Jump to content

Tarzan93

Medlemmer
 • Content Count

  556
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Tarzan93 last won the day on November 3 2014

Tarzan93 had the most liked content!

Community Reputation

578 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

6447 profile views
 1. oppdatering: Fått varen, var ubrukelig. Var øderlagt da den kom, 3d-printet, og en del var brukket.
 2. Vet det er tilgjengelig lett via nett, men fortsatt ubehaglig Datatilsynet mener det er personopplysninger: Personopplysninger er alle opplysninger og vurderinger som kan knyttes til deg som enkeltperson. Typiske personopplysninger er navn, adresse, telefonnummer, e-post. Og jeg skjønner hva du mener med at det knapt kan kalles personopplysninger, mtp at det er lett tilgjengelig på nettet. Jeg blir bare en smule paranoid når jeg tenker på at noen i teorien kan oppgi mine opplysninger eller selge info videre for å misbruke de, ( oppgi opplysningene for å registrere seg på ulike nettsider, altså legge inn adresse og epost, bruke mitt mobilnummer, tenker da på de stakkarsene som har fått stelt mobilnummer av folk i india som er fra "microsoft" osv). I og med at flere mener det er dropshipping så er jeg roligere, da er formålet til siden å få mest mulig profitt ved å selge dritt. Takk, ja, jeg får sikkert noe dritt. Faen ass, skulle ikke hatt så mange faner oppe. Gikk i surr da jeg bestilte og tok da den med lavest pris, og siden jeg ikke hadde sjekka ordenlig ut. Var helt sikker på at jeg bestile et produkt med en spesifikk logo på, det har jeg jo ikke gjort fordi den var på en annen side. Lest om det, aldri bestilt via det da fordi jeg tenker det er like greit å bestille fra hovedkilden uansett. Men fint å høre du har noe positivt å si om det. Antar du ikke har vært så misfornøyd siden du har brukt metoden flere ganger. Takk for hjelpen alle sammen! kan gi oppdatering når varen kommer, om den gjør det Jeg er
 3. Helt enig med deg. Feilen var at jeg hadde mange faner oppe med samme produkt, så trodde jeg hadde sjekka ut siden, men hadde sjekka en annen side. Denne siden dukka også fort opp på Google da jeg søkte opp produktet jeg skulle bestille. Pleier alltid å sjekke ordenlig før jeg bestiller. Sjekker anmeldelser, url, org nummer osv.
 4. Takk, der var betryggende. Synes det var rart det var så lite info på sporingssiden. Står jo ikke hvor den er fra eller er på nåværende tidspunkt, i eposten jeg fikk. Kunne du sletta linken din her? Så slipper folk å se post nr mitt, og adresse om den dukker opp snart? 😉
 5. Hei. Jeg er ganske sikker på at jeg har blitt svindlet. Hadde dårlig tid, sjekka at nettsiden hadde paypal og klarna, noe den har, og bestilte et produkt fra : https://fruxlo.com/ . Ser nå at det er mye skrivefeil, og ingen oppgitt adresse på firmaet som driver nettsiden. Idiot som jeg er , pleier alltid å sjekke sånt, men siden de hadde klarta og paypal virka det safe. Bestilte forrige uke, fått en merkelig ordrebekreftelse og et sporningsnummer hvor det bare står " Transit 2022-07-14 19:57:02 Departed Facility in 2022-07-14 14:08:26 Arrived at Sort Facility 2022-07-11 09:58:32 Shipment information received " Siden jeg da blir sendt til heter track-sp. Com ( siden eksisterer ikke) jeg har fått lenger link hvor informasjonen over står. Hva gjør jeg? Betalt med paypal, har kontaktet de. Oppdaget dette idag da jeg fikk epost fra Fruxlo i dag om at varen var på vei. Jeg har oppgitt fult navn, adresse, mobilnummer og epostadresse. Litt redd her jeg sitter ... Varen kostet heldigvis ikke mye, så er penger jeg ikke er redd for å tape, er mer redd for personopplysningene
 6. haha, sorry. Det er jeg som grovregna veldig på det. Den er 15 år, var vel mest for å rettferdigjøre for meg selv at jeg ikke gadd i kaste bort 5000 for en bil så er rusten og sliten , og tenkte at det var litt eldre enn den er . Så med din regning hadde det vært en golf 4 Men altså 15 år gammel bil
