Gå til innhold

_hauken_

Medlemmer
  • Innlegg

    137
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

_hauken_ sine prestasjoner

5

Nettsamfunnsomdømme

  1. Slik eg les informasjonen vil Sbanken halde fram med same namn og tenester, men som eit "underbruk" under DNB. Dette vil tilsvaret forholdet mellom Bulder Bank og Sparebanken Vest eller Nybygger og Sparebanken Øst. Her fins sikkert fleire døme på slik differensiering av merkevare. Er det nødvendigvis gitt at fusjonen vil medføre endringar for den enkelte kunde? Eg har fond i Sbanken, og avventar i alle fall å gjere noko til eg ser konkrete endringar i vilkår. Eg blir ikkje overraska om DNB også over tid ser seg tent med differensiert merkevare (og vilkår) for ulike kundegrupper med mål om større samla marknadsandel enn ein kan oppnå under ein felles profil. Så kan nok andre ha prinsipielle motforestillingar mot å formelt vere kunde i DNB, men for dei fleste betyr vel oppnådde vilkår mest?
  2. Hehe, tydeligvis ikkje! 🤣 Elles har vel desse konsepta eit klart mål om å skille seg frå "gammelbanken", for samla å kapre størst mogleg marknadsandel. Slik sett vil eg tru bankane syns det er heilt greitt at publikum ikkje nødvendigvis koplar dei saman (så lenge tilsyna er fornøgde). Det å kalle Bulder-konseptet for Bank gjer jo lett at ein ser på dette som meir sjølvstendig enn det er.
  3. Er det forskjell på oppkjøp og oppstart av ny virksomhet? Eller er det forskjell i konsept mellom moderbank og utspring som gjer at Sparebanken Vest kan drive Bulder Bank og Sparebanken Øst kan drive Nybygger?
×
×
  • Opprett ny...