Gå til innhold

Multicom Kunshan M860 tråden


PilotBRS

Anbefalte innlegg

Nå har jeg hentet den!

 

Men jeg har et problem. Jeg har installert Vista Ultimate 32 bit.

 

Jeg har en annen PC i huset hvor jeg deler ut diverse ting. Men jeg får ikke tilgang til disse filene fra den bærbare. Det kommer bare opp at jeg må taste inn passord. Det funker fra alle andre PCene i huset, men ikke laptopen. Fra den får jeg bare beskjed om å taste inn passord.

Prøv å gå til kontrollpanel --> network and sharing center, så ser du at file sharing er på, og password protected sharing av.

 

Er ikke noe fix til cd-romen som jeg vet om hvertfall, og tviler på det kommer da det mest sannsynlig er et hardware problem.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Hva er forskjellen på 32-bit og 64-bit? hva er best?

Og hva er forskjellen på vista home premium og vista ultimate?

Her er en oversikt over alle fordelene med 64-bit:

4. Hvorfor skal jeg velge Vista 64

 

"Hva tilbyr Vista 64 som Vista 32 ikke gjør" er kanskje et bedre spørsmål. For å ta det enkelt, kort og greit.

 

-Bedre ytelse, spesielt med 64bit programvare (etterhvert som den blir innført).

-Bedre sikkerhet.

-Minneadressering over 4GB (XP32/Vista 32 støtter i teorien 4GB, i praksis klarer de fleste systemer bare å "see" eller benytte 2,5-3GB minne på en gang, selv om du har 3 eller 4GB i maskinen).

-State-of-the-art teknologi versus gammal, kjedelig og utdatert 32bitsteknologi.

 

Generelt sett ser overgangen til Vista 64 og til Vista generelt å gå mye bedre enn mange hadde fryktet. Ja det er en del innkjøringsproblemer, men til de av dere som er gamle nok til å huske overgangen fra 9x/2k til XP, så veit dere hvor slitsomt det kan bli. Alt av ny hardware vil 99 % sikkert få x64 drivere, samtidig vil alt av software som fortsatt er under utvikling enten bli gitt ut i x64 versjon, eller modifisert slik at 32bit versjonen fungerer. Det kan ta litt tid i noen tilfeller, men så utbredt funksjonaliteten er allerede i dag, er det ingen grunn til å frykte at en blir sittende med "katta i sekken". Dataverdenen ER på vei til 64bit OS enten vi liker det ikke, 32bit OS og programvare ER en utdøende rase.

 

Forskjellen på de forskjellige vista versjonene:

vistafeature.PNG

Lenke til kommentar

Forskjellen mellom det billigste (9800M GTS) og 9800M GT og 8800M GTX er liten. 9800M GT er ca. 5-10% bedre enn 9800M GTS, og 8800M GTX er omtrent like godt som 9800M GTS etter det jeg har sett av tester.

 

Jeg har installert alle HL2-spillene, CoD4 og GTA San Andreas. Alle spillene går helt uten lagg på høyste oppløsning (1680x1050), og med alt av detaljer etc. på maks, og med 4x AA som egentlig er unødvendig på en så høyoppløst skjerm i forhold til størelsen.

 

Derfor syntes jeg at det holder i massevis med 9800M GTS.

Endret av _Zeke
Lenke til kommentar

Forventet ødelagt vil jeg si er 5 år. Innen den tid er det stor sannsynlighet for at det har skjedd et uhell. Hvis man er forsiktig kan den nok fint holde i 10 år.

 

Utdatert, så vil jeg si at den holder i minst 2 år. Etter dette vil den virkelig begynne å slite med spill, men til alt annet vil den fortsatt fungere bra. Jeg vil si rundt 5 år hvis du da tenker på internett, skriving, mail etc.

Lenke til kommentar

5år var da grusomt lite. Elektronikk blir ikke ødelagt av seg selv, så med mindre du kaster den i bakken, mister den i havet osv, så bør den holde så lenge du vil ha den. Det eneste som må byttes ut etter tid er vel batteriet, da dette i teorien får mindre levetid etter hver oppladning.

 

Min eldste laptop har runnet 10 år nå, og går fortsatt som ei klokke.

Lenke til kommentar

Det var jo det jeg mente. 5 år vil jeg si er ganske bra estimat hvis man tar gjennomsnittet av alle laptoper, og tar med ulyker. På 5 år er sannsynligheten stor for at noe skjer. Det var også derfor jeg sa at hvis du ikke ødelegger den pga. en sånn ulykke (mister den i bakken, blir frastjålet etc. kan være så mye), så vil den nok fint leve i ti år eller mer.

Lenke til kommentar
Jeg bruker en 9800GT driver fra Alienware, men den funket fint. Jeg ville ikke bruke den som er med på PCen siden jeg har hørt mye dårlg om den. I 3DMark06 fikk jeg litt over 9200, men husker ikke akkurat. Det var med alt standard.

 

Regner med at de har drivere til 8800M GTX også? Og at den tilsvarende ikke er like god som den som leveres med? I så fall må jeg oppdatere... Jeg fikk 9431 i '06 med mitt 8800M GTX. Det kortet er så og si identisk spesifikasjonsmessig med 9800M GT, med unntak av at 9800M GT har en oppgitt høyere varmeutvikling. Resultatene ser i alle fall ut til å være omtrent like ( XP Home, 4Gb RAM og T9400 er resten av det som min har). Noen som har 9800M GTS og kan teste '06 på den?

Lenke til kommentar

Jeg har ikke sjekket temperaturen.

 

Men ja, begge deler skal bli litt varmere. T9400 er jo lik med P9500, men med 10 watt høyere TDP. 9800M GTS har fære shadere, men er til gjengjeld klokket høyere. Dette gjør at 9800M GTS er nesten like godt som 9800M GT, men bruker mer strøm.

 

Jeg kan installere Everest eller noe lignende senere og sjekke.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...