Gå til innhold

Myst

Medlemmer
  • Innlegg

    3 713
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    2

Hjelpsomme svar

  1. Myst's innlegg in Søke på to stillinger i samme bedrift? ble markert som svaret   
    Ja, så lenge du er kvalifisert for dem, ser jeg ikke noe grunn for å ikke. Har en bedrift lagt ut flere stillingsannonser, og det ikke er opplyst direkte at kandidater ikke kan søke parallelt, burde det gå fint.
     
    Bare husk å søke på dem seperat, èn søknad til hver. Tilpass også gjerne søknadene med innhold relevant til stillingene. Lykke til.
  2. Myst's innlegg in VPN for en nybegynner ble markert som svaret   
    Da så. I korte trekk:
     
    OpenWeb: kjører vpn-tilkoblingen kun gjennom nettleseren din (Firefox, Chrome, IE, osv) og påvirker ikke de andre programmene som benytter seg av nettet, de vil fortsatt bruke ditt åpne nett.
    OpenVPN: kjører full vpn-tilkopling for hele nettet og påvirker alle programmene, f.eks. når du laster ned ting gjennom andre programmer, f.eks torrent.
     
    Jeg bruker kun OpenVPN, da jeg både surfer og laster ned samtidig som oftest. For kun nettleser-formål/streaming, type Hulu og Netflix, burde OpenWeb funke fint.
     
    Hvis du velger å kjøpe fullversjonen, vil du se to typer servere (eksempel): Sweden og Sweden* (med gul stjerne). De med stjerne er servere som er satt opp slik at de funker med programmer for nedlasting, f.eks. torrents. De andre uten er vanlige servere.
  3. Myst's innlegg in [Løst] Plassering i rundkjøring ble markert som svaret   
    Jeg fant et bilde som gir et godt bilde av akkurat situasjonen din: (som forøvrig er ganske lik rundkjøringen ved Bryn senter som jeg også kjørte gjennom i går på sykkelen)

     
    En generell regel i rundkjøring er plassering så man gjør seg forstått hvor man skal hen. Der det er ett felt og ingen sving til venstre, så syns jeg det er greit å legge seg innerst. Da gir jeg et klart signal at jeg IKKE skal til høyre hvertfall.
     
    I gårsdagens tilfellet så er kjørefeltet bredt nok til to kjøretøy og skiltingen gir klart beskjed om hva som er riktig. Så jeg plasserte meg i midten av "venstre"-feltet, ikke for langt inn. Læreren sa ikke noe på det. Må selvsagt passe på vikeplikten.
     

     
    Men ja, så lenge man ikke plasserer for langt til høyre, så tenker jeg det meste er akseptert. Tilegg er det også greit å holde litt avstand til rundkjøringskanten.
×
×
  • Opprett ny...