 7. Skjønner, takk for forklaring : )Jeg har golf 5, ikke 4 Den er førstegangsregistrert i 2007.
 8. Skal gjøre det. En kompis som er mekaniker så på den og sa at det var vindusheisen som måtte byttes, men han har ikke skrudd opp å sett. Verkstedet mente det samme da jeg pratet med de. Den har vært litt kødden, så kan jo hende det er som du sier at noe har hoppet ut av spor, det skjer noe inne i døra når jeg prøver å heve/senke vinduet. Det vinduet har også vært litt køddent i det siste. Bilen er 17 år, så at heisen er sliten tror jeg. Vet de plastdelene blir ganske så porøse, er derfor jeg kunne tenkt jeg å bestilt så med en gang så jeg slipper å skru opp så mange ganger, for jeg tenker det er like greit å bytte med en gang. Jeg må dra et sted for å skru opp døra, kan ikke gjøre det hjemme pga borettslagsreglene her.
 9. Takk for svar Jeg er ganske sikker på at motoren fortsatt fungerer på min vindusheis , hører den går, men kan jo være noe feil med den selv om. Ja, så de delen jeg linka til var uten motor. Om jeg bestiller en vindusheis som er til golf 5, venstre side fordør så bør den jo passe? Eller tenker du at det er små variasjoner? Delen som sitter i døra nå er jo orginaldel, vil ikke den ha ulik delnummer en generiske deler?
 10. Hei. Vindusheisen har gått. Vinduet går hverken opp eller ned, men hører en lyd i døra. Tenkte å prøve å bytte denne selv da verkstedet skulle ha 5000 for bytte. Har sett litt på nettet hvor de selger denne delen, men prisen varierer mye. Kan jeg bestille denne for eks? her eller denne her? Og hvordan ser jeg hva som er riktig? Alle passer med reg nummer. Sett noen videoer på youtube, tror jeg skulle klart å bytte, aner ikke hva slags verktøy som kreves eller hvor langt tid en slik jobb tar.
 11. Hei. Vindusheisen har gått. Vinduet går hverken opp eller ned, men hører en lyd i døra. Tenkte å prøve å bytte denne selv da verkstedet skulle ha 5000 for bytte. Har sett litt på nettet hvor de selger denne delen, men prisen varierer mye. Kan jeg bestille denne for eks? her eller denne her? Og hvordan ser jeg hva som er riktig? Alle passer med reg nummer. Sett noen videoer på youtube, tror jeg skulle klart å bytte, aner ikke hva slags verktøy som kreves eller hvor langt tid en slik jobb tar.
 12. hei Det er ikke mugg, helt sikker. Nei, det sitter ikke fast, kan lett fåes bort med en finger eller en tørr mikrofiberklutt. Har samme under sofaen. Har du persienner? Har du sett det tynne støvlaget som kommer om man ikke tørker alle "bladene" på persienna? Er akkuratt samme lag. Takk for svar alle sammen, tenker jeg ringer Miele i morgen for råd eller eventuelt sende den inn til reperasjon
 13. Skjønte det, mente ikke at man ville sett et bestemt mønster på gulvet om teorien din stemmer, at der det er synlig groper ville støvet samlet seg. Det jeg mente var at jeg ville sett at noe av støvet var borte når jeg hadde støvsuget. Nå ser flata uforandra ut, bortsett fra de jula på selve munnstykket som lager spor. Ser ut som et pent snølandskap med noen hjulspor, (meget tynt snølandskap). Men du kan nok mer om dette enn meg, så godt mulig teorien din stemmer, og at det er såpass mange porer at støvsgueren ikke klarer å få opp støvet, selv om jeg ser støvet veldig godt, og kluten og finger tar det opp med en gang.
 14. Hehe, endte med at jeg gikk over med en klut men irriterer meg for det beste hadde vært å støvsgud opp støvet også vaska, så jeg slapp å dra med meg støvet rundt.
 15. Jepp ,børstene er ute når jeg støvsuger. Har på riktig modus på støvsugeren , høyeste sugekraft. Støvet rikker seg ikke, blir ikke påvirket av støvsugeren i det hele tatt. Om støvkortna hadde falt i porer, groper og ujevnheter, så tror jeg jeg hadde sett det ,det hadde blitt ett mønster på gulvet. Har også sjekket slangen og det er ikke noe hull i den, ingen lekkasjer. Hva slags støvsuger har du? Opplevd det samme?
×
×
 • Create New...