Jump to content

Switch(config)#

Medlemmer
 • Content Count

  56
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

48 :)

Recent Profile Visitors

824 profile views
 1. "Hva skjer hvis det tilføres f. Eks. Totalt 1000 kr som lån med 2 prosent rente. Da skal det betales tilbake 1000kr pluss 20 kr i rente. Hvor skal disse 20 kronene komme fra?" Har du hørt om inflasjon?
 2. Dette er jo ikke annet enn karma-kode. Er jo egentlig litt festlig at mennesker uten moral ender opp med å bli ufrillige medlemmer av et aimbot-net.
 3. LMH1: Hæ? Er det vanskeligere å få ipv6 i fiber enn via trådløse løsninger som mobilnett? Mangler fiber 1GB hastighet? Hva er unødvendig utbygging? Hæ? Av alt surret man leser i diverse kommentarfelt må dette være bortimot rekord hva gjelder kommentarer i en teknisk tidsskrift. Jeg venter gladelig på kilder og forklaringer.
 4. LMH1: Denne metoden er ikke noe enklere om man skulle velge å koble maskinen til internett.
 5. Som vanlig er det ikke mulig å svare fornuftig på å LMH1 sine spørsmål siden han ikke vet hva han spør om
 6. Med dagens gjennomsnittlige tid på behandling av politianmeldelser gjør det ikke all verdens forskjell hvilke tiltak man setter i gang. Det er betydelige ressursproblemer hos politiet og det er såpass treg saksgang at strafferabatt snart er obligatorisk i alle straffesaker pga den uforsvarlige lange behandlingstiden.
 7. Det gjennonsnittlige redaksjonelle arbeidet i Dagbladet skremmer meg faktisk mer.
 8. @LMH1Jeg forstår ikke hvorfor du drar inn ulønnsomme investeringer i kobbernettet, samt investeringsvalg i fibernettet som argumenter i debatten rundt Telenors valg av leverandør for 5G-tjenester i mobilnettet. Det gir bare ikke mening.
×
×
 • Create New...