Jump to content

Tarzan93

Medlemmer
 • Content Count

  485
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Tarzan93 last won the day on November 3 2014

Tarzan93 had the most liked content!

Community Reputation

560 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

5446 profile views
 1. Jeg stilte inn på både menn og damer på tinder, fikk plutselig masse likes av menn ( jeg har tinder gull), fikk 8 likes på 10 min. Har nå bare på damer, og nå får jeg max 3 likes i uka hvis jeg er heldig.
 2. Det er så klart bare å spørre, er jo derfor forumet eksisterer! 😉 Er bare merkelig at du er så skeptisk og referer til VGD. Virket som du ikke var så intressert erfaringene til vi som forbruker av produktet hadde, og det var rart i og med at du opprettet tråden. Merkelig å diskutere i det vide og det brede om akkurat dette. Og jeg fikk inntrykk av at det var litt for å provosere oss og, men kan hende jeg tar helt feil. Uansett, ha en fin kveld
 3. Vil bare si at jeg likte posten din, tusen takk! Får dessverre ikke "lika" den, men jeg blir selv provosert av trådstarter. Du bruker mer energi på å denne tråden enn selve produktet. Ta i produktet etter du har pusset tennene, 2 ganger om dagen. Nei, i ditt tifelle mener jeg at du bør slutte å være så skeptisk, for du vinner ikke noe på å være så skeptisk i din egen tråd. hvis du ikke stoler på oss, så ser jeg ikke poenget med å opprette å spørre om erfaringer i det hele tatt.
 4. Recrea forte er at av få medikament som har effekt. Sjekk ut svaret fra lommelegen her . Prøv og døm selv. Nei, 8 mnd er ikke ufattelig lenge, og jeg har jo nevnt tidligere at jeg merket effekt etter 3 mnd. Anbefaler å bare prøve det ut siden det er så lett tilgjengelig, istedenfor å bare bruke energi på å vurdere å høre på " eksperter" på diverse diskusjonsforum.
 5. Du sa du fikk det på resept, jeg vet at man ikke gjør det i norge. Høres ut som du fikk en anbefaling av legen. Tar ca 3 -6 mnd. Ja, bruk det morgen og kveld. Bruk den store sprayen applikatoren, den fordeler over størreområdet så slipper du renninga. Du kan bestille fra norske nettsider, utenlanske er bare greit hvis det er norsk produkt og norsk pakning, og det er det aldri. Ja, folk har gode erfaringer, men noen har dårlige og.
 6. Hvitresept og ikke blå resept, tenker jeg. Recrea forte er reseptfritt Jeg bruker og recra forte, og det funker. Har fått fyldigere hår på kronen, brukt i et år nå. Ganske stor forskjell, men du ser fortsatt at jeg er tynnere i håret.
 7. Denne så jeg alt for sent, men takk for at du tilbydde deg
 8. opplever det samme som dere. Jeg vet og, etter å ha sett matchene og liksene til mine venninner, at de får utallige likes og matcher. De kan velge og vrake i hvem de vil prate med, og mange får såpass mye oppmerksomhet at de blir slitne. Da er det ikke rart at noen samtaler dør ut. Ikke noe feil med deg, er vel heller Tinder systemet som er vanskelig.
 9. Hei. -Jeg trenger noen å prate med angående utfordringer på jobb, og selvbildet..
 10. ja, jeg vet at historie har en historie av å bli gjentatt, men du kan ikke spå fremtiden, det er det ingen som kan. Vi kan kalkulere og estimere mulige scenarioer og utfall, men ingen kan vite eksakt. Du sprer like mye frykt, som den du mener fører til selvmord, med dine bastante påstander om tøffe tider og samfunns-kollaps. Ja, folk har panikk og de hamstrer. Det er naturlig at instinkter om å overleve slår inn i denne surrealistiske situasjonen vi plutselig befinner oss i. Det er klart den er skremmende, men det å si at det tunge 20 åra kommer, og at flere vil ta sitt eget liv pga hysteri, panikk og kaos er vel å ta litt hardt i ?
 11. Er enig med deg. Ingen skal heve et øyebryn for at du vil gå i kjole i et brylup. Hvis du har ordentlige venner, så bryr de seg ikke, så lenge du har det bra. Jeg kjenner en mann som stadig går i kjole
 12. Nei, jeg har mange homofile venner. Det dreier seg om at du har postet en merkelig tråd. Mtp bildene du har postet, og det du har skrevet virker det som du vil ha bekreftelse på at folk ser deg som en homofil mann, men det gir heller ikke ordentlig mening. Først virket det som du lurte på om noen trodde du var homofil basert på klesstilen din, men da jeg leste videre stod det det om samleie i dusjen på treningssenteret, noe som egentlig i følge norsk lov ikke er lov på offentlig plass. Der begynte jeg å stusse på hva formålet ditt med tråden var. Jeg håper du er komfortabel og stolt av hvem du er, men det høres ikke ut som du er det basert på hva du skriver. Egentlig tror jeg du kjeder deg. Edit: diskusjon.no hang seg opp, så fikk ikke lest siste svaret til ts før jeg kommenterte.
 13. Så du vil at folk skal se at du er homofil? Og du måtte fortelle om samleie du hadde med han i dusjen ? For å svare deg på spørsmålet ditt, basert på innleggene dine i tråden: Nei, jeg hadde ikke trodd du var homofil med de klærna. Ja, jeg hadde lurt på hvorfor du hadde hatt g-streng, men jeg vet at hetro menn også kan like å gå i de, så det antyder ingen ting. Hvis jeg tror noen er homofile, så er det pga fakter, ting de sier " eks kommenterer utseende på menn" eller at jeg opplever at de flørter, viser interesse i meg eller andre menn. I Norge i dag, tror jeg ikke de fleste bryr seg om hvilken legning du har.
×
×
 • Create New...