Jump to content

Tarzan93

Medlemmer
 • Content Count

  464
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Tarzan93 last won the day on November 3 2014

Tarzan93 had the most liked content!

Community Reputation

534 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

5137 profile views
 1. Det kan være forskjellige årsaker som psoriasis og sopp. Du kan prøve å kjøpe fungoral på apoteket, men jeg ville dratt til legen for å undersøke det nærmere.
 2. Mulig jeg ombestemmer meg å gå får en annen maskin. Får den om noen dager. Hva er forskjellen på disse? https://www.power.no/hvitevarer/vaskemaskin/bosch-wat284p9sn-vaskemaskin/p-876616/ https://www.power.no/hvitevarer/vaskemaskin/bosch-wan2828psn-vaskemaskin/p-587086/ https://www.power.no/hvitevarer/vaskemaskin/bosch-waw32569sn-vaskemaskin/p-484400/ Pris , display, og noen tilleggsfunksjoner er noen forskjeller, som jeg ser. Er den øverste jeg har bestilt, den har holdt seg ganske lik i pris, men ble plutselig 500 kr dyrere på nyåret. Billigste hadde vært det beste, men etter kjøpet av forrige vaskemaskin, har jeg blitt veldig skeptisk. Har dere noen anbefalinger/meninger om bosch? Og hva får man egentlig mtp prisklassene?
 3. En oppdatering! Jeg har fått ny vaskemaskin, så ting ordnet seg
 4. Ja, hvis en servicetekniker kan fikse problemet, så er det en god løsning, men hvis det tar 1 uke å få en servicetekniker til å se på den, så er det helt uaktuelt, så får se hva de kan tilby. Vil helst ha ny maskin, et annet merke
 5. Det overrasker meg ikke. Jeg har ikke kjørt et eneste økoprogram, og har store problemer med å få vasken ren. Ja, håper det blir smertefritt og at jeg slipper å betale for at de bærer ny maskin til badet mitt. Det kommer jeg til å kreve, da jeg betalte for tjenesten på fredag Jeg gir dere en update etter butikken har ringt meg i morgen.
 6. Hei! ja, det kan være problemet. Antar jeg fortsatt har returrett da jeg fikk maskinen på fredag.
 7. Så fint du fikk ordnet din maskin. Min har også hatt , som jeg kan se, en strømsparende innstillinger som standard, men det eneste jeg har funnet ut jeg kan endre på er å legge til ekstraskylling permanent. Har gjort det, men vaskeresultat er fortsatt helt elendig. Det blir nok til at jeg reklamerer. Jeg er litt redd for at jeg får lik maskin. Jeg ønsker et annet merke da jeg er redd for at jeg får maskin med samme feil. Høres ut som det er en feil, eller så følger ikke folk med på klesvasken for maskinen har fått nesten 5 stjerner av over 80 stk. Eneste folk har klaget over er at maskinen hopper mye, men da har de glemt å fjerne transportskruene. Er ekstra styrete med vaskemaskiner siden de er så jævlig tunge, og jeg bor i blokk. Er kjipt hvis jeg får nye maskin med akkurat samme problem. Jeg kan utvikle allergi da det er så mye såperester igjen i klærne. Miele skal jo være et veldig godt merke. Kunne tenkt meg en Miele-maskin selv, er definitivt verdt prisen mtp kvalitet og levetid. 30-dagers åpent kjøp er nok det elektrokjeden ønsker jeg tar, men det er kun noe jeg kan velge dersom de betaler frakt med bæring. Det kostet meg 900 kr, og når jeg får et produkt som ikke gjør det den skal, er jeg lite fristet til å betale enda 900 kr ekstra for bæring.
 8. Elektrokjeden skal ringe meg på mandag. Satt nå på samme vask igjen, uten å ta såpe i kammeret. Vasken er nå kjørt 6 ganger i maskinen uten å tilføre såpe, ser det fortsatt er såpe igjen. Helt utrolig. Håper byttingen av maskin går smertefritt..
 9. Har nå kjørt samme klesvask i ca 4 timer. Første gangen var med såpe, tok da etter produsentens anbefaling i forhold til tøyet. Da skyllingen pågikk, rett før 2 min før sentifugeringensprogrammet startet, var det fortsatt en del såpe igjen. Jeg kjørte derfor nytt program i håp om å få vekk såpa. Da nytt program kjørte ( bomull 60 grader med dobbel skylling) så det ut som jeg hadde startet helt ny vask med nydosert såpe, det var altså veldig mye såpe igjen i vasken. Jeg kjørte på med ekstra skyllinger, men det har ikke hjulpet stort. Fortsatt såpe i klesvasken, ser det veldig godt da det blir såpe på døra hver gang klesvasken treffer døra, og vannet har mye skum i seg. Noen av klærne som ble vasket i går, som jeg også måtte kjøre x antall skyllinger på, har såpeflekker på seg. Jeg er 100 prosent sikker på at jeg ikke har brukt for mye såpe. Den ene gangen jeg tok minimalt, som ikke bedret problemet, ble ikke tøyet ordentlig rent ( hvite sokker som fortsatt ser møkkete ut, og en genser som har antydning til svettelukt under armen).
 10. Godt at jeg ikke er alene om problemet. Hva gjør du med din maskin ? Jeg har prøvd alt. Har tatt passe mengde med klær, tatt lite klær, tatt lite såpe og forholdt meg til produsentenes anbefaling. Vasken blir ikke ren, selv om jeg kjører program etter program, uten å tilføre ny såpe. Funker ikke, samme hvor lite jeg tar. Jeg har til og med kjørte flere programmer pluss ekstra skylling på programmene på samme klesvask, uten å tilføre såpe (bortsett fra første kjørte program). Fortsatt såperester når den skyller, også rett før den starter på sentrifugering. Gjort det utallige ganger, hjelper ikke Har prøvd, det hjelper ikke.
 11. Hei! Nettopp kjøpt en AEG vaskemaskin. Den skyller klærne dårlig. Finner såperester i alle klesvaskene jeg har kjørt. Jeg har veldig lyst til å returnere produktet, men jeg er usikker på om jeg da må betale for hjemlevering og retur av "gammel"maskin? Hva har jeg krav på produktet ikke leverer i det hele tatt? Det er snakk om en AEG til 10 000 kr, tilbud til 6000kr.
 12. Hvor står det at han ikke har fått varsel i god tid?
 13. Med den holdingen der, så fortjener du å bytte avdeling. Håper du oppfører deg bedre på jobben. 😎
×
×
 • Create New...