Jump to content

Tarzan93

Medlemmer
 • Content Count

  531
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Tarzan93 last won the day on November 3 2014

Tarzan93 had the most liked content!

Community Reputation

576 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

5899 profile views
 1. Det er fra en novelle av roahl dahl , som heter "dypfryst". Mannen som ble drept av kona var politimann, og kona fikk besøk av hans kolleager da han var meldt savnet. Hun hadde slått han ihjel med en stek, så satt den i ovnen. Politifolkene som kom for å avhøre kona ble inivitert på stek ( mordvåpenet), og spiste steka opp. Ville ikke brukt samme historie i en ny krimbok, men du kan sikkert hente inspirasjon fra den.
 2. Det har jeg ikke hørt noe om. Vet du noe mer?
 3. hei! Har en ps5 og en ps4, pluss en gamecube. Vurderer sterkt å kjøpe en switch nå for å spille mario og zelda. Er switch et godt kjøp nå i 2021? eller bør jeg stå over? God og mye underholdning? Siste mariospillet jeg spilte var mario 3ds til nitendo 3ds, og jeg må innrømme at det ikke var så gøy 😅 Er vel zelda som er største trekkplasteret. Dere som har switch, er dere fornøyd?
 4. Jeg vant fra elkjøp i dag, endelig. Har bestilt fra cdon, men vurderer å avbestille der nå. Vet dere noe mer om leveringstid på ps5 disk?
 5. Noen som har fått vite mer om evnetulelt levering av ps5 disc via cdon? Er fortsatt 14 dager igjen til "release", men merker det stresser meg litt at maxgaming og netonnet har hatt slipp siden 8 juli, da jeg bestilte fra cdon. Egentlig fint det, for det viser kanskje at de snart får leveringen fra sine levrandører, men kjipt å måtte vente ekstra når jeg kunne fått tak i ps5 tidligere. Har snart ferie, så hadde vært digg å hatt den i ferien. Kjipt hvis leveringen blir i midten av juli...
 6. Du får spørre han da, vi vet ikke Hvis du er trygg på han, så er et slik spørsmål helt innafor han setter sikkert pris på at du spør og, viser at du bryr deg.
 7. Håper cdon har kontroll på bestillingene. Har også fått bekreftelse på bestilling, men er veldig skeptiske i og med at de har hatt bestillingens knappen åpen så lenge
 8. Takk, da har jeg bestilt. Håper det er disk, for står ingen beskrivelse, men ser ut som det på bilde og pris.
×
×
 • Create New...