Trøsten får være at både Chelsea og United røyk i samme runden, og at Chelsea ligger på 6. plass i ligaen! :D

Edit2: Ny tabbe av Reina i kampen etter mot Everton. Heldigvis klarte jeg å ro i land seieren og tok over tabelltoppen! :D Tror jeg begynner å kikke meg om etter ny keeper snart om han ikke skjerper seg.

 

Edit3: Der fikk Scolari fyken gitt. Chelsea ligger på 6. plass. Muligens sjangs på 5. plassen, men går nok ikke lenger ned. Merkelig. 4 kamper igjen av sesongen.

Endret av ErlendRU
Lenke til kommentar

Spiller med AFC Wimbledon. Rykket opp første sesong etter playoff. Svært så dramatiske semifinaler i playoffen hvor jeg først tapte 1-0 hjemme foran over 4400 tilskuere. Borte derimot slo laget virkelig til og knuste Newport Co 3-0. Opprykket ble sikret i den påfølgende finalen med 1-0 mot Braintree. Rhys Murhpy og Rene Steer var på sesonglange lån fra moderklubben jeg fikk, Arsenal. Murphy gjorde en god, om meget ustabil sesong, mens Steer greide seg bra og var en stabil bidragsyter i midtforsvaret.

 

Nå har jeg startet andresesongen med tre seire og en uavgjort. Wojciech Szczezny, Kyle Bartley, Paul Rodgers og atter igjen Rhys Murphy er på sesonglange lån fra moderklubben Arsenal. Stortalentet Moses Mitchell som jeg hentet for 50 000,- i første sesong rokker på U-18 laget, og Jon Main gjør det sterkt som Murphys makker i angrepet. Spiller med en relativt standard 4-4-2 diamant. Morsomt lag å spille med! :)

Lenke til kommentar

Der var første seriegull i boks med rosenborg, en jevn og spennende første sesong. Kvalifisert til gruppe spillet i uefa cupen og seriemestere. Spenning til siste slutt da jeg endte ett poeng foran brann. Med 52 poeng 18 innsluppte mål og 40 scora. Ingen store innkjøp og sappara og ivers skada halve sesongen..''

 

 

Ganske fornøyd nå ja

Lenke til kommentar

Elsker FM09, og er i 2014 med min save nå. Er Manchester United.

 

Det som irriterer meg grønn med spillet, er hvor mye talentfulle unggutter krever under kontraktsforhandlinger. 16 åringer som skal ha førstelagsstatus og 40.000 pund i uka? Akkurat det virker veldig urealistisk.

 

FM09 har jo samme problemet som med FM08 (før et par patcher), og det er at altfor mange av de tilfeldig genererte spillere har et vanvittig potensial.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